Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Lopata v zime na nezaplatenie, odporucam.

Uz som sa par krat vyhrabaval, ked preletel odhrnovac cez parkovisko a za autom mi urobil metrovu kopu.

Sekeru tiez vozim, je to dobra vec mat poruke, hlavne na nespratnych vodicov :D:D:D.

Odesláno

ja mam nachystane.. tento vikend to pojde na pazouta :D

:roker

teplota rano okolo 7 stupnov cez den sice okolo 9-12

ale ked budem cestovat vecer.. okolo 22tej niekam.. tak to bude na prd.

takze.. radsej teraz ako auto na vrakovisku

Odesláno
zimaky mam len s dezenom 3-4mm...asi by som mal objednat nove ze? :D

To je furt lepší, než brázdit na letních. Pokud s tím nebudeš jezdit někde, kde je předepsaná minim. hloubka dezénu tak se ještě dají dojet. :super

Odesláno

Bohumil: len neviem ci u nas nieje zo zakona minimalny dezen 4mm...a tusim mozes mat letne kym nieje suvisla vrstva snehu co je podla mna blbost..aspon minulu zimu to tak bolo...samozrejme ze zimaky som mal, len som spravil chybu s tym ze som ich nahodil skoro...este nejaky tyzden, dva pockam

inak ta lopata by sa mohla hodit, nastastie som ju este nepotreboval a vzdy som sa vyhrabal a nemam ASR :aut

Odesláno

No to jsi mne docela znepokojil.koupil jsem auto P 406 a po 3 měsících zjistil,že na něm není jedinej zámek:o.Jsou asi vybraný,protože ve všech se klíč otáčí o 360stupňů.Tak snad zimu přežiju bez úhony......

Jo a nezapomeň do zámků střiknout nějaký vhodný mazivo, ono když klekne baterka a centra neotevře tak je dobrý se do auta dostat klíčem, a když je zamek zamrzlej nebo se protáčí dokola tak je to docela prdel;)
Odesláno

To jsou v nich nejspíš jenom vypadlý táhla, nebo náký součástky. Šroubovákem,nebo málo zastrčenym klíčem s tim nejde točit? Pokud ne, mělo by to jít spravit.

[upravil dne 15/10/10 od Benžík]

Odesláno

No vidíš to mě nenapadlo.Zkusím a uvidím.Je možný,že se zámků předchozí majitel nezbavil a jen vyvěsil táhla?Ale proč tam nenechal aspoň jeden,právě proto když by odešla baterie.Nedávno jsem jí pro jistotu dobíjel a musel jsem otevřít kapotu,zamknout auto,odpojit baterku a pak jen lehounce přivřít.Celou noc před barákem:o.Jít nějakej opilec a opřít se,tak mám po ptákách:D.....

Odesláno

Ja este zimne nedam,mam cas aj mesiac-klud ziadna panika.Jazdim hlavne v meste(do prace 1-2 km). Na sluzobnom mam tiez este letne-uz ich dojazdim,maju 3mm. Za mesiac robim cca 7 000km.Potom dam zimaky.

Odesláno

Mohu mít dotaz?

letní mám na elektronech a zimní jsem dostal k auto na plecháčích. Rád bych koupil ozdobné poklice- kryjou náboj kola a chrání šrouby. Jenže na sídlišti mi vydrží tak dva dny než je někdo ukradne, jaké mám koupit nebo jak to zabezpečit, aby nešli snadno ukrást??

[upravil dne 15/10/10 od Lví-ček]

Odesláno

shark:

Minulou zimu mi ukradli ozdobné poklice. Byly za pár korun tak mě to jen naštvalo, ale když koupíš originál od Peugeotu, tak už je to trochu jiná cenová relace a nerad bych o ně přišel. Lidi dneska ukradnou vše a na sídlišti si to mohou vytipovat a nikdo si v noci ničeho nevšimne. .

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...