Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

ono to robilo uz ked som auto kupil, ale teraz mam pocit, ze to robi hlasnejsie. ozyva sa to od strany spolujazdca v predu z motora, take pravidelne cik cik cik cik .... ako na prechode pre chodcov :) neviete co by to mohlo byt?

Odesláno

Nepoznam tvoj motor, tak mozno trepnem, ale take zvuky (teda co si ja predstavim pod cik cik cik :D) vedia robit hydrovahadla, aj remenica na kluke (neviem ci ju benziny maju):mad:

Odesláno

dobre, to ste ma ukludnili. ja mam totizto taku smolu ze ked nieco opravim, alebo dorobim( momentalne som dorobil automaticke svietenie podla feryho navodu,diky) tak sa nieco poserie. tak cakam co to bude :)

[/rquote]

precital som si link od cakoma a musim doplnit. Moje cvakanie je pocut nie len v zime, ale stale, celorocne, rychlost toho cvakania je ozaj ako na prechode prechodcov ked maju zelenu, takze cca 2krat za sekundu. vnutri to pocut nieje vobec, len zvonku. a je pravda ze tomu zima neprospieva, lebo je to o nieco hlasnejsie

[upravil dne 12.10.2010 od vdacny]

• O 3 týdny později...
Odesláno

vdacny myslim že mam ten isty problem u mojho coupečka ten zvuk je najviac počut ked ostaneš stat na neutrale alebo jednodukšie počut ten zvuk pri nizkych otačkach ja osobne som si toho všimol po rozvodoch ale tie stym nemaju nič spoločne trapi ma to už vyše 2 rokov nik nevie pomoct proste ono je to zvuk jak keby som mal HDI a nie benzin

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...