Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Na volnoběh se klepe motor - 307SW 2.0 HDi - a je to tady zase

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim..

další problém :bacha Začal se mi na volnoběh docela dost klepat motor, s ním se mi tedy klepe celá palubovka atd. Dřív to bylo v pohodě, jen když jsem zapnula klimatizace, tak se auto začalo lehce třást, tohle ale nemá obdoby a dělá to hned, aniž by klima jela.. Začalo mi to dělat zničehonic v pátek, otevřela jsem kapotu a zjistila, že levá část auta se celá klepe (dost nepřirozeně).

Klepání ustane, když přidám plyn. Není to tím, že bych to za jízdy necítila, zkoušela jsem vyřadit a přidávat plyn navolno, v tom případě se auto přestalo klepat :roll

Zjistila jsem to při cestě do Poděbrad, když jsem vyjížděla.. jelikož jsem jela do lázní a měla objednané procedury, nebyl čas na jiná řešení a riskla jsem cestu tam i zpět následně v neděli.. auto se klepalo vždy, jen jednou se to zmírnilo, dojela jsem v poho, výkon byl stejný jako před klepáním

Neví náhodou někdo, co s tím? Určo půjde do servisu, spíš co mám očekávat atd.. :myslim

[upravil dne 23/10/10 od CelticGirl]

[upravil dne 27/6/11 13:26 CelticGirl]

[upravil dne 27/6/11 14:11 CelticGirl]

Odesláno

No tak to jeste chvili vydrz jezdit.

Napada mne jedna vec.

Ikdyz jsi \"zenska\"tak verim ze sikovna a zvladnes kontrolu silentbloku tkzv akce - reakce.

Chytni motor v miste kde se naleva olej.Silneji s nim zahybej jakoby ve smere jizdy a zpatky. Zalomcuj proste:P

Nemel by jit lehce hybat-\"houpat\"

Mel by byt jakoby tuhy....

[upravil dne 11.10.2010 od straki007]

Odesláno

Ty silentbloky mě taky napadly, i když mi nešlo do hlavy, proč by bylo vše OK, když přidám plyn. Díky, hned zítra ráno, až půjdu do práce, to zkusím a napíšu výsledek :).

Odesláno

Ty kraso.

To chce slyset-videt.

Zajimave.Samozrejme to muze delat posunuty rozvod.Ale spis ne.

Samozrejme taky dvouhmota muze zlobit...

PS: Ty jsi dobre cislo,kdyz jdes ted v takove zime k autu zkusit to:D

[upravil dne 11.10.2010 od straki007]

Odesláno

Musím využít, že se mi k tomu konečně někdo vyjádřil a hned někdo, kdo tomu evidentně rozumí ;). Kosa je, to máš pravdu, však jsem málem přimrzla ke kapotě, když jsem jí otvírala :)). O to rychlejší byl běh domů :D

Posunutý rozvod je lepší varianta než ten dvouhmoťák.. možná by to bylo i na reklamaci práce, pokud by se to potvrdilo, že :-)?

Odesláno

Jinak slyšet nejde nic moc.. vlastně jo, mám pocit, že slyším ten rozvoďák, jak se točí.. ale možná jen slyším to, co chci slyšet.. spíš vidět.. a nejlíp zažít, takhle jsem se neklepala ani ve vibrosauně :D

Odesláno

dělal mi to známej, co je automechanik.. to je na tom to nejhorší.. nemám k tomu ani papír.. a asi nejsem ani tak odvážná, abych mu něco začala vyčítat, pokud by se to potvrdilo.. On mi k tomu navíc může říct cokoliv, jako že se to stává a tak a já s tím nic neudělám.. furt doufám, že to bude tou naftou, dal jsi mi naději, které se držím :))), i když po pravdě, když jsem šla cloumat tím motorem, tak jsem si v duchu říkala - hejbej se, hejbej se :-)))

Odesláno

TAk jsi mne rozesmala s tou posledni vetou.To si rikam kdyz delam tezkou opravu jednotky nebo auta a rikam si :\"funguj funguj at nemusim uz premyslet\"

A startuje to v pohode rano??

Asi bych skocil na tu reklamu za tim klukem.Nemusi to byt zrovna rozvodama nebo dvouhmotou.Muze to byt neco uplne jine a mozna to zrovna objevi.

Vidis,dnes jsem v Pragu byl na projizdku...:nevim

Radeji si najdi cas a skakni tam...Hlavne pro svuj klid.

Odesláno

Startuje to naprosto v pohodě.. až se divím ;-). No jo, škoda, no :( to jsem nemohla vědět.. navíc Tě hned otravovat, když se jen otřeš o okraj Prahy ;-)).

Zítra se k němu objednám, u něj je to na dýl, tak si snad udělá čas co nejdřív.. jsem si to zakřikla, když jsem tuhle někomu říkala, že už to čtyři měsíce jezdí bez návštěvy v servisu.., že jediný problém je vysoká spotřeba :D

Moc Ti děkuju za Tvůj čas ;-) :mad:

Odesláno

Nemas zac.Od toho tady jsme prece.

Jinak dnes jsem si dal centrum Pragu.Jeste ted mne boli ruka od spojky:grr

Pak dej vedet do SZ jak to dopadlo.Kdyz to budes mit na dlouho tak klidne pisni.Udelam si jeste jeden vylet.Vyhrozuji peknym pocasim do konce tydne...:aut

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...