CelticGirl Odesláno 11. říjen 2010 Odesláno 11. říjen 2010 Zdravim.. další problém Začal se mi na volnoběh docela dost klepat motor, s ním se mi tedy klepe celá palubovka atd. Dřív to bylo v pohodě, jen když jsem zapnula klimatizace, tak se auto začalo lehce třást, tohle ale nemá obdoby a dělá to hned, aniž by klima jela.. Začalo mi to dělat zničehonic v pátek, otevřela jsem kapotu a zjistila, že levá část auta se celá klepe (dost nepřirozeně). Klepání ustane, když přidám plyn. Není to tím, že bych to za jízdy necítila, zkoušela jsem vyřadit a přidávat plyn navolno, v tom případě se auto přestalo klepat Zjistila jsem to při cestě do Poděbrad, když jsem vyjížděla.. jelikož jsem jela do lázní a měla objednané procedury, nebyl čas na jiná řešení a riskla jsem cestu tam i zpět následně v neděli.. auto se klepalo vždy, jen jednou se to zmírnilo, dojela jsem v poho, výkon byl stejný jako před klepáním Neví náhodou někdo, co s tím? Určo půjde do servisu, spíš co mám očekávat atd.. [upravil dne 23/10/10 od CelticGirl] [upravil dne 27/6/11 13:26 CelticGirl] [upravil dne 27/6/11 14:11 CelticGirl] Citovat
CelticGirl Odesláno 11. říjen 2010 Autor Odesláno 11. říjen 2010 Ještě dodám, že rozvody byly dělané cca 4? měsíce zpět.. Citovat
straki007 Odesláno 11. říjen 2010 Odesláno 11. říjen 2010 Zkus dojezdit nadrz(ne do dna) a natankuj jinou naftu. To je snad jedno rychle a levne reseni. Pak dej vedet. Citovat
CelticGirl Odesláno 11. říjen 2010 Autor Odesláno 11. říjen 2010 To jsem už zkoušela.. bez výsledku navíc dodávám aditivum (TIF).. docela se s tím jezdit bojím, protože nevím, co tomu může být.. Citovat
straki007 Odesláno 11. říjen 2010 Odesláno 11. říjen 2010 Aha. TAkze kolik km si s tou \"poruchou\" udelala??? Citovat
CelticGirl Odesláno 11. říjen 2010 Autor Odesláno 11. říjen 2010 cca 250 km. Pak jsem natankovala a jela dalších 20 Citovat
straki007 Odesláno 11. říjen 2010 Odesláno 11. říjen 2010 No tak to jeste chvili vydrz jezdit. Napada mne jedna vec. Ikdyz jsi \"zenska\"tak verim ze sikovna a zvladnes kontrolu silentbloku tkzv akce - reakce. Chytni motor v miste kde se naleva olej.Silneji s nim zahybej jakoby ve smere jizdy a zpatky. Zalomcuj proste:P Nemel by jit lehce hybat-\"houpat\" Mel by byt jakoby tuhy.... [upravil dne 11.10.2010 od straki007] Citovat
CelticGirl Odesláno 11. říjen 2010 Autor Odesláno 11. říjen 2010 Ty silentbloky mě taky napadly, i když mi nešlo do hlavy, proč by bylo vše OK, když přidám plyn. Díky, hned zítra ráno, až půjdu do práce, to zkusím a napíšu výsledek . Citovat
straki007 Odesláno 11. říjen 2010 Odesláno 11. říjen 2010 Protoze motor je staveny tak ze kdyz se dostane do vyssich otacek tak se rezonace srovna. [upravil dne 11.10.2010 od straki007] Citovat
CelticGirl Odesláno 11. říjen 2010 Autor Odesláno 11. říjen 2010 Aha! Leží mi to v hlavě, jdu to vyzkoušet hned.. Citovat
CelticGirl Odesláno 11. říjen 2010 Autor Odesláno 11. říjen 2010 Tak motor drží, je tuhý, jak říkáš.. takže to ty silentbloky asi nebudou . Pomůže když, řeknu, že se klepe vše, tzn, že poskakujou i rozvody? Citovat
straki007 Odesláno 11. říjen 2010 Odesláno 11. říjen 2010 Ty kraso. To chce slyset-videt. Zajimave.Samozrejme to muze delat posunuty rozvod.Ale spis ne. Samozrejme taky dvouhmota muze zlobit... PS: Ty jsi dobre cislo,kdyz jdes ted v takove zime k autu zkusit to:D [upravil dne 11.10.2010 od straki007] Citovat
CelticGirl Odesláno 11. říjen 2010 Autor Odesláno 11. říjen 2010 Musím využít, že se mi k tomu konečně někdo vyjádřil a hned někdo, kdo tomu evidentně rozumí . Kosa je, to máš pravdu, však jsem málem přimrzla ke kapotě, když jsem jí otvírala ). O to rychlejší byl běh domů Posunutý rozvod je lepší varianta než ten dvouhmoťák.. možná by to bylo i na reklamaci práce, pokud by se to potvrdilo, že :-)? Citovat
CelticGirl Odesláno 11. říjen 2010 Autor Odesláno 11. říjen 2010 Jinak slyšet nejde nic moc.. vlastně jo, mám pocit, že slyším ten rozvoďák, jak se točí.. ale možná jen slyším to, co chci slyšet.. spíš vidět.. a nejlíp zažít, takhle jsem se neklepala ani ve vibrosauně Citovat
straki007 Odesláno 11. říjen 2010 Odesláno 11. říjen 2010 Tak klidne tak skakni na reklamu,jestli se k tomu postavi celem. Delali ti to fachmani,nebo garazmajstri?? Citovat
CelticGirl Odesláno 11. říjen 2010 Autor Odesláno 11. říjen 2010 dělal mi to známej, co je automechanik.. to je na tom to nejhorší.. nemám k tomu ani papír.. a asi nejsem ani tak odvážná, abych mu něco začala vyčítat, pokud by se to potvrdilo.. On mi k tomu navíc může říct cokoliv, jako že se to stává a tak a já s tím nic neudělám.. furt doufám, že to bude tou naftou, dal jsi mi naději, které se držím )), i když po pravdě, když jsem šla cloumat tím motorem, tak jsem si v duchu říkala - hejbej se, hejbej se :-))) Citovat
straki007 Odesláno 11. říjen 2010 Odesláno 11. říjen 2010 TAk jsi mne rozesmala s tou posledni vetou.To si rikam kdyz delam tezkou opravu jednotky nebo auta a rikam si :\"funguj funguj at nemusim uz premyslet\" A startuje to v pohode rano?? Asi bych skocil na tu reklamu za tim klukem.Nemusi to byt zrovna rozvodama nebo dvouhmotou.Muze to byt neco uplne jine a mozna to zrovna objevi. Vidis,dnes jsem v Pragu byl na projizdku... Radeji si najdi cas a skakni tam...Hlavne pro svuj klid. Citovat
CelticGirl Odesláno 11. říjen 2010 Autor Odesláno 11. říjen 2010 Startuje to naprosto v pohodě.. až se divím ;-). No jo, škoda, no to jsem nemohla vědět.. navíc Tě hned otravovat, když se jen otřeš o okraj Prahy ;-)). Zítra se k němu objednám, u něj je to na dýl, tak si snad udělá čas co nejdřív.. jsem si to zakřikla, když jsem tuhle někomu říkala, že už to čtyři měsíce jezdí bez návštěvy v servisu.., že jediný problém je vysoká spotřeba Moc Ti děkuju za Tvůj čas ;-) Citovat
straki007 Odesláno 11. říjen 2010 Odesláno 11. říjen 2010 Nemas zac.Od toho tady jsme prece. Jinak dnes jsem si dal centrum Pragu.Jeste ted mne boli ruka od spojky:grr Pak dej vedet do SZ jak to dopadlo.Kdyz to budes mit na dlouho tak klidne pisni.Udelam si jeste jeden vylet.Vyhrozuji peknym pocasim do konce tydne... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.