Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Predpokladam ze urcite povolenie cez diag + skontrolovat ci ma na spojkovom a brzdovom pedali snimac;) ... z roku 2009 by mal mat ostatnu kablovu predpripravu :)

Odesláno

Myslím, že podle VINu by se dal zjistit brzdový spínač jako díl, zda je dvojitý. V dia se to pokud si matně vzpomínám (aspoň na 307mě) musí povolit na více místech.

Odesláno
Myslím, že podle VINu by se dal zjistit brzdový spínač jako díl, zda je dvojitý. V dia se to pokud si matně vzpomínám (aspoň na 307mě) musí povolit na více místech.

Už sem zažil auto ,kde to stačilo na jednom, místo na dvou.....

Odesláno
prostě tam pačku dej , zajed na diag a mas postarostech :D je to proste pudoveho rázu , bud to pude nebo nepude :D

keby to bolo moje tak mozno ano.kupit packu je najmensi problem,ide o to ci tam je kabelaz predpriprava a co v diag.kolega diag ma ale nejaku verziu co nejde cosi take povolovat tusim.nie je to gro pre peu.

Odesláno

Treba to povolit v CMM a BSI pre P207... a ci je dvojity sa da zistit aj podla poctu kablov ktore ti idu z brzdoveho pedalu ale skor sa stava ze tam nie je namontovany spojkovi spinac..

Odesláno

Když jdou 4 kablíky, tak by to mělo jít. Nejlepší by bylo změřit ohmmetrem při odpojeném konektoru na spínači proti sobě piny. Dva by měly být sepnuté a dva rozepnuté a při sešlápnutí brzd. pedálu by to mělo být opačně.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...