Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

ahojte

mam jednu otazocku a dufam ze mi s tym bude vediet niekto pomoct.

da sa na mojom aute dorobit svetelny senzor??? ak hej, poprosil by som o nejaky navod ako to urobita kde sa daju zohnat na to diely.

diky moc zatial

Odesláno

a ty ho nemas? Alebo len nevis ze ho nemas... Ono sa da totiz deaktivovat, a to na lavej packe (na smerovky) stlacis min. 3sekundy tlacitko, ktore je z boku packy, neco jako gulata zaslepka z boku. Teda aspon ja to tak mam, tak skus, ci aj tebe to nepojde...

[upravil dne 9/10/10 od foxo]

post-31381-14109613069419_thumb.jpg

Odesláno

ja na mojom aute mam aj dazdovy senzor aj svetelny senzor a dokonca aj palubny pocitac.

ale svetelny senzor nereaguje,lepsie povedane ta packa co ste pisali vyssie tak tiez tam mam zaslepku. takze ho mam na okrasu :)

Odesláno

palubny pocitac mam a mam aj dazdovy senzor, ktory dokonca aj funguje, ale svetelny senzor urcite nemam, pretoze ten sa daval len do 406-iek ktore mali MUX (multiplex) a ten ja urcite nemam pretoze som to pozeral v ServiceBox-e.

vid obrazok

post-15033-1410961307_thumb.jpg

Odesláno

tak toto sa mylis!!! ja nemam mux ale senzor tam mam! ale auto mam vybavu 3+ mozno preto a senzor je napojeny som kontroloval kable. ako po pravde ja ho ani nechcem! :) a preco vlastne potrebujes senzor ty?? na automaticke zapinanie svetiel,? ak ano tak pre auto z bsi ale bez mux existuje taka vec ze staci dodat 2 relatka za bsi a svetla sa same zapinaju a vypinaju :) ale asi je to podla vybavy! ja to mam a zase mal a som na diely anglicaka vybava 2 a ten to nemal :) na fore uz sa to rozoberalo viac krat ak o to sa ti jedna. :)

Odesláno

tie ralatka som si tam dorabal sam a automaticke svietenie mi funguje ale ide mi o to, ze keby som mal svetelny senzor, tak by sa mi aj budiky a vsetky tlacitka postupne podsvietili akonahle sa zacne zotmievat a nie ako teraz. takze len kvoli tomu chcem svetelny senzor

Odesláno

ty máš 406 1999 - 2001? nemáš MUX? tak to senzor světel určite nedodeláš, bohužel. protože na to nemáš ani elektrickou síť a ani tvá BSI to nebude umět. 406 MUX maji deštový a světelný senzor spojenej do jednoho. takže tak. myslím ale že když nekde na netu pohledáš tak se takovej senzor bude dát dodelat, ale bude univerzálni. originálni tam určite nedáš. skus pohledat ;)

Odesláno

samo osebe svetelny senzor jak mam v aute je ajtak v podstate k nicemu. Spina pri urcitej intenzite svetla, teda ked je sero-tma atd. Automaticke sviceni to nenahradi. Ja mam denne LED svetla, takze senzor mam ajtak vypaty, lebo sa mi pod kazdym dlhsim mostem alebo i kratuckym tunelem zapnu svetla a tem zarovkam (Osram NB) to zrovna neprospiva... A ked je sero, ze uz moc neni videt, tak mne napadne sameho zapat stretavaci svetla...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...