stanko.z Odesláno 9. říjen 2010 Odesláno 9. říjen 2010 ahojte mam jednu otazocku a dufam ze mi s tym bude vediet niekto pomoct. da sa na mojom aute dorobit svetelny senzor??? ak hej, poprosil by som o nejaky navod ako to urobita kde sa daju zohnat na to diely. diky moc zatial Citovat
foxo Odesláno 9. říjen 2010 Odesláno 9. říjen 2010 a ty ho nemas? Alebo len nevis ze ho nemas... Ono sa da totiz deaktivovat, a to na lavej packe (na smerovky) stlacis min. 3sekundy tlacitko, ktore je z boku packy, neco jako gulata zaslepka z boku. Teda aspon ja to tak mam, tak skus, ci aj tebe to nepojde... [upravil dne 9/10/10 od foxo] Citovat
stanko.z Odesláno 9. říjen 2010 Autor Odesláno 9. říjen 2010 skusal som to , ale to tlacitko nejde stlacit, takze ho asi nemam. Citovat
foxo Odesláno 9. říjen 2010 Odesláno 9. říjen 2010 a mas palubny pocitac? A co dazdovy senzor? Ten ti ide? Citovat
martis Odesláno 9. říjen 2010 Odesláno 9. říjen 2010 ja na mojom aute mam aj dazdovy senzor aj svetelny senzor a dokonca aj palubny pocitac. ale svetelny senzor nereaguje,lepsie povedane ta packa co ste pisali vyssie tak tiez tam mam zaslepku. takze ho mam na okrasu Citovat
foxo Odesláno 9. říjen 2010 Odesláno 9. říjen 2010 nooo, ono sa to moze zdat ze je zaslepka, ale skus ju zmcknut minimalne na 3-5 sekund... Citovat
stanko.z Odesláno 9. říjen 2010 Autor Odesláno 9. říjen 2010 palubny pocitac mam a mam aj dazdovy senzor, ktory dokonca aj funguje, ale svetelny senzor urcite nemam, pretoze ten sa daval len do 406-iek ktore mali MUX (multiplex) a ten ja urcite nemam pretoze som to pozeral v ServiceBox-e. vid obrazok Citovat
martis Odesláno 9. říjen 2010 Odesláno 9. říjen 2010 tak toto sa mylis!!! ja nemam mux ale senzor tam mam! ale auto mam vybavu 3+ mozno preto a senzor je napojeny som kontroloval kable. ako po pravde ja ho ani nechcem! a preco vlastne potrebujes senzor ty?? na automaticke zapinanie svetiel,? ak ano tak pre auto z bsi ale bez mux existuje taka vec ze staci dodat 2 relatka za bsi a svetla sa same zapinaju a vypinaju ale asi je to podla vybavy! ja to mam a zase mal a som na diely anglicaka vybava 2 a ten to nemal na fore uz sa to rozoberalo viac krat ak o to sa ti jedna. Citovat
stanko.z Odesláno 10. říjen 2010 Autor Odesláno 10. říjen 2010 tie ralatka som si tam dorabal sam a automaticke svietenie mi funguje ale ide mi o to, ze keby som mal svetelny senzor, tak by sa mi aj budiky a vsetky tlacitka postupne podsvietili akonahle sa zacne zotmievat a nie ako teraz. takze len kvoli tomu chcem svetelny senzor Citovat
stanko.z Odesláno 10. říjen 2010 Autor Odesláno 10. říjen 2010 ja len chcem vediet, ci sa ten svetelny senzor da dorobit alebo nie. diky zatial Citovat
Ericce Odesláno 10. říjen 2010 Odesláno 10. říjen 2010 ty máš 406 1999 - 2001? nemáš MUX? tak to senzor světel určite nedodeláš, bohužel. protože na to nemáš ani elektrickou síť a ani tvá BSI to nebude umět. 406 MUX maji deštový a světelný senzor spojenej do jednoho. takže tak. myslím ale že když nekde na netu pohledáš tak se takovej senzor bude dát dodelat, ale bude univerzálni. originálni tam určite nedáš. skus pohledat Citovat
foxo Odesláno 10. říjen 2010 Odesláno 10. říjen 2010 samo osebe svetelny senzor jak mam v aute je ajtak v podstate k nicemu. Spina pri urcitej intenzite svetla, teda ked je sero-tma atd. Automaticke sviceni to nenahradi. Ja mam denne LED svetla, takze senzor mam ajtak vypaty, lebo sa mi pod kazdym dlhsim mostem alebo i kratuckym tunelem zapnu svetla a tem zarovkam (Osram NB) to zrovna neprospiva... A ked je sero, ze uz moc neni videt, tak mne napadne sameho zapat stretavaci svetla... Citovat
stanko.z Odesláno 10. říjen 2010 Autor Odesláno 10. říjen 2010 vies len aj tak mne islo o to aby sa mi same automaticky zaplo podsvietenie budikova vsetkych tlacitiek na pristrojovke Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.