Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdarec potreboval bych vedet jaky ma prumer hridel 6ti kvaltove prevodovky (tisicihran) co jde do motoru..

+jestli ma nekdo skusenosti s montazi prevodu na motor LFY ci jine motory nez RFZ..predem diky za kazdou radu a pripominky jako ze to nema na motor LFY cenu atd. ponechme stranou..;)

[upravil dne 8/10/10 od tommas11]

Odesláno

Automat.

Manual.

Diesel.

Benzin.

407

307

traktor trabant audi VW Seat porsche.................:blablabla

12/23/33/44/51

Rozmer pro 2,0 HDI 100kW

Ale to jsou myslim zuby.Teda pocet zubu.

[upravil dne 8.10.2010 od straki007]

Odesláno

Vzhledem k tomu ze to je v sekci 306 tak asi 306..

6ti kvalt + ta 306ka = jen manual (GTi)

A jde mi hlavne o prumer hridele + nejaky ty veci okolo

jo a motor LFY je 1.8benzin:aut

[upravil dne 8/10/10 od tommas11]

Odesláno

Tak kde jsem mel oci???:D

Jak se divam tak se divam ale prumer nemam.

Pocet zubu,prumer kolecka ale prumr primaru na strane motoru ne e.

Ty chces davat boudu na 6 kvalt???

Odesláno
A ty mas sestikvalta s gti?To se mas.Ona je ta sestka tusim na konci a tim je ten prevod delsi ze by snad mela mit do prava mensi rejd?

[upravil dne 9.10.10 od bubakkaja]

Ty myslíš jako širší převodovka-že víc vičnívá ke kolu?4xjsem si čet příspěvek a asi jsem ti pochopil:D
Odesláno

To bubakkaja: zatim ji nemam ale pokud by mi sedla na 1.8mu tak bych se po ni podival ..A k tomu rejdu..Podle me to nema na rejd zadnej ucinek jelikoz co sem videl na fotkach tak to vychazi pod savly takze to asi nebude zavazet kolu..

A i proto se ptam jestli s tim nema nekdo skusenosti a hlavne mi jde o rozmer hridele aby sedl na spojku ..pokud by nesedl tak bych musel menit i setrvak a spojku ..asi..

Odesláno
A ty mas sestikvalta s gti?To se mas.Ona je ta sestka tusim na konci a tim je ten prevod delsi ze by snad mela mit do prava mensi rejd?

[upravil dne 9.10.10 od bubakkaja]

Ty myslíš jako širší převodovka-že víc vičnívá ke kolu?4xjsem si čet příspěvek a asi jsem ti pochopil:D

jj presne tak ona je totiz dvouhridelova ale ty nove 6ti kvalty maji 3 hridele.tudiz neni dlouha ale ma vetsi prumer.

Odesláno

To bubakkaja:jj je delsi cca o 5-7cm ale co sem vydel na GTi6kach tak to vychazelo pod savly ale jestli to nejak omezuje rejd tak to netusim...

Fakt tu jeste nikdo neskousel dat 6ti kvalt na jiny motory nez RFS??

Odesláno

můj názor je že pasuje 1,8 16v konstrukčně vychází z 2,0. původně 1,6 a 1,9. pořád je to motor XU. když pasuje moto z gti6 na normální převodovku tak by to mělo jít i obráceně.

Odesláno

6ti kvalt pasuje na všechny 2,0 a 2,0 16v provedení s litinovým blokem...jo a taky na 1,6 a 1,9 gti co se dávaly do 205 a 309 ,nedávno jsem měnil na S16 převodovku ze 6 na 5ti kvalt a pasovalo vše,pokud jde rejd nebylo nic poznat

Odesláno

Ok tak to skusim..Podle me by to melo sednout mozna by bylo lepsi dat i spojku a setrvak ze 6ti kvaltu..

Jinak litina by mela byt stejna jako hlinik ne? Myslim prirubu na prevody..Jelikoz ja mam blok hlinikovej..

Jo a pokud by ji nekdo mel dejte vedet..:mrk

[upravil dne 17/10/10 od tommas11]

Odesláno

nejsou stejné.....nedostaneš to tam,nová převod. musí být z modelu co má AL.blok....

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...