anthraX306 Odesláno 7. říjen 2010 Odesláno 7. říjen 2010 Zdravím , přesně před 14 dny v pátek jsem jel už na rezervu a dotankoval jsem asi na půl nádrže.Následující týden ve středu (do té doby to stálo - 5 dnů) jsem opět jel startování na ťuk bez problémů, tentýž týden v pátek ( auto stálo 2 dny) chci nastartovat a nic ...startér točil s motorem ale nechytal.. asi na podesáte to chytlo a řekl bych že na 3 válce vyvalil se šedý dým z výfuku a chytl pak sem jezdil celý víkend bez problémů a znova jsem dotankoval..dneska (po 4 dnech stání) sem to zase zkusil ale to samé ale chytl na první pokus po delším držení klíčku ale zas jak kdyby na 3 válce. Měl někdo podobný probém ? Žhaviče, baterka všechny filtry měněny před minulou zimou... Citovat
Sagic Odesláno 7. říjen 2010 Odesláno 7. říjen 2010 Zkus před startováním napumpovat naftu balonkem. Pokud to bude OK, pak ti padá nafta, někde máš netěsnost v palivové soustavě. Citovat
21Grams Odesláno 7. říjen 2010 Odesláno 7. říjen 2010 Skontroluj sanie v nadrzi, moze byt ucpane bordelom. Ked budes pumpovat balonikom, pozri ci od filtra nejdu vzduchove bubliny, ak hej chyta ti to niekde vzduch. Plus celkom kludne mozes mat jeden alebo dva zhavice v prdeli, vyskusaj ich. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.