silvar Odesláno 5. říjen 2010 Odesláno 5. říjen 2010 čaute chtěl bych si kolem výfuku dat takovou tu hlinikovou folii,nebo něco podobneho a moc nevím jak na to.máte někdo zkušenosti?budu rád za jakoukoli radu diky.... Citovat
Andreww Odesláno 5. říjen 2010 Odesláno 5. říjen 2010 Pokud můžu poradit, tak já bych tam být tebou nic nedával:myslim Nebude to hezké Citovat
Guest StibTo Odesláno 5. říjen 2010 Odesláno 5. říjen 2010 jj máš to hezké takhle bál bych se že bys to tahokovem (nebo co jsi myslel) zbastlil takových už tady bylo v sekci \"Lidský nevkus\" ... [upravil dne 5/10/10 od Stibto] Citovat
silvar Odesláno 5. říjen 2010 Autor Odesláno 5. říjen 2010 tak fajn necham to tak.nebudu do toho zbytecne vrtat... diky chlapci Citovat
Guest StibTo Odesláno 5. říjen 2010 Odesláno 5. říjen 2010 aha uz asi tusim co jsi tam chtel dat ... hele ale fakt mas ten zadni naraznik moc hezkej takhle a ten duplex paradka tak bych na to nehrabal Citovat
silvar Odesláno 5. říjen 2010 Autor Odesláno 5. říjen 2010 diky ,a vyfuček pěkný ne?a zvuček taky krásný žádny kraval,ale krasně decentni(samozdrejme kdyz otacky jdou nahoru tak:roker:roker:roker) Citovat
MilanF1 Odesláno 5. říjen 2010 Odesláno 5. říjen 2010 Jak říkám, vypadá to skvěle, ale do Vsetína si to poslechnout nepojedu Citovat
Guest StibTo Odesláno 5. říjen 2010 Odesláno 5. říjen 2010 nahraj mobilem zvuk a hod to sem nekam Citovat
Andreww Odesláno 5. říjen 2010 Odesláno 5. říjen 2010 Jak říkám, vypadá to skvěle, ale do Vsetína si to poslechnout nepojedu A to já bych zase mohl:D Mám to přece jen po cestě Citovat
Andreww Odesláno 5. říjen 2010 Odesláno 5. říjen 2010 říka se na Vsetín Říká se na Vsetín, ale správně je to do Vsetína:D Citovat
čakom Odesláno 5. říjen 2010 Odesláno 5. říjen 2010 Pokud můžu poradit, tak já bych tam být tebou nic nedával:myslim Nebude to hezké souhlasim Citovat
MilanF1 Odesláno 5. říjen 2010 Odesláno 5. říjen 2010 Na Vsetín bych jel, kdybych myslel hokej, ale jinak by mě tato předložka nenapadla Ale počkám si na ten zvuk, snad máš kvalitní mobil Citovat
Andreww Odesláno 5. říjen 2010 Odesláno 5. říjen 2010 Na Vsetín bych jel, kdybych myslel hokej, ale jinak by mě tato předložka nenapadla Jo hochu, valašsko by tě naučilo:D:D:D Citovat
MilanF1 Odesláno 5. říjen 2010 Odesláno 5. říjen 2010 Jiný kraj, jiný mrav ... mně stačí, že přítelkyně je z Liberecka a taky se občas divím, co to to povídá Citovat
silvar Odesláno 6. říjen 2010 Autor Odesláno 6. říjen 2010 tak tady je teda ten zvuček vyfuku,je to nahrane fotakem tak nic moc zvuk Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.