oni Odesláno 5. říjen 2010 Autor Odesláno 5. říjen 2010 jasny s tim pocitam, na nynejsim notasu to mam taky tak,ale na ty baterie pojedu minimalne. Citovat
olaff Odesláno 5. říjen 2010 Odesláno 5. říjen 2010 Dobře vybavenej, jdi do toho...nejspíš si i slušně zahraješ [upravil dne 5/10/10 od olaff] Citovat
Chepp Odesláno 5. říjen 2010 Odesláno 5. říjen 2010 oni: podival ses na ty odkazy co sem posilame? Protoze to co sem pokazdy hodis je drazsi a nepripadne mi to v nicem lepsi nez co sem ti hodil ja, radek, pp205 a ostatni.. 0.4 palce je cca centimetr... to nevidim ani jako okem rozeznatelny rozdil pro laika. Ma jedinoiu vyhodu... vetsi disk... ale pomalejsi oproti tomu HPcku co sem ti poslal. Citovat
PEUGEOTIK307 Odesláno 5. říjen 2010 Odesláno 5. říjen 2010 No ja mám TOSHIBU a je super. Ale... Mám ju necelý rok a mám ju v servise: 1. Zlomil sa mi napájací konektor vo vnútri. 2. Začali mi praskať plasty po bokoch. 3. Po záplate W7 mi prestali reagovať niektoré tlačidlá (eco mód, vypnutie podsvietenia tlačidiel) a taktiež touchpad. Ale toto som po preinštalovaní W7 rozbehal. Inak nemám voči TOSHIBE pripomienky. Je to cool laptop. PS: Dá sa na ňom pekne zadrtiť BF2. Citovat
max_payne Odesláno 5. říjen 2010 Odesláno 5. říjen 2010 Ja doporučujem a moji zakaznici si ho pochvaluju ASUS K72JR, mrkni da sa kupit cca za 605€ s DPH:myslim Citovat
oni Odesláno 6. říjen 2010 Autor Odesláno 6. říjen 2010 to Chepp: no myslim si ze ti musim odporovat, notase co si hodil ty, maj vicemene stejny procesory,ale mensi hardisky a o tridu horsi grafiky. jinak co by stalo jeste za popremysleni je to HP od PP205, koukal jsem na grafy a je opravdu na bouchanej. jinak kupoval uz nekdo z tehle stranek? ochota, kvalita, jak dlouho sou na trhu a tak dale? [upravil dne 6/10/10 od oni] Citovat
oni Odesláno 6. říjen 2010 Autor Odesláno 6. říjen 2010 HP Pavilion dv6-1300 podle oficialnich stranek se uz nevyrabi,tak proc teda na tom gigacomputeru se jiz nevyrabi? kazdopadne jinde na netu jsem je nenasel. Citovat
Vydrýsek Odesláno 6. říjen 2010 Odesláno 6. říjen 2010 Gigacomputer nabízí převážně starší stroje... předváděcí kusy, repasované apod... Citovat
Chepp Odesláno 6. říjen 2010 Odesláno 6. říjen 2010 Tak ja tedu uz radsi nic psat nebudu... Protoze sem ti psal ze maji mensi disky, ale rychlejsi.. a disk je otazka vymeny... procesor nevymenis... mno budiz. Nechapu sice kde si prisel ze Ati HD5450 je vykonejsi nez ta v tvym HD5145 ale budiz... Preji mnoho uspechu s vyberem. Citovat
shark734 Odesláno 6. říjen 2010 Odesláno 6. říjen 2010 http://www.notebookcheck.net/Mobile-Graphics-Cards-Benchmark-List.844.0.html veru nieje vzdy grafika s vyssim cislom vykonnejsia ja mam ati hd 3650 a v rebricku je na lepsom mieste ako ta tvoja moc sa na nej hrat neda [upravil dne 6/10/10 od shark734] Citovat
Chepp Odesláno 6. říjen 2010 Odesláno 6. říjen 2010 shark734 : I v tvem testu i ve vsech co sem nasel je ta grafika o par procent vykonejsi... nez HD5145 doslova par procent... a je na tom lepe s spotrebou... takze z meho pohledu lepsi kup.. ale zalezi na uhlu pohledu. Citovat
GRiMx Odesláno 6. říjen 2010 Odesláno 6. říjen 2010 já bych volil MSI mám sním dobré zkušenosti.. 4 roky a stále šlape... jak hodinky Citovat
peugeot09 Odesláno 6. říjen 2010 Odesláno 6. říjen 2010 MSI ani náhodou. To nemůžeš myslet vážně. Citovat
godzila.01 Odesláno 6. říjen 2010 Odesláno 6. říjen 2010 MSI mi už po zkušenostech do baráku nesmí.... Citovat
shark734 Odesláno 6. říjen 2010 Odesláno 6. říjen 2010 MSI ani zadarmo ...uz som menil par znamim zakladne dosky a aj par notebookov zdochlo nadobro Citovat
milhaus Odesláno 7. říjen 2010 Odesláno 7. říjen 2010 taky pokukuju po novém notýsku do 20k...momentálně mám Fujitsu Siemens s dvoujádrem Turionu a jsem spokojen... Jsem spořivý typ člověka, takže chci jedině s LED podsvícením a jedině procesor Intel i5, který se v případě potřeby (práce ve Wordu...) umí podtaktovat (se součastným přepnutím na integrovanou grafiku a snížit tím spotřebu) nebo naopak nadtaktovat. Z grafik bych si vybral ATI HD5650 nebo NV325GT... Citovat
oni Odesláno 7. říjen 2010 Autor Odesláno 7. říjen 2010 ono je sice hezky doporucit comp,ale nikdo nerekne proc zrovna tento model, to porovnani grafik a procesoru jsem delal na ty strance, co jsem daval myslim shark734. je tam dost hodnot a i kdyz je to o malo procent,treba ve hrach podle FPS ty rozdili jsou dost znatelne. jinak jsem hodne vahal mezi tim pavilionem a toshibou, nakonec vyhrala ta toshiba, ten pavilion se uz opravdu dlouho nevyrabi a kdyz tam uvedou novinka na trhu,tak to moc duvery opravdu nevyvolava. Jinka ono zeptat se takhle na comp, je asi zeptat se jaky zimni gumy si mam koupit. kazdej je spokojenej s necim svym a to vam doporuci. ja napriklad mam 4 roky asus, ten pocitac bezi skoro dene a za ty roky vubec nic, akorat baterka odesla,ale jinak nic. Citovat
OK406 Odesláno 7. říjen 2010 Odesláno 7. říjen 2010 já bych volil MSI mám sním dobré zkušenosti.. 4 roky a stále šlape... jak hodinky Syn jej má taky a zatím je s MSI spokojený. Citovat
oni Odesláno 7. říjen 2010 Autor Odesláno 7. říjen 2010 tak notas dnes koupen, jsem mile prekvapen zpracovanim a vnejsi kvalitou. vnitrni kvalita se ukaze po case. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.