Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím všechny. Rád bych si pořídil tohoto krasavce. Uvažuji o koupi max 4 roky starého najeto tak do 80 tisíc km. Většina lidiček mě odrazuje od koupě z důvodu nespolehlivosti a poruchovosti. Prosím o radu vlastníků se zkušenostmi a jak tento problém vidí. V testu TUV spolehlivosti aut se pohybuje až na posledních příčkách. Potřebuji spolehlivé auto a ne ždímačku peněz. Díky všem za rady.

Odesláno

Stále je to o tom istom. Záleží, aké budeš mať šťastie a na aký kus natrafíš. Niekto sa s ním trápi od začiatku a niekomu robí len radosť. Asi polovica otázok na tomto vlákne je ohľadom nejakého problému, tak že si to preštuduj.:papa

Odesláno

4 roky a do 80t km ??????:myslim:myslim:myslim:myslim to zní jako sci-fi:myslim...... někdo na 407 nadává někdo na ni nenechá dopustit...záleží od kusu a od toho jak se o to staral původní majitel........každé auto je sázka do loterie.......

PS: až najdeš 4 roky staré auto s najetýma 80t km , než ho koupíš dej sem VIN , my ti to tu zjistíme jestli jsou pravé či ne....

Odesláno

Kdyz jsem uvazoval o auti a 407 se mi libila od zacatku,taky jsem dostaval rady,ze Francouza ne e atd atd.... uz jsem se naklanel k Passatu,ale nakonec jsem to risknul a koupil jsem z Nemecka krasnou zachovalou 407dmu - nelituji je pohodlna na naftaka ticha :) - najel jsem zatim 15tisic a zadny problemy.... Je to kus od kusu

[upravil dne 3/10/10 od ace11]

Odesláno

mrkni na auta i sem: mobile.de - autoscout24.de a jestli se trochu vyznas,tak si auto dovez radsi ze zahranici ,kdyby jsi chtel ,tak bych ti pak poradil s vyrizovanim,neni to nic sloziteho... :) a nebo jsou tady borci ktery ti auto dovezou... myslim,ze treba clen pp205 se tim taky zabyva - jeho web je zde: http://www.peugeot-kly.cz/

[upravil dne 3/10/10 od ace11]

Odesláno
Koukni na VIN VF36E6FZB21375599. Díky.

Pozeral som to VIN a auto je predané v Čechách 28.12.2005

A v 6/2007 malo cca 55000 km.

Ja som tiež nedávno potreboval kúpiť auto a zobral som 407 SW 1,6 HDi. Je to 7/2005 a má 180000 km. Mám ho necelý mesiac a jazdí s ním manželka. Mne sa auto pozdáva, a uvidíme aké bude mať závady... :myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...