vincenzo Odesláno 3. říjen 2010 Odesláno 3. říjen 2010 Zdravim vsetkych,chcem sa spytat mam rosipany katalyzator a chcem ho nahradit univerzalnym a nerezovymi trubkami.Uz to niekto spachal takto?Nic tym nepokazim?Dakujem pekne za rady surne ich potrebujem. Citovat
krtek 2 Odesláno 3. říjen 2010 Odesláno 3. říjen 2010 myslim ze univerzalny kat daval fery(z klubu )a vraj v pohode pockaj mozno ti odpise ps nasiel som vlakno tak si to precitaj [upravil dne 3/10/10 od krtek 2] Citovat
vincenzo Odesláno 3. říjen 2010 Autor Odesláno 3. říjen 2010 Asi pred mesiacom som zvaral praslklinu okolo lamdy sondy a ak som dal tu celu cast do zvyslej polohy tak my vypadlo dost bordelu nejake prepazky a ak som to naspat namontovol tak to bolo asi tyzden v pohode a teraz sa uz na tom neda jazdit.Nechcem nieco pokazit tak radsej sa pytam kto ma viac skusenosti.Potrebujem rady.dik Citovat
godzila.01 Odesláno 4. říjen 2010 Odesláno 4. říjen 2010 Já jsem dával tetko taky univerzální katík, je to za pár korun a účel to splní stejný... Citovat
godzila.01 Odesláno 4. říjen 2010 Odesláno 4. říjen 2010 Na jaký motor? A jaký tam máš tvarově (kulatý nebo oválný)? Citovat
godzila.01 Odesláno 4. říjen 2010 Odesláno 4. říjen 2010 Dal bych něco takového.... http://shop.navaseauta.cz/Vyfuky-a-prislusenstvi/Katalyzatory-univerzalni/Katalyzator-benzin-do-2500ccm-prumer-45mm.html Citovat
vincenzo Odesláno 4. říjen 2010 Autor Odesláno 4. říjen 2010 a co trubky a lamdu sondu? Chcem to vymenit uplne cele. Citovat
godzila.01 Odesláno 4. říjen 2010 Odesláno 4. říjen 2010 Lambdu jsem nechával originální a trubky taky, jen jsem to vyříznul a navařil nový katík Citovat
vincenzo Odesláno 4. říjen 2010 Autor Odesláno 4. říjen 2010 ale mam aj trubku okolo lamby uz zvaranu a preto to chcem cele Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.