dedas Odesláno 2. říjen 2010 Odesláno 2. říjen 2010 Ahoj mam chvilku 307 1,4 benzín a v servise mě měnily motorový olej.Když projedu prudší zatáčku,objevý se symbol motoru a stop,ale jen na chvilku.Podle měrky je oleje dost.Nemám ještě s autem skušenosti a proto potřebuji poradit.Na forku pečlivě čtu rady a jsou pro mě velmi užitečny.Mám ještě dolít olej?Díky za odpovědi [upravil dne 2/10/10 od dedas] Citovat
Pe.Tr Odesláno 2. říjen 2010 Odesláno 2. říjen 2010 mrkni na vsechny kapaliny hlavne chladicku , a zmen nadpis na neco rozumnejsiho nez dotaz , to je nic nerikajici Citovat
dedas Odesláno 2. říjen 2010 Autor Odesláno 2. říjen 2010 JJ díky začínám a psát se do fora naučím řádně díky Citovat
ozzy56 Odesláno 3. říjen 2010 Odesláno 3. říjen 2010 když máš podle měrky v motoru oleje dost,tak nedolívej...., taky myslím že bude nejspíš málo chladící kapaliny Citovat
Benžík Odesláno 3. říjen 2010 Odesláno 3. říjen 2010 Nevim jak je to u 307, u 406 je na olej i na chladici kapalinu zvlast kontrolka, to by si snad vsiml, ze sviti jeste neco dalsiho. Takze nejlepsi budes mit dojet s tim na diagnostiku. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.