Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

caute,poradte mi,hladam tu na fore asi 2 hodky :(

Niekde som tu videl rozobranu packu,ze ma poskodene kontakty a potom sa tam nieco priletovalo a fungovalo to. Rozobral som ten cudlik a potom vytiahol otocnu packu,co zapina svetla a nemozem to tam teraz dostat,pruzinky stale vyskakuju a neviem,ako ma byt pliesok,co sa dotyka toho plosneho spoju vnutri :myslim

Vie niekto poradit,ak ste z tohto pochopili co potrebujem? :D

dole je obrazok tej rozobratej packy a pliesok,co neviem ako tam dat

diky moc

post-27643-14109612983665_thumb.jpg

Odesláno

jj,to je ono,diky moc.ja som sa dostal len asi po 7.mesiac,a to je este v 5.mesiaci ;)

len ja mam problem so svetlami,vypinaju sa,je tam preruseny spoj,vydraty,uplne tam boli medeny piliny a po ich utreti je teraz problem,aby svetla drzali svietit.len to nemam ako naletovat v aute,musim asi cely volant dat dole a packy si zobrat domov:myslim

[upravil dne 2/10/10 od kocurik]

Odesláno

Mám problém také se světly.Ten návod nahoře je bohužel na páčku ovládání počítače,stěračů..Pokud přijdeš na to jak opravit levou-světla prosím,fotografuj,popisuj...J.

Odesláno

ide o to,aky mas problem.ja mam nastastie uz nastavene zapnutie svetiel po nastartovani,takze tie svietia,ale smerovky mi viac nejdu ako idu,takze asi bude treba aj doletovat tie pliesky/kontakty na packe,aby sa dali svetla zapnut,ale tiez cele packy rozobrat a vycistit alebo opravit.

ak pomoze,tu je navod na demontaz:

Odesláno

Dík ten návod již ale mám.Jedná se mi o opravu té konkrétní páčky na světla.Po zapnutí klopených trvá chvíli než se světla rozsvítí-parkovačky,osvětlení přístrojů jdou hned,při přepnutí na dálková nezhasnou klopená světla a tím pádem dálková hned zhasnou(nebo klopená na chvíli vypnou-dálková svítí,ale po chvíli rozsvítí sama klopená...),takže mi téměř nejdou dálková J.

Odesláno

Ahoj, měl jsem podobný problém s dálkovými světly, při zapnutí mi nezůstaly svítit a hned se přeply na potkávací. Závada byla v těch plíšcích na té páčce je to obr. 11 toho návodu.

Očistil jsem plíšky a dosedací plochy na desce, trochu je naohýbal pak multimetrem proměřil zda vsechno dobře spíná a dal dokupy a zatím fungujou :)

Odesláno

Bohužel jsem skončil u druhého bodu-nešel mi sundat čelní prostřední díl volantu-airbagu.Použil jsem i trochu síly,ale bál jsem se abych něco neutrh,vycvaknout to nešlo,tak nevím!

Odesláno

Dík za pomoc,možná do budoucna.Teď jsem již vyměk a nevydržel,ráno zajel do Peugeot- Liberec a příští středu jsem objednaný na výměnu páček,budou starší opravované ve zdejším servisu místním elektrikářem(nevím asi ne úplně oficiálně).Cena i s prací,aktivací sepnutí světel po nastartování 3500kč s DPH.Cena nových na mé auto by byla asi 9000kč.J.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...