kocurik Odesláno 2. říjen 2010 Odesláno 2. říjen 2010 caute,poradte mi,hladam tu na fore asi 2 hodky Niekde som tu videl rozobranu packu,ze ma poskodene kontakty a potom sa tam nieco priletovalo a fungovalo to. Rozobral som ten cudlik a potom vytiahol otocnu packu,co zapina svetla a nemozem to tam teraz dostat,pruzinky stale vyskakuju a neviem,ako ma byt pliesok,co sa dotyka toho plosneho spoju vnutri Vie niekto poradit,ak ste z tohto pochopili co potrebujem? dole je obrazok tej rozobratej packy a pliesok,co neviem ako tam dat diky moc Citovat
kocurik Odesláno 2. říjen 2010 Autor Odesláno 2. říjen 2010 jj,to je ono,diky moc.ja som sa dostal len asi po 7.mesiac,a to je este v 5.mesiaci len ja mam problem so svetlami,vypinaju sa,je tam preruseny spoj,vydraty,uplne tam boli medeny piliny a po ich utreti je teraz problem,aby svetla drzali svietit.len to nemam ako naletovat v aute,musim asi cely volant dat dole a packy si zobrat domov:myslim [upravil dne 2/10/10 od kocurik] Citovat
jaturn Odesláno 3. říjen 2010 Odesláno 3. říjen 2010 Mám problém také se světly.Ten návod nahoře je bohužel na páčku ovládání počítače,stěračů..Pokud přijdeš na to jak opravit levou-světla prosím,fotografuj,popisuj...J. Citovat
kocurik Odesláno 3. říjen 2010 Autor Odesláno 3. říjen 2010 ide o to,aky mas problem.ja mam nastastie uz nastavene zapnutie svetiel po nastartovani,takze tie svietia,ale smerovky mi viac nejdu ako idu,takze asi bude treba aj doletovat tie pliesky/kontakty na packe,aby sa dali svetla zapnut,ale tiez cele packy rozobrat a vycistit alebo opravit. ak pomoze,tu je navod na demontaz: Citovat
jaturn Odesláno 4. říjen 2010 Odesláno 4. říjen 2010 Dík ten návod již ale mám.Jedná se mi o opravu té konkrétní páčky na světla.Po zapnutí klopených trvá chvíli než se světla rozsvítí-parkovačky,osvětlení přístrojů jdou hned,při přepnutí na dálková nezhasnou klopená světla a tím pádem dálková hned zhasnou(nebo klopená na chvíli vypnou-dálková svítí,ale po chvíli rozsvítí sama klopená...),takže mi téměř nejdou dálková J. Citovat
Pawllik Odesláno 6. říjen 2010 Odesláno 6. říjen 2010 Ahoj, měl jsem podobný problém s dálkovými světly, při zapnutí mi nezůstaly svítit a hned se přeply na potkávací. Závada byla v těch plíšcích na té páčce je to obr. 11 toho návodu. Očistil jsem plíšky a dosedací plochy na desce, trochu je naohýbal pak multimetrem proměřil zda vsechno dobře spíná a dal dokupy a zatím fungujou Citovat
jaturn Odesláno 7. říjen 2010 Odesláno 7. říjen 2010 Bohužel jsem skončil u druhého bodu-nešel mi sundat čelní prostřední díl volantu-airbagu.Použil jsem i trochu síly,ale bál jsem se abych něco neutrh,vycvaknout to nešlo,tak nevím! Citovat
georgegg Odesláno 8. říjen 2010 Odesláno 8. říjen 2010 to jaturn: kdyby si chtěl pomoct s tím sundáním airbagu tak dej vedět jsem kousek od turnova a často tam jezdim tak bych ti to moh ukázat, kdyžtak sz Citovat
jaturn Odesláno 8. říjen 2010 Odesláno 8. říjen 2010 Dík za pomoc,možná do budoucna.Teď jsem již vyměk a nevydržel,ráno zajel do Peugeot- Liberec a příští středu jsem objednaný na výměnu páček,budou starší opravované ve zdejším servisu místním elektrikářem(nevím asi ne úplně oficiálně).Cena i s prací,aktivací sepnutí světel po nastartování 3500kč s DPH.Cena nových na mé auto by byla asi 9000kč.J. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.