Petav Odesláno 1. říjen 2010 Odesláno 1. říjen 2010 Ahojky, obracím se s prosbou o pomoc při stěhování. Potřeboval bych pomoct přestěhovat sedačku, bojím se, že ji se synem sami nezvládnem. Ostatní věci průběžně stěhuju, lednici a pračku snad zvládnem, ale sedačky se bojím. Popruhy i auto (dodávku Forda) mám. Chybí mi jen několik silných ochotných rukou, a to tuto sobotu odpoledne. Vím, že je to na poslední chvíli, nějak poslední dobou nestíhám. Kdo budete mít chuť mi pomoct, zavolejte mi na 605 260 103. Díky :papa Citovat
Guest StibTo Odesláno 1. říjen 2010 Odesláno 1. říjen 2010 Jáj škoda že to je na poslední chvíli jinak bych dojel .... Citovat
Petav Odesláno 1. říjen 2010 Autor Odesláno 1. říjen 2010 ještě odkud kam? Od hotel Fortuna - Černokostelecká asi 1 km po Černokostelecké směrem z Prahy ven. To Oddie: nepodaří-li se v sobotu, nechám na neděli. Díky [upravil dne 1/10/10 od Petav] Citovat
peugeot09 Odesláno 1. říjen 2010 Odesláno 1. říjen 2010 Když mě vyzvedneš z místa bydliště, tak je Ti můj metrák solidní hmoty k dispozici, tu chvilku času Ti rád obětuju. Máš zájem? Napiš SZ. K hotelu Fortuna to mám vzdušnou čarou asi 3,5km... [upravil dne 1/10/10 od peugeot09] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.