buxo Odesláno 30. září 2010 Odesláno 30. září 2010 Poprosim o radu peugeot 406 2.0 HDI 66KW pri startovani a vypinani pocut cudne buchanie do kabiny od motora vyfuk je OK prejavuje sa to hlavne ked auto stoji sikmo alebo su vytocene kolesa do strany. Spodny silentblok (akceleracny) OK. Citovat
Benžík Odesláno 30. září 2010 Odesláno 30. září 2010 Horní silentblok motoru? Nebo o něco klepe výfuk? Citovat
buxo Odesláno 30. září 2010 Autor Odesláno 30. září 2010 Výfuk nebúcha. Mám podozrenie na uloženie nad prevodovkou, lebo má trochu volu, len nevie akú može mať. Myslím, že výmena by nemala byť náročná, ak to niekto robil poprosím o radu. Hlavne ma zaujíma tá vola. Citovat
Benžík Odesláno 1. říjen 2010 Odesláno 1. říjen 2010 V silentbloku asi nemuze byt zadna vule. Pokud v nem je, je KO. Citovat
pastorek Odesláno 1. říjen 2010 Odesláno 1. říjen 2010 Záleží na tom čomu hovoríte vôľa. Silentblok je pružné uloženie tak sa samozrejme môže hýbať. Citovat
Benžík Odesláno 1. říjen 2010 Odesláno 1. říjen 2010 Takova vule, ze by to v nem bouchalo, nema byt. Citovat
buxo Odesláno 1. říjen 2010 Autor Odesláno 1. říjen 2010 Dnes som zase skúšal parkrát štartovať a vypínať a zistil som, že ten zvuk sa prenáša až do predných kolies, keď na koleso položím ruku tak cítiť náraz. Kĺby, poloosy, stredové ložisko, spodný silentblok - všetko v poriadku bez vole. Teraz som z toho na BUDKU. Citovat
Cune Odesláno 1. říjen 2010 Odesláno 1. říjen 2010 Trápí mě podobnej problém. Občas, při staru, ve chvíly, kdy motor naskočí, projede celým autem dost divná rána. Jakoby se celý auto otřáslo v útrobách. Ale dělá to opravdu jen občas. Jednou startovala přítelkyně a náhodou to zabouchalo. Já zrovna stál vzadu u kufru a dost divně se zachvěl vejfuk. Pak to dlouho neudělalo... Citovat
buxo Odesláno 4. říjen 2010 Autor Odesláno 4. říjen 2010 Vie niekto prosím poradiť ako najlepšie odskúšať horné uloženia motora? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.