vili100 Odesláno 30. září 2010 Odesláno 30. září 2010 Zdravím, můžete mi někdo pls doporučit e-shop, kde mají v nabídce přesnou vanu do kufru 307sw/2006? nebo se alespoň podělte o zkušenosti. V histerii jsem nicmoc nenašel. Díky Citovat
Gabriel 307 Odesláno 30. září 2010 Odesláno 30. září 2010 http://www.nosice.com/vany-do-kufru/peugeot/-/vana-do-kufru-peugeot-307-sw-rv-02-xx/27714.html Mám Breaka a vanu jsem kupoval tady.Spokojenost maximálna.Nevozím v kufru žádný cement a ani nic podobného ale hned když jsem koupil auto tak jsem objednával aj vanu do kufru(měl jsem ji i ve Felicii). Teď v listopadu se mi narodí syn a budeme vozit v autě kočárek tak se tá vana určitě vyplatí.V zimě budou kolečka z kočárku od vody sněhu tak to nebude po celým kufru.Kolega má taky Breaka - bez vany a přál bych ti vidět jeho kufr.Záleží taky jak ten můj kolega občas uklízí auto:bacha [upravil dne 30/9/10 od Gabriel 307] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.