godzila.01 Odesláno 3. říjen 2010 Autor Odesláno 3. říjen 2010 Když jsem zakládal téma tak mi spíš zajímali vaše zkušenosti s vadnými věcmi a jak často se vám stává že koupíte něco nového a ono to nefunguje, nebo nedělá co má... Citovat
dzavel Odesláno 3. říjen 2010 Odesláno 3. říjen 2010 Čo sa týka tých komponentov tak: MSI dosky, tomu sa vyhýbam, s nimi sú len trable, BENQ monitory - videl som veľa kúskov, na ktorých odišlo podsvietenie displeja...., čo sa týka HDD tak odíde takmer každý, otázka je iba že KEDY , pamäte tie sa tiež kazia, hlavne pokial majú zabezpečené zlé chladenie. Čo sa týka cpu, tak na AMD mi nešahajte v živote som nevidel zlý cpu od AMD, zato intel cpu zakapal tesne po skončení záruky AMD zostavy vacsinou fungujú systémom zložíš, používaš, u intelu to neplatilo takmer nikdy, vždy sa muselo laborovať, ja osobne sa Intelu vyhýbam a mne už do domu nesmie. Od Asus základných dosiek som už tiež upustil, síce super prevedenie, možnosti, bohatá výbava, len jedno mi vžydy chýbalo - stabilita.... Gigabyte môžem doporučiť Grafika je uplne jedno či nvidia alebo ati, čím výkonnejšia, tým skôr odíde Odborník se pozná. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.