Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

vysla sprava ze uz nebudu uvadzat konkretne adresy,len pre mesta a kraje kolko bude hliadok,kolko merani a na dialniciach ake auta kde sa budu pohybovat.asi nevybrali nic za predosli den:D

Odesláno

Druhy deň a už to idú rušiť, typický slovenský štát... :D

Od dnes budú zverejňovať len civilné policajné vozidlá, keďže klasické policajné auto nieje utajené preto to netreba zverejňovať... :D

Odesláno

aha tak preto ma dnes rano predbiehalo sialenou rychlostou v obciach niekolko magorov /asi len nahoda/ vsecia mali oktafky.

mne sa to nepaci. je fer ze uz nebudu zapichnuty v krikoch, je fer ze budu merat len na miestach ktore budu vyhodnotene ako rizikove ale zverejnenie presnych miest kde stoja je kravina.

kazdy magor si pozrie ci na jeho trase niesu policajti a pojde jak zmyslov zbaveny - proste slovak.

Guest dreamtalks
Odesláno

stejne uchylny jako u nas mestska policie. Museli udelat cedule ze meri.. a jak to dopadlo. Nejdriv merili, ale po chvili jim doslo, ze ridici zpomalujou pred ceduli tak to vzdali. Cedule sice nechali, ale uz jsem je nikdy nevidel ze by v tech usecich merili.

Odesláno

Je to kocurkovo. Jeden den tak druhy inak. Nech su schovany aj v smetiaku, to mi jedno, len nech meraju tam kde to je treba a hlavne nie hned pred, alebo za cedulou obce, alebo znacky povolenej rychlosti. Ja osobne rychlost dodrziavam, len ma vie vytocit ked ma zmeraju 10 metrov za cedulou ze som isiel 57, alebo na konci obce kde je poslednych 5 kilometrov len pole a stromy.

Odesláno

takto to vyzerá v praxi :-)

\"Košický kraj - 35 hliadok na označených policajných vozidlách a motocykloch\"

všetkým je jasné kde sa policajti nachádzaju.... :D

dúfam že tento nápad stojí daňových poplatníkov aspoň milión eur ročne :))

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...