lubikpo Odesláno 29. září 2010 Odesláno 29. září 2010 Tak co vy na to ze policia od dnes bude zverejnovat miesta na ktorych budu radary?? :D Vraj uz ziadne skryvanie. Lebo mne sa to celkom pozdava a je to velmi sympaticke :D http://natankuj.sme.sk/c/5570153/kde-budu-dnes-radary-a-policajne-kontroly.html [upravil dne 29/9/10 od lubikpo] Citovat
jozefsv Odesláno 30. září 2010 Odesláno 30. září 2010 dojem to robi pekny ale som zvedavy kedy im zacnu chybat peniaze v rozpocte a vrati sa to do normalu. konecne nieco fer Citovat
marQo Odesláno 30. září 2010 Odesláno 30. září 2010 no, prvý deň som našiel na natankuj.sme.sk ale dnešný deň nie a nie nájsť Citovat
roxbury7 Odesláno 30. září 2010 Odesláno 30. září 2010 dnes asi v trnavskom okrese neordinujú :D nemôžem ho tam nájsť Citovat
jozefsv Odesláno 30. září 2010 Odesláno 30. září 2010 vysla sprava ze uz nebudu uvadzat konkretne adresy,len pre mesta a kraje kolko bude hliadok,kolko merani a na dialniciach ake auta kde sa budu pohybovat.asi nevybrali nic za predosli den:D Citovat
klm16 Odesláno 30. září 2010 Odesláno 30. září 2010 Druhy deň a už to idú rušiť, typický slovenský štát... Od dnes budú zverejňovať len civilné policajné vozidlá, keďže klasické policajné auto nieje utajené preto to netreba zverejňovať... Citovat
automale Odesláno 30. září 2010 Odesláno 30. září 2010 aha tak preto ma dnes rano predbiehalo sialenou rychlostou v obciach niekolko magorov /asi len nahoda/ vsecia mali oktafky. mne sa to nepaci. je fer ze uz nebudu zapichnuty v krikoch, je fer ze budu merat len na miestach ktore budu vyhodnotene ako rizikove ale zverejnenie presnych miest kde stoja je kravina. kazdy magor si pozrie ci na jeho trase niesu policajti a pojde jak zmyslov zbaveny - proste slovak. Citovat
Haryk Odesláno 30. září 2010 Odesláno 30. září 2010 dobrej fór,aspoň nikoho nemusí stavět a všichni budou jezdit předpisově a můžou jít na kafe, za svoje Citovat
Guest dreamtalks Odesláno 30. září 2010 Odesláno 30. září 2010 stejne uchylny jako u nas mestska policie. Museli udelat cedule ze meri.. a jak to dopadlo. Nejdriv merili, ale po chvili jim doslo, ze ridici zpomalujou pred ceduli tak to vzdali. Cedule sice nechali, ale uz jsem je nikdy nevidel ze by v tech usecich merili. Citovat
jofo Odesláno 30. září 2010 Odesláno 30. září 2010 Je to kocurkovo. Jeden den tak druhy inak. Nech su schovany aj v smetiaku, to mi jedno, len nech meraju tam kde to je treba a hlavne nie hned pred, alebo za cedulou obce, alebo znacky povolenej rychlosti. Ja osobne rychlost dodrziavam, len ma vie vytocit ked ma zmeraju 10 metrov za cedulou ze som isiel 57, alebo na konci obce kde je poslednych 5 kilometrov len pole a stromy. Citovat
marQo Odesláno 1. říjen 2010 Odesláno 1. říjen 2010 no ja mám chvalabohu to šťastie, že vždy zastavia toho predomnou enem som zvedavý dokedy mi to vydrží Citovat
klm16 Odesláno 1. říjen 2010 Odesláno 1. říjen 2010 takto to vyzerá v praxi :-) \"Košický kraj - 35 hliadok na označených policajných vozidlách a motocykloch\" všetkým je jasné kde sa policajti nachádzaju.... dúfam že tento nápad stojí daňových poplatníkov aspoň milión eur ročne ) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.