Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

peugeot09: možna že jo, podla všeho ygnrova 1,1 jela ovela lepe jak seriova 1,4 možna, že i lepe jak mierne upravena 1,4 :D :D :D ygnor je guru v performace tuning, naviše si dela všecho sam :)

Odesláno

winco

no zas to nepřeháněj s tím pochlebováním jsem normální člověk co si rát vypije nějaký to pětipivo:) občas se pohrabe v autě a zahraje si s kapelou trochu toho tvrdšího metálu jinak nic:roker ale díky

Odesláno

no tak ako pochvaliť musim pretože ja som ani po 11 pive nevykuzlil v aute nič podobne ako ty :) ale tak možna ked skončim školu a budu mať vice penazi tak to pojde :D

a s tou 1,1 si spravil zazraky :D aby z toho motoru niekto vyťahol okolo 200km /h tak je pan :) to ja o takej rýchlosti na mojej 1,4 možem len snivať :D

[upravil dne 2/11/10 21:07 winco]

• O 1 měsíc později...
Odesláno

winco : na všem se pomalu pracuje ale mám teď málo času a ještě dělám i na 106ce no zatím shromažďuju materiály a teoreticky se na vše připravuju:D mám jednou za 4-5 neděl odpolední a to je můj akční tejden:mrk

Dadadavid : dík za pochvalu vzhledu ale na jaře to asi nikdo nepozná protože až na pár maličkostí se vracím k sériovýmu vzhledu ale na to času dost úkol č.1 je pochytat co nejvíc hřebců a nasoukat je do motoru,nakonec brzda a výsledek z grafu:D

• O 2 měsíce později...
Odesláno

Sajto - jaký nasavač myslíš? u motoru nebo na střeše?:myslim

oni - v klapce byl takovej hrb kterej jsem vzal hrubým půlkulatým pilníkem pak jsem to zabrousil smirkovým kotouckem a nakonec zelená brusná pasta a hadrovej kotouček do stojanovky a leštil až se ze mě kouřilo:D

Odesláno

zduchovy na skrtiacu klapku s napisem 206 karbonovy,kolko koni mas + .? mas taky motor ako ja ak sa nemylim 1.6 8v posli mi prosim ta odkazy na toto,kde to zozeniem ak mas cas : 1,karbonovy nasavac vzduch s napisom 206.. 2,lestene vyfukove zvody zatial toto dakujem :) inac mas nastriekany motor na strieborno ci sa mi to zda.? ak ano aky sprej ak to je sprej ako si to urobil diky :)

[Edited on 13/2/11 20:54 Sajto]

Odesláno

tak se mi konecne podarilo nalogovat zpet do fora a tak ti tu muzu poblahoprat k pjeknemu pezotu ;) a drzim palce at ti vyjde co planujes :D

V dubnu se chystam zakoupit 206 s16 a chtel bych provest \"performance tuning\" a jak tak koukam a ctu, mas v tom \"nejakou\" praxi!!! Momentalne mam 106 1.0i na kterem se toho neda moc nadelat a nechcou se mi do toho uz vrazet zadne kacky. Takze zatim jen shromazduju informace a Ty to dokazes polopate podat coz je absolutne nejlepsi!! Nehodlam tvorit nic sileneho bo rozpocet neni nic extra a \"zena\" taky ,=moc neni nadsena kdyz vrazim vice penez do auta nez do ni!!!

Mam v planu svody s katem a komplet vyfukem, sani, brzdy, podvozek a nakonec asi remap ecu. No to se ale esce uvidi bo cena je cca 650€

Mam v okoli 100km 3-4 okruhy kde se da kazdou nedeli za mirny poplatek vyblbnout, takze asi tak. Plus denni dojizdeni do rachoty.

Hodne sem se dozvedel tady http://www.custom-car.us/default.aspx

Odesláno

Díky za přízeň tak aspoň nás bude víc kdo se zajímá o koníčky navíc já se chystam ale na velký změny ohledně vzhledu a samozřejmě na pozadí stále probíhá performance teď pracuju na sání s proměnlovou délkou a pak se bude vyrábět komplet výfuk od svodů až tam...:D

pořídil jsem simotu aby se mu lépe dýchalo takže se vracím k origo filtrboxu ale ve spodní části bude klapka která se bude pomocí podtlaku a el.magnetického ventilu přepínat na krátký či dlouhý přívod vzduchu jako je to u modelu 206RC a ten dlouhý bude sveden do nárazníku do otvoru na mlhovku aby tam ten vzduch trochu víc proudil neboť mlhovky nemám a ani je nechci:D

post-30367-14109615530718_thumb.jpg

Odesláno

proč budeš delať komplet vyfuk??? ved svody máš OK nie??? :) a ja bych dal ten kratky konec miesto mlhovky kedže pri nizkých otačkach nepotrebuješ taky napor vzduchu ako pri vysokých

Odesláno

Jasně že mám svody ok taky píšu až od svodů a ne včetně svodů:D a ten krátkej konec nejde dát do té díry protože pak už by nebyl krýtkej:D ale mám to promyšleno do detajlu neboj a nápor je v nízkých taky důležitý nehledě na to že klapka bude přepínat okolo 5500ot/min ale i ta krátká strana bude mít nápor

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...