peugeot09 Odesláno 2. listopad 2010 Odesláno 2. listopad 2010 Kdepak, máš to opravdu pěkný. Rejty: Lépe než GTI? Citovat
winco Odesláno 2. listopad 2010 Odesláno 2. listopad 2010 peugeot09: možna že jo, podla všeho ygnrova 1,1 jela ovela lepe jak seriova 1,4 možna, že i lepe jak mierne upravena 1,4 :D ygnor je guru v performace tuning, naviše si dela všecho sam Citovat
ygnor206 Odesláno 2. listopad 2010 Autor Odesláno 2. listopad 2010 winco no zas to nepřeháněj s tím pochlebováním jsem normální člověk co si rát vypije nějaký to pětipivo:) občas se pohrabe v autě a zahraje si s kapelou trochu toho tvrdšího metálu jinak nic:roker ale díky Citovat
winco Odesláno 2. listopad 2010 Odesláno 2. listopad 2010 no tak ako pochvaliť musim pretože ja som ani po 11 pive nevykuzlil v aute nič podobne ako ty ale tak možna ked skončim školu a budu mať vice penazi tak to pojde a s tou 1,1 si spravil zazraky aby z toho motoru niekto vyťahol okolo 200km /h tak je pan to ja o takej rýchlosti na mojej 1,4 možem len snivať [upravil dne 2/11/10 21:07 winco] Citovat
winco Odesláno 5. prosinec 2010 Odesláno 5. prosinec 2010 no čo jak pokračuju planovaeny upravy sania a vyfuku??? Citovat
Dadadavid Odesláno 5. prosinec 2010 Odesláno 5. prosinec 2010 Docela mazec,uprime teda me se 206ka neridila moc pohodlne,ale vzhledove supr!! Citovat
ygnor206 Odesláno 7. prosinec 2010 Autor Odesláno 7. prosinec 2010 winco : na všem se pomalu pracuje ale mám teď málo času a ještě dělám i na 106ce no zatím shromažďuju materiály a teoreticky se na vše připravuju:D mám jednou za 4-5 neděl odpolední a to je můj akční tejden:mrk Dadadavid : dík za pochvalu vzhledu ale na jaře to asi nikdo nepozná protože až na pár maličkostí se vracím k sériovýmu vzhledu ale na to času dost úkol č.1 je pochytat co nejvíc hřebců a nasoukat je do motoru,nakonec brzda a výsledek z grafu:D Citovat
PetrCoupe Odesláno 7. prosinec 2010 Odesláno 7. prosinec 2010 Jejdáá, proč seriovej vzhled? .... Kurnik, mě se líbí Citovat
ygnor206 Odesláno 7. prosinec 2010 Autor Odesláno 7. prosinec 2010 Neboj až tak uplně sériový to zas nebude ale je to překvapení a hlavně pro ty co moje auto dobře osobně znají Citovat
Sajto Odesláno 11. únor 2011 Odesláno 11. únor 2011 Ahoj kde si zohnal ten nasavac vzduchu .? Citovat
oni Odesláno 11. únor 2011 Odesláno 11. únor 2011 cim si delal tu klaplku jestli se muzu zeptat? Citovat
ygnor206 Odesláno 13. únor 2011 Autor Odesláno 13. únor 2011 Sajto - jaký nasavač myslíš? u motoru nebo na střeše? oni - v klapce byl takovej hrb kterej jsem vzal hrubým půlkulatým pilníkem pak jsem to zabrousil smirkovým kotouckem a nakonec zelená brusná pasta a hadrovej kotouček do stojanovky a leštil až se ze mě kouřilo:D Citovat
Sajto Odesláno 13. únor 2011 Odesláno 13. únor 2011 zduchovy na skrtiacu klapku s napisem 206 karbonovy,kolko koni mas + .? mas taky motor ako ja ak sa nemylim 1.6 8v posli mi prosim ta odkazy na toto,kde to zozeniem ak mas cas : 1,karbonovy nasavac vzduch s napisom 206.. 2,lestene vyfukove zvody zatial toto dakujem inac mas nastriekany motor na strieborno ci sa mi to zda.? ak ano aky sprej ak to je sprej ako si to urobil diky [Edited on 13/2/11 20:54 Sajto] Citovat
pterson Odesláno 13. únor 2011 Odesláno 13. únor 2011 sajto-na netu je jich dost staci par klepu na klavesu a mys;) Citovat
ygnor206 Odesláno 13. únor 2011 Autor Odesláno 13. únor 2011 Tak třeba tady http://spoiler-tuning.cz/tuning/peugeot/206/svody-peugeot-206-3597/ http://www.nuclear-racing.cz/zbozi/6188/PEUGEOT-206---KIT-SANI motor je stříknutej zinkovým sprejem a výkon ti neřeknu protože ho nevím ale 1.4ku jsem na sprintu za sebou nechal o 200m:D z 0 - 100 km/h dělám něco málo pod 8 sec. Citovat
Buback Odesláno 13. únor 2011 Odesláno 13. únor 2011 tak se mi konecne podarilo nalogovat zpet do fora a tak ti tu muzu poblahoprat k pjeknemu pezotu a drzim palce at ti vyjde co planujes V dubnu se chystam zakoupit 206 s16 a chtel bych provest \"performance tuning\" a jak tak koukam a ctu, mas v tom \"nejakou\" praxi!!! Momentalne mam 106 1.0i na kterem se toho neda moc nadelat a nechcou se mi do toho uz vrazet zadne kacky. Takze zatim jen shromazduju informace a Ty to dokazes polopate podat coz je absolutne nejlepsi!! Nehodlam tvorit nic sileneho bo rozpocet neni nic extra a \"zena\" taky ,=moc neni nadsena kdyz vrazim vice penez do auta nez do ni!!! Mam v planu svody s katem a komplet vyfukem, sani, brzdy, podvozek a nakonec asi remap ecu. No to se ale esce uvidi bo cena je cca 650€ Mam v okoli 100km 3-4 okruhy kde se da kazdou nedeli za mirny poplatek vyblbnout, takze asi tak. Plus denni dojizdeni do rachoty. Hodne sem se dozvedel tady http://www.custom-car.us/default.aspx Citovat
ygnor206 Odesláno 14. únor 2011 Autor Odesláno 14. únor 2011 Díky za přízeň tak aspoň nás bude víc kdo se zajímá o koníčky navíc já se chystam ale na velký změny ohledně vzhledu a samozřejmě na pozadí stále probíhá performance teď pracuju na sání s proměnlovou délkou a pak se bude vyrábět komplet výfuk od svodů až tam... pořídil jsem simotu aby se mu lépe dýchalo takže se vracím k origo filtrboxu ale ve spodní části bude klapka která se bude pomocí podtlaku a el.magnetického ventilu přepínat na krátký či dlouhý přívod vzduchu jako je to u modelu 206RC a ten dlouhý bude sveden do nárazníku do otvoru na mlhovku aby tam ten vzduch trochu víc proudil neboť mlhovky nemám a ani je nechci:D Citovat
winco Odesláno 14. únor 2011 Odesláno 14. únor 2011 proč budeš delať komplet vyfuk??? ved svody máš OK nie??? a ja bych dal ten kratky konec miesto mlhovky kedže pri nizkých otačkach nepotrebuješ taky napor vzduchu ako pri vysokých Citovat
ygnor206 Odesláno 14. únor 2011 Autor Odesláno 14. únor 2011 Jasně že mám svody ok taky píšu až od svodů a ne včetně svodů a ten krátkej konec nejde dát do té díry protože pak už by nebyl krýtkej:D ale mám to promyšleno do detajlu neboj a nápor je v nízkých taky důležitý nehledě na to že klapka bude přepínat okolo 5500ot/min ale i ta krátká strana bude mít nápor Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.