ygnor206 Odesláno 28. září 2010 Odesláno 28. září 2010 Ahoj všem, omlouvám se že jsem se sem vloudil a ani o sobě nic nenapsal. Pořídil jsem si 106ku a proto bych chtěl rozšířit svoje aktivity i v tomto klubu ale tady představím svoji 206ku. Úpravy vzhledu není přímo můj styl jen se mi líbí když auto vypadá závodně a agresivně Jinak nedávno auto prodělalo největší změnu a to že se z 1.1 udělalo 1.6 8V s kterým se dá už pracovat a po úpravě výfukového a sacího potrubí to jede jako ďas:mrk přikládám pro představu pár foteček a budu se po novém roce těšit na osobní kontakty s vyznavači této značky:papa [upravil dne 1/11/10 18:52 ygnor206] Citovat
ygnor206 Odesláno 6. říjen 2010 Autor Odesláno 6. říjen 2010 No nějak se to tu nehýbe:D čekal jsem jestli mi to někdo pohaní nebo naopak pochválí abych se měl nad čím zamyslet protože chci auto trochu odtunit:myslim a zajímaly by mě nějaké názory co je dobrý,co není dobrý nebo všechno špatně a.t.d:D Citovat
peugeot09 Odesláno 6. říjen 2010 Odesláno 6. říjen 2010 Chceme graf z brzdy, Chceme graf z brzdy, chceme... Citovat
shark734 Odesláno 6. říjen 2010 Odesláno 6. říjen 2010 zaujimave ale zacal by som tym ze to hnusne kridlo zlozis ...sorry Citovat
ygnor206 Odesláno 6. říjen 2010 Autor Odesláno 6. říjen 2010 No dneska jsem za něj dostal pětikilo:D dolů se dávat bude ale předělá se to tak aby ho bylo možno rychle a snadno sundat a nasadit a nasazovat se bude jen na tun. akce jinak se bude jezdit bez něho:mrk peugeot09: na co chceš graf,si taky závodník jako já ještě se v tom chci nějakou dobu šťourat a pak možná i ten graf bude [upravil dne 6/10/10 od ygnor206] Citovat
winco Odesláno 6. říjen 2010 Odesláno 6. říjen 2010 jedine co mi na tom auto neako nesedi je ten \"nasavač\" na streche inak je to fajn.......a vitej i v tomto klube edit: už neaku dobu sa chcem spýtať jak máš vyriešene odvetravanie klukovky?? [upravil dne 6/10/10 od winco] Citovat
ygnor206 Odesláno 7. říjen 2010 Autor Odesláno 7. říjen 2010 winco:ten nasavač se mi líbí,jak jsem psal tak se mi líbí závodní vzled a nasavač k tomu prostě patří i když vím že z tohodle závoďák nikdy nebude ale nasavač ocením v létě protože to budu předělávat z atrapy do funkční podoby. Jo a to odvětrání neřeším prostě to jde na zem podle motoru ale klapka je za topořád perfektně čistá když jsem včera sundal sání tak byla netknutá a teď se bude ještě upravovad podobně jak dělal Fakír protože i když mám 8mi ventil tak volnoběžný ventil mám ůplně mimo a nic nebrání tomu klapku trochu přebrousit a vyleštit do psích kulek:D Citovat
winco Odesláno 1. listopad 2010 Odesláno 1. listopad 2010 ked nasavač bude funkčny tak to bude len dobre...a jo v lete sa to oceni hodne moc..mám taky bez klimy a k tomu ešte čierne a je to zatrest niekedy a to odvetravanie máš len normálne hadičku volne zavesenu nech to kapka kam chce??? no to ja chcem už neaku nadobku alebo niečo vymyslieť, len filtrik nechcem davať. A tu klapku sem už videl na tuning clube a je to parada a ešte keby možem poradiť..tak si nehaj vlakno presunuť do sekcie \"naše kary\" budeš mať viac komentov a prispevkov.....do teto sekce chodi len malo ludi [upravil dne 1/11/10 17:12 winco] Citovat
ygnor206 Odesláno 1. listopad 2010 Autor Odesláno 1. listopad 2010 Jo přesunout bych nechal ale nevím jak,jěště se tu tak moc neorientuju:myslim oprava už je to tu:) [upravil dne 1/11/10 19:07 ygnor206] Citovat
Jeny Odesláno 1. listopad 2010 Odesláno 1. listopad 2010 co je všechno uděláno na motoru + co se ještě chystáš na něm udělat? A... chtělo by to graf z brzdy:D Citovat
ygnor206 Odesláno 1. listopad 2010 Autor Odesláno 1. listopad 2010 Jo jo to odvětrání je zatím pro mě druhořadá věc,te´d se soustředím na kompletní sání a pak ještě výfuk,klapku už jsem zvládnul..... Citovat
winco Odesláno 1. listopad 2010 Odesláno 1. listopad 2010 no jo no ta klapka je paradni ale chcelo by to fotku jak to bolo pred tým si to nevim predstaviť aka tam je origo a čo chceš na vyfuku ješte delať??? Citovat
ygnor206 Odesláno 1. listopad 2010 Autor Odesláno 1. listopad 2010 Na motoru toho tolik zas není z toho nejdůležitějšího jsou svody,komplet průchozí komín(bez katu) a náporové sání jenže...... náporový sání je jen finanční efekt pro peněženku:) budu ho předělávat úplně jinak protože jsem celej výkend studoval závodní úpravy a došel jsem k ůplně jiným zjištění než jsem si doposud myslel a podle toho se bude i dál odvíjet vše kolem motoru,auto budu vzhledově odtuňovat a budu se maximálně věnovat motoru.Motor co tam mám je velmi povedený a musím říct že to jede opravdu dobře ale pro mě je to pořád málo:D jen pro zajímavost tak 0 - 100 dělám něco pod 9 fteřin asi 8.8 - 8.9 což jsem měřil třikrát za sebou a je to přibližně stejný Citovat
winco Odesláno 1. listopad 2010 Odesláno 1. listopad 2010 nepodeliš sa o nabrane znalosti??? alebo aspoň jak planuješ predelavať to sanie....alebo neco nech mám nad čím taky rozmýšlať?? Citovat
ygnor206 Odesláno 1. listopad 2010 Autor Odesláno 1. listopad 2010 Na výfuku budu dělat to že bude celej(krom svodů)ůplně jinej a hlavně novej a z nerezu a samozřejmě vlastní konstrukce protože si 99% věcí dělám sám:) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.