Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj všem,

omlouvám se že jsem se sem vloudil a ani o sobě nic nenapsal.

Pořídil jsem si 106ku a proto bych chtěl rozšířit svoje aktivity i v tomto klubu ale tady představím svoji 206ku.

Úpravy vzhledu není přímo můj styl jen se mi líbí když auto vypadá závodně:D a agresivně:roker

Jinak nedávno auto prodělalo největší změnu a to že se z 1.1 udělalo 1.6 8V s kterým se dá už pracovat a po úpravě výfukového a sacího potrubí to jede jako ďas:mrk

přikládám pro představu pár foteček a budu se po novém roce těšit na osobní kontakty s vyznavači této značky:papa

post-30367-14109612961175_thumb.jpg

[upravil dne 1/11/10 18:52 ygnor206]

Odesláno

No nějak se to tu nehýbe:D čekal jsem jestli mi to někdo pohaní nebo naopak pochválí abych se měl nad čím zamyslet protože chci auto trochu odtunit:myslim a zajímaly by mě nějaké názory co je dobrý,co není dobrý nebo všechno špatně a.t.d:D

Odesláno

No dneska jsem za něj dostal pětikilo:D dolů se dávat bude ale předělá se to tak aby ho bylo možno rychle a snadno sundat a nasadit a nasazovat se bude jen na tun. akce jinak se bude jezdit bez něho:mrk

peugeot09: na co chceš graf,si taky závodník jako já:D

ještě se v tom chci nějakou dobu šťourat a pak možná i ten graf bude

[upravil dne 6/10/10 od ygnor206]

Odesláno

jedine co mi na tom auto neako nesedi je ten \"nasavač\" na streche :) inak je to fajn.......a vitej i v tomto klube :D

edit: už neaku dobu sa chcem spýtať jak máš vyriešene odvetravanie klukovky??

[upravil dne 6/10/10 od winco]

Odesláno

winco:ten nasavač se mi líbí,jak jsem psal tak se mi líbí závodní vzled a nasavač k tomu prostě patří i když vím že z tohodle závoďák nikdy nebude ale nasavač ocením v létě protože to budu předělávat z atrapy do funkční podoby.

Jo a to odvětrání neřeším prostě to jde na zem podle motoru ale klapka je za topořád perfektně čistá když jsem včera sundal sání tak byla netknutá a teď se bude ještě upravovad podobně jak dělal Fakír protože i když mám 8mi ventil tak volnoběžný ventil mám ůplně mimo a nic nebrání tomu klapku trochu přebrousit a vyleštit do psích kulek:D

• O 4 týdny později...
Odesláno

ked nasavač bude funkčny tak to bude len dobre...a jo v lete sa to oceni hodne moc..mám taky bez klimy a k tomu ešte čierne a je to zatrest niekedy :)

a to odvetravanie máš len normálne hadičku volne zavesenu nech to kapka kam chce??? no to ja chcem už neaku nadobku alebo niečo vymyslieť, len filtrik nechcem davať.

A tu klapku sem už videl na tuning clube a je to parada :)

a ešte keby možem poradiť..tak si nehaj vlakno presunuť do sekcie \"naše kary\" budeš mať viac komentov a prispevkov.....do teto sekce chodi len malo ludi :)

[upravil dne 1/11/10 17:12 winco]

Odesláno

no jo no ta klapka je paradni ale chcelo by to fotku jak to bolo pred tým :) si to nevim predstaviť aka tam je origo :)

a čo chceš na vyfuku ješte delať???

Odesláno

Na motoru toho tolik zas není z toho nejdůležitějšího jsou svody,komplet průchozí komín(bez katu) a náporové sání jenže...... náporový sání je jen finanční efekt pro peněženku:) budu ho předělávat úplně jinak protože jsem celej výkend studoval závodní úpravy a došel jsem k ůplně jiným zjištění než jsem si doposud myslel a podle toho se bude i dál odvíjet vše kolem motoru,auto budu vzhledově odtuňovat a budu se maximálně věnovat motoru.Motor co tam mám je velmi povedený a musím říct že to jede opravdu dobře ale pro mě je to pořád málo:D jen pro zajímavost tak 0 - 100 dělám něco pod 9 fteřin asi 8.8 - 8.9 což jsem měřil třikrát za sebou a je to přibližně stejný:)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...