misima Odesláno 28. září 2010 Odesláno 28. září 2010 Zdravím, nevie niekto poradiť ako sa dá nastaviť aby rádio rd4 hralo až do vytiahnutia kľúča zo zapaľovania? Citovat
AnotherOne Odesláno 28. září 2010 Odesláno 28. září 2010 Rádio hrá kým nevypneš zapaľovanie kľúčom, nie je rozhodujúce, či potom kľúč vytiahneš alebo nie. Následne sa rádio dá zapnúť ovládačom na rádiu a hrá kým ho ovládačom nevypneš alebo kým auto neprejde o economy režimu. Iné možnosti nie sú. Citovat
misima Odesláno 4. říjen 2010 Autor Odesláno 4. říjen 2010 Rozumiem, ale zvyknú rádia hrať až do vytiahnutia klúča. Napr. ked vypnem zapalovanie, resp. vypnem motor tak sa mi v inom auto nevypne aj radio. Ja som len chcel aby hralo pokial mám klúč v zapalovaní a pri vypnutom motore. Ak sa to teda ináč nedá musím zrejme vypnúť economy mode...? Ale dakujem za reakciu. M. Citovat
AnotherOne Odesláno 4. říjen 2010 Odesláno 4. říjen 2010 Economy mode sa vypnúť ani oddialiť nedá. Zruší sa až naštartovaním auta. Citovat
misima Odesláno 4. říjen 2010 Autor Odesláno 4. říjen 2010 a deje sa to takto vo všetkých Peugeotoch? myslím to vypnutie rádia zároven s vypnutím motora? Citovat
AnotherOne Odesláno 4. říjen 2010 Odesláno 4. říjen 2010 Neviem, radšej napíš o aké konkrétne auto ti ide. Citovat
misima Odesláno 4. říjen 2010 Autor Odesláno 4. říjen 2010 Ja som to neuviedol? mám 407 2,0 HDI... Citovat
Přema Odesláno 4. říjen 2010 Odesláno 4. říjen 2010 I když se po vypnutí motoru vypne rádio , jde opětovným zmáčknutí power rádio zapnout i při vypnutém motoru....samo že do doby kdy zasáhne economy mode Citovat
AnotherOne Odesláno 4. říjen 2010 Odesláno 4. říjen 2010 Ja som to neuviedol? mám 407 2,0 HDI... Tak ako som písal a aj Přema, musíš si vystačiť s tým ako to je. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.