lampa Odesláno 25. listopad 2004 Odesláno 25. listopad 2004 potreboval bych potahy do auta, vcera jsem se byl podivat v jedne firme, kde to siji na zakazku, ale nic moc. Moje predstava: prevazuje zelena se stribrnou, uprostred operadla bud vysity znak pazouta nebo napis peugeot 306 (pres celou plochu - ne nejakym maly pismem) - tohle pouze na prednich, operky na hlavu pouze znak pazouta. Asi mam zkreslene predstavy ze Vim ze se to tady uz probiralo, ale nenasel jsem zadny kontakt na firmu nebo nekoho kdo by to delal, prodaval. Jeste je moznost koupit potahy pouze v barve a zbytek tam nachat nejakou sikovnou rukou dodelat Citovat
sipka Odesláno 25. listopad 2004 Odesláno 25. listopad 2004 Taky jsem scháněl potahy červenočerné celkem jednoduchý a byl jsem snad v 10 firmách co je šijou a nikde mi nebyli schopní vyhovět. Tak jsem nakonec radši koupil jiné sedačky. Ještě jsem přemýšlel o očalounění těch starejch. Ale na 405 bych musel vysolit tak kolem 15 litrů. Tak nevím jestli někde pořídíš. [Editován dne 25/11/04 sipka] Citovat
Radek V. Odesláno 25. listopad 2004 Odesláno 25. listopad 2004 Mě šili potahy u ANERI trading. Lva na opěrku hlavy flokem(nebo jak se to píše). Na opěradlo by ti 306mohli naflokovat taky, protože to podobně mám od nich na kobercích. K vidění je to na mé členské stránce. Citovat
Hadra Odesláno 25. listopad 2004 Odesláno 25. listopad 2004 Zkus RENOCAR OLOMOUC.Tam mají spřátelenou firmu ,která přesně tohle dělá.... Já už to zjiš?oval a šijou aji koberečky tak zdarééc Citovat
snowboy Odesláno 25. listopad 2004 Odesláno 25. listopad 2004 Ja si nechal precalounit komplet sedacky - predni a zadni do CTi cka, byly pekne zrasovany, ted jsou jako novy pravda stalo to 15t, ale vysili by tam cokoliv, nebo se to da naflockovat. Citovat
lampa Odesláno 25. listopad 2004 Autor Odesláno 25. listopad 2004 Napsán autorem Radek V. Mě šili potahy u ANERI trading. Lva na opěrku hlavy flokem(nebo jak se to píše). Na opěradlo by ti 306mohli naflokovat taky, protože to podobně mám od nich na kobercích. K vidění je to na mé členské stránce. za jak dlouho ti to usili a kolik to zhruba stalo ? Citovat
Driver Odesláno 25. listopad 2004 Odesláno 25. listopad 2004 Potahy na míru šije firma VELCAR z Nymburka, stojí teda trochu víc než potahy z Tesca ale zase opravdu sedí. Citovat
lampa Odesláno 26. listopad 2004 Autor Odesláno 26. listopad 2004 tak jsem zkusil firmu, co doporucoval Radek V. a vypada to OK, ale mozna je problem ze z pravnich duvodu tam nebude moci byt napis peugeot a lev, ale slecna rikala ze je zkusi ukecat tak uvidime - jeste jsem k tomu pridal koberce ) Citovat
HeraCeeK Odesláno 5. prosinec 2004 Odesláno 5. prosinec 2004 Chci se zeptat, kolik stalo potažení sedadel....??? Moc a moc se mi to libí a jelikož budou ty Vánočky, tak si udělám radost....Jsem z Kladna, tak jestli víš přesné sídlo té firmyčky...Díky moc Michal Citovat
lampa Odesláno 19. leden 2005 Autor Odesláno 19. leden 2005 pro ty kdo by si xtel nexat udelat potahy nebo koberce, tak muze tady: http://www.azauto.cz/ delaji to relativne rychle (cca 2 tydny s flokama) a nejsou vubec drazi - potahy + koberce (ne uplne obycejne) cca 3000 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.