Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

to Cliwe: zapojene to mam na ziarovku od spiatocky a kostru na svetle, video kabel potom len klasicky zlto-cierny do cinch vyvodu v skrinke

to Mobilnik: su sucastou kamery....ale je to len orientacne

• O 2 týdny později...
  • O 2 týdny později...
Odesláno

Máte pravdu s tou špínou a kor u breaku,ale není to zase tak hrozné,obraz je jen trochu zamlžený v okrajích.

No a s rádiem jsem spokojenej mám ho už rok.Akorát DVB-T nefunguje při jízdě,ale v kolonách po Praze bezproblémú. K tomu jsem přidal zesík 4 kanálovej 540w a subwoofer 400w,tak to už něco zahraje.

Odesláno

...napojene cez cinch do AV vstupu, napajanie je z cuvacieho svetla, cize kamera ide len pri zaradenej spiatocke

IMGP3042.JPG

[upravil dne 11/10/10 od uepepe][/rquote]

Prosím tě co to tam máš za ten USB vstup do RT3 přece nejde připojit USB dík

Odesláno

uepepe:rámeček tam je,ale je schovanej pod plastem.Rámeček je totiž do konusu a venkovní hrana rámečku přesně odpovídá díře v plastu,tak je vlastně celé rádio pod stře.plastem a rámeček tak díky jeho rozšiřujícímu konusu brání vyndání rádia bez demontáže stř.plastu.A ta díra okolo není zas tak velká jak se zdá,redukční rámeček jsem nesehnal.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...