Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Takže dnes som absolvoval kontrolu a výmenu oleja na 1.6 HDi, Final-CD Žilina. Cena komplet 137 euro. Čas 2 hodiny a pár minút. Dobrý prístup a ochota hľadať príčinu vŕzgania palubovky. Neopravený lem sklenenej strechy. Opravené tesnenie na vodičových dverách.

• O 4 měsíce později...
Odesláno

spokojnosť so servisom klesá. Reklamoval som aj zle nastavený indikátor servisnej prehliadky. Údajne ho nastavili správne, ale opäť ukazuje bludy.

Rovnako sa mi nejak poposúvali gumy na vodičových dverách. A opäť všetko po starom ako pred opravou.

Odesláno

Už 7 000km od prehliadky mi ukázal, že mám ísť opäť na výmenu. Prvú prehliadku nesignalizoval vôbec. Čiže teraz mám skoro -5000km :)

Zatiaľ budem meniť podľa intervalu, po záruke to skrátim asi na 15 a výmena filtrov po každej prehliadke. Aspoň na Picasso stáli komplet filtre 20e a auto chodilo ďaleko lepšie.

Odesláno

ja som prvu garancku po 20.000 km absolvoval vcera v Ziline a musim povedat, ze som maximalne spokojny.

zobrali ma presne na dohodnuty cas, prehliadka trvala necele 2 hodiny s finalnou cenou 175€.

Auto planovali aj zadarmo umyt, ale vonku bolo -15 stupnov, tak od toho upustili.

Prijmaci technik bol velmi mily, a ked som povedal, ze na auto pockam v salone, tak mi ponukol caj a priebezne ma informoval o postupe

Popri tom mi este oznamil, ze servis v Nitre (tam som auto kupoval) mi mal poslat doporuceny list ako zvolavacku do servisu. Mali odstranit 2 problemy z vyroby: netesnost motorcekov na otvarenie zadnych okien a aktualizaciu softwaru pre riadiacu jednotku.

tak som sa objednal znovu na tento piatok.

Uz to niekto z vas absolvoval?

[upravil dne 1/2/11 14:20 ptrizuli]

Odesláno

takze uz mi to dali do poriadku. jednalo sa o 2 zvolavacie akcie:

- prehratie softwaru pre BSI jednotku (nebolo potrebne ani doniest vsetky kluce)

- utesnenie motorcekov zadných el. okien (vstrekli tam nejaku penu)

Trvalo to cele aj s papiermi asi 2 hodiny.

Pytal som sa, či je to plosna zvolavacka. Technik tvrdil, ze sa to vztahuje len na niektore vyrobne serie, ale nevedel upresnit, ci je to podla motorizacie, datumu montaze alebo niecoho ineho.

Autí slape v pohode a mam pocit, ze mi mierne klesla aj spotreba - aktualne jazdim za 6,6l

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...