chauffeur Odesláno 23. září 2010 Odesláno 23. září 2010 Takže dnes som absolvoval kontrolu a výmenu oleja na 1.6 HDi, Final-CD Žilina. Cena komplet 137 euro. Čas 2 hodiny a pár minút. Dobrý prístup a ochota hľadať príčinu vŕzgania palubovky. Neopravený lem sklenenej strechy. Opravené tesnenie na vodičových dverách. Citovat
chauffeur Odesláno 25. září 2010 Autor Odesláno 25. září 2010 mám zlý pocit, že ten motor potrebuje meniť olej častejšie. Zjavné oživenie a stíchnutie po výmene oleja. Citovat
antired Odesláno 25. září 2010 Odesláno 25. září 2010 mam taky pocit ze vymena je po 30tis nebo 2 roky ne? Je to stejne i u 1.6THP??? Citovat
elton Odesláno 25. září 2010 Odesláno 25. září 2010 U 1,6hdi je to po 20tis a nebo 2 roky. [upravil dne 25/9/10 od elton] Citovat
ptrizuli Odesláno 30. září 2010 Odesláno 30. září 2010 2 chauffeur: dik za info o spokojnosti v Žiline, tiež sa tam za chvíľu chystám. Za mesiac a pol jazdenia už mam 9.500 km. zatiaľ úplne dokonala jazda. Citovat
chauffeur Odesláno 1. únor 2011 Autor Odesláno 1. únor 2011 spokojnosť so servisom klesá. Reklamoval som aj zle nastavený indikátor servisnej prehliadky. Údajne ho nastavili správne, ale opäť ukazuje bludy. Rovnako sa mi nejak poposúvali gumy na vodičových dverách. A opäť všetko po starom ako pred opravou. Citovat
elton Odesláno 1. únor 2011 Odesláno 1. únor 2011 Na kolik ti jej nastavili? Má být na 20000, ale je lepší měnit olej dřív. Citovat
chauffeur Odesláno 1. únor 2011 Autor Odesláno 1. únor 2011 Už 7 000km od prehliadky mi ukázal, že mám ísť opäť na výmenu. Prvú prehliadku nesignalizoval vôbec. Čiže teraz mám skoro -5000km Zatiaľ budem meniť podľa intervalu, po záruke to skrátim asi na 15 a výmena filtrov po každej prehliadke. Aspoň na Picasso stáli komplet filtre 20e a auto chodilo ďaleko lepšie. Citovat
elton Odesláno 1. únor 2011 Odesláno 1. únor 2011 První garančku jsem absolvoval minulej týden a dost na mě koukali, že chci vyměnit všechny filtry. Citovat
chauffeur Odesláno 1. únor 2011 Autor Odesláno 1. únor 2011 tak môžeš aj niečo napísať dvojlitrákom, že aké ceny a čas a tak podobne Citovat
ptrizuli Odesláno 1. únor 2011 Odesláno 1. únor 2011 ja som prvu garancku po 20.000 km absolvoval vcera v Ziline a musim povedat, ze som maximalne spokojny. zobrali ma presne na dohodnuty cas, prehliadka trvala necele 2 hodiny s finalnou cenou 175€. Auto planovali aj zadarmo umyt, ale vonku bolo -15 stupnov, tak od toho upustili. Prijmaci technik bol velmi mily, a ked som povedal, ze na auto pockam v salone, tak mi ponukol caj a priebezne ma informoval o postupe Popri tom mi este oznamil, ze servis v Nitre (tam som auto kupoval) mi mal poslat doporuceny list ako zvolavacku do servisu. Mali odstranit 2 problemy z vyroby: netesnost motorcekov na otvarenie zadnych okien a aktualizaciu softwaru pre riadiacu jednotku. tak som sa objednal znovu na tento piatok. Uz to niekto z vas absolvoval? [upravil dne 1/2/11 14:20 ptrizuli] Citovat
elton Odesláno 1. únor 2011 Odesláno 1. únor 2011 Nestraš se svolávačkou:o Zjisti přesně oč se jedná. Budu velmi netrpělivý. Citovat
chauffeur Odesláno 1. únor 2011 Autor Odesláno 1. únor 2011 Na ja mám Peugeot priamo zo zmieňovaného servisu v ZA a tiež nič také o zvolávačke nedošlo. Však tá netesnosť motorčekov bola určite aj na 1.6. Citovat
ptrizuli Odesláno 1. únor 2011 Odesláno 1. únor 2011 mozno to zvolavaju postupne, ked mi to daju dokopy, poslem viac detailov Citovat
ptrizuli Odesláno 6. únor 2011 Odesláno 6. únor 2011 takze uz mi to dali do poriadku. jednalo sa o 2 zvolavacie akcie: - prehratie softwaru pre BSI jednotku (nebolo potrebne ani doniest vsetky kluce) - utesnenie motorcekov zadných el. okien (vstrekli tam nejaku penu) Trvalo to cele aj s papiermi asi 2 hodiny. Pytal som sa, či je to plosna zvolavacka. Technik tvrdil, ze sa to vztahuje len na niektore vyrobne serie, ale nevedel upresnit, ci je to podla motorizacie, datumu montaze alebo niecoho ineho. Autí slape v pohode a mam pocit, ze mi mierne klesla aj spotreba - aktualne jazdim za 6,6l Citovat
chauffeur Odesláno 12. únor 2011 Autor Odesláno 12. únor 2011 už aj mne prišla tá zvolávačka, ale len tie motorčeky Hádam sa počas opravy dajú povoziť na novej 508 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.