Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

z me strany rada zatim neprisla. Ale snaha je, stale mu to pripominam, zatim posledni termin je nekdy tento tyden. Chce napojit me auto a cosi si tam nacist a pohledat. Takze noty, vydrzat, vydrzat:D

Odesláno

Ja te nechtel otravovat tak proto nepisu ale tesim se na nejake info to je jasny :D Jinak motor je i tak dost super ale jeste jsem mu ani poradne nenalozil.Proste si to za volantem jen tak užívám...:cool:

Odesláno

otazka .. ked som mal TDi mal som tam Green Filter a malo to lepsi zvuk ( turbinku bolo pocut ) a lepsi chod . myslite ze by to urobilo aj v 5008 ? mam rad ked VW tak pekne fuci od turba cez vzduchac

Odesláno

z 240Nm a 156k sa da pekne dostat bez akychkolvek zmien (myslim bez vymeny intercoolera, zvodov, atd..) okolo 320Nm a 180k

Motor je novsi od 150k, je prepracovany, chyby vychytane..

Odesláno
z 240Nm a 156k sa da pekne dostat bez akychkolvek zmien (myslim bez vymeny intercoolera, zvodov, atd..) okolo 320Nm a 180k

Kroutak u benzinu o 80 !!!!!!!!!!!!!!!!! ????????????:myslim

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Uz mam tolik chybnejch hlášek že dalsí navic by me nezabila...:D Jinak do toho klidne pujdu kdyz to bude delat nekdo kdo ma zkusenosti a dobrý reference,nevidim v tom problem.

• O 3 týdny později...
Odesláno

To je odvazne tych 320NM bez ostatnych zmien. Vychytane moze byt hoci co ale ani u verzie motora so 175k (silnejsie turbo) sa nedostanes ani len na 290NM len chipom. Ja na mojom iba chipom max 280..

Odesláno
Dekuju,zavolam jim. A jak pořídil kolega Antired? Ten tvuj kamarad jeste nic nevymyslel?

Poridil tak ze skoro nic.. nevim, on ma problem s komunikaci. Furt nejak mlzi... o dela spise koncern. Mu to furt pripomnam a on furt zapomina. Toz asi bude lepsi kdyz zvolis ty co ti tu hodil elton.

• O 2 týdny později...
Odesláno

Tak jsem dnes na doporučení Eltona volal sem http://www.peugeot-kly.cz

a ptal se na chipování mého motoru.

První co mi pán na druhé straně řek \"jeeee to neee to je sračkovej motor\" :( to jsem čuměl jak vejr...

No prý Peugeot neumí benzínové motory a tady u THP praskají písty apod... Každopádně prý doporučuje výmenu oleje po 10tis.

Tak nevím co to bylo za blázna... Jestli ovšem mluvil pravdu tak jsem s Peugeotem skončil.

[upravil dne 12/1/11 18:15 notys71]

Odesláno

notys71, ten pán kterémujsi volal blázen není, jinak peugeotům rozumí víc než kdokoli jiný. zkusil jsto a teď to víš. Jinak na chipování je lepší diesel.

[upravil dne 12/1/11 19:19 elton]

Odesláno
Tak jsem dnes na doporučení Eltona volal sem http://www.peugeot-kly.cz

a ptal se na chipování mého motoru.

První co mi pán na druhé straně řek \"jeeee to neee to je sračkovej motor\" :( to jsem čuměl jak vejr...

No prý Peugeot neumí benzínové motory a tady u THP praskají písty apod... Každopádně prý doporučuje výmenu oleje po 10tis.

Tak nevím co to bylo za blázna... Jestli ovšem mluvil pravdu tak jsem s Peugeotem skončil.

[upravil dne 12/1/11 18:15 notys71]

mno pan mozna peugotum rozumi , ale ze by vic nez konstrukteri a vyvojari motoru v peugotu a bmw? to pochybuji v kazdem pripade dobra reference, diky noty, tem jiste ja volat nebudu.... :(

Odesláno

Antired, když řekl, že to nemá smysl čipovat tak nemá. Jinak na opravy aut je jeden z nejlepších a když jsem měl s autem jaký koliv problém tak se radím s ním. Dělal mi do 407my RT3 a JBL. Od nikoho jiného bych to si to nenechal děla.

Jinak tady na klubu má reference špičkové, jenom jej neznáš.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...