Marcel00 Odesláno 22. listopad 2011 Odesláno 22. listopad 2011 ale no.... vsetko bude neboj... nezabudni poslat SZ HonzaZ-ovi, je to borec na Tvoje riesenie problemu Citovat
tomasg Odesláno 10. prosinec 2011 Odesláno 10. prosinec 2011 Mam RD4 s BT Parrot (s malym displejem). Potrebuju se podivat jestli ridici jednotka za radiem neni volna (jestli teda neni nekde jinde), protoze mi kolem toho mista neco vibruje. Staci mit pri vyndavani radia pouze vyndany klicky ze zapalovani nebo jeste neco? Aby mi po opetovnym vraceni radia vse fungovalo. Diky Citovat
HonzaZ Odesláno 10. prosinec 2011 Odesláno 10. prosinec 2011 Stačí mít vypnuté zapalování a vyndaný klíček. Někdy to hodí nšjakou chybu, ale ta je vidět jedině na dia a funkčnosti rádia to nevadí. Citovat
pyrone Odesláno 10. prosinec 2011 Odesláno 10. prosinec 2011 Mozes to robit aj za jazdy, kabel z radia len tak nevytiahnes Citovat
tomasg Odesláno 12. prosinec 2011 Odesláno 12. prosinec 2011 Netusi nekdo kam se tak dávává ridici jednotka k Parrotu? Mel jsem venku radio, displej a ovladaci prvky a nevidel sem. Do prostoru pod ventilaci sem teda jeste nekoukal. Co sem videl na obrazcich tak ta krabicka je docela velka. Citovat
HonzaZ Odesláno 12. prosinec 2011 Odesláno 12. prosinec 2011 Originál BT od peu se nasune pomocí držáčku zespoda na odkládací skříňku v palubce. Citovat
Marcel00 Odesláno 12. prosinec 2011 Odesláno 12. prosinec 2011 ten kruzok cerveny (oznacenie kabelaze) si nevsimaj, je to obrazok z inej temy. ten modul to je origo BT ktory HonzaZ spomina. Citovat
tomasg Odesláno 12. prosinec 2011 Odesláno 12. prosinec 2011 Diky obema za rychlou odpoved, mrknu se na to. Citovat
pyrone Odesláno 12. prosinec 2011 Odesláno 12. prosinec 2011 marcel: kua, az dnes som to mal rozobrate (nebol cas), skrinka uplne vonku a tam ZIADEN kabel nemam. musi sa nova kabelaz uplne natiahnut. **** Citovat
Marcel00 Odesláno 12. prosinec 2011 Odesláno 12. prosinec 2011 no ved sak o tom sme predsa hovorili, honzovi si mail napisal ? Citovat
pyrone Odesláno 12. prosinec 2011 Odesláno 12. prosinec 2011 jojo, ja som tajne dufal ze to bude niekde za skrinkou ale houby nic tam nebolo, ani prach alebo pavucini ;-) a honzo mi poslal schemu takze uz aspon viem co mam robit. najst kabelovy zvazok a do neho sa \"pichnut\" Citovat
tomasg Odesláno 14. prosinec 2011 Odesláno 14. prosinec 2011 Koukal jsem na ten dekl zespoda u odkladaci skrinky. Je upevneny pomoci dvou \"cvocku\". Nevite jestli jsou jen vycvakavaci nebo je pri vyndavani znicim? Dik Citovat
Marcel00 Odesláno 14. prosinec 2011 Odesláno 14. prosinec 2011 tie cvocky niecim podober a tahaj.... Citovat
Judes Odesláno 17. prosinec 2011 Odesláno 17. prosinec 2011 Mne tie cvočky nie a nie vytiahnuť, tak som trochu odtiahol ten filc a dalo sa dostať ku tým skrutkám. Ja tam mám podobné cvočky ako tento v linku, sú podobné ako háčiky na ryby, nastrčiť sa dá ale von už nie. http://www.aci.cz/sk/default.asp?cls=stoitem&stiid=45924 [upravil dne 17/12/11 17:34 od Judes] Citovat
Marcel00 Odesláno 17. prosinec 2011 Odesláno 17. prosinec 2011 nie Judes, tam su taketo prichytky... podober uzkymi kliestami alebo cvakacky, zlahka uchop ten cvok a tahaj nadol ide to tazko ale ide... cvok je opat pouzitelny... Citovat
Judes Odesláno 17. prosinec 2011 Odesláno 17. prosinec 2011 No taký tam nemám, už sa nepamätám ale majú dva alebo tri nožičky. Možno tam dávali to čo mali poruke. Citovat
marman27 Odesláno 11. leden 2019 Odesláno 11. leden 2019 ahojte, ospravedlnujem sa, ze "vykopavam" tuto staru temu ale prislo mi zbytocne zakladat dalsiu... no ale k veci, chcem sa spytat ci je mozne dorobit respektive ci uz niekto dorabal kabelaz k originalnemu BT modulu schovaneho za kastlikom. Bohuzial ziaden konektor som tam nenasiel, kdezto predpripravu na mikrofon mam a taktiez aj tlacitko TEL na radiu. Dorabal uz niekto kabelaz? ci je lepsie a jednoduchsie sa nato radsej vykaslat? dakujem Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.