Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

• O 3 týdny později...
Odesláno

Mam RD4 s BT Parrot (s malym displejem). Potrebuju se podivat jestli ridici jednotka za radiem neni volna (jestli teda neni nekde jinde), protoze mi kolem toho mista neco vibruje. Staci mit pri vyndavani radia pouze vyndany klicky ze zapalovani nebo jeste neco? Aby mi po opetovnym vraceni radia vse fungovalo. Diky

Odesláno

Netusi nekdo kam se tak dávává ridici jednotka k Parrotu? Mel jsem venku radio, displej a ovladaci prvky a nevidel sem. Do prostoru pod ventilaci sem teda jeste nekoukal. Co sem videl na obrazcich tak ta krabicka je docela velka.

Odesláno

jojo, ja som tajne dufal ze to bude niekde za skrinkou ale houby nic tam nebolo, ani prach alebo pavucini ;-)

a honzo mi poslal schemu takze uz aspon viem co mam robit. najst kabelovy zvazok a do neho sa \"pichnut\"

• O 7 let později...
Odesláno

ahojte, ospravedlnujem sa, ze "vykopavam" tuto staru temu ale prislo mi zbytocne zakladat dalsiu... no ale k veci, chcem sa spytat ci je mozne dorobit respektive ci uz niekto dorabal kabelaz k originalnemu BT modulu schovaneho za kastlikom. Bohuzial ziaden konektor som tam nenasiel, kdezto predpripravu na mikrofon mam a taktiez aj tlacitko TEL na radiu. Dorabal uz niekto kabelaz? ci je lepsie a jednoduchsie sa nato radsej vykaslat? dakujem 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...