joyo1111 Odesláno 21. září 2010 Odesláno 21. září 2010 mam jeden problem, ozýva sa mi pukanie z pravej časti prednej nápravy, pri naštartovaní, pri vypnutí motora a pri jazde len vtedy ked zrýchľujem, ked brzdím motorom tak nie, ani ked ide na volnobeh. vymenil som silentbloky ramien aj motora a stále to robí. poradte. Ďakujem Citovat
Jindras Odesláno 26. září 2010 Odesláno 26. září 2010 Je možné,že to dělá homokinetický kloub,také mám nové silentbloky i čepy atd,ale někdy se to objeví zvláště když dám plný rejd doleva,ale chce to,aby se to projevilo více,protože takhle bych mohl na autě vyměnit snad všechno-chápu,že to je někdy občas k vzteku-např. vrchní uložení tlumičů mám taky nové Citovat
janci306 Odesláno 18. říjen 2010 Odesláno 18. říjen 2010 Urcite to bude klb prejavuje sa to praskanim a pukanym pri plne vytocenom volante treba ho vymenit ale nepotesim ta 90% peugeotov ma pevny vonkajsi klb tak budes musiet kupobat celu poloos . Citovat
Jindras Odesláno 19. říjen 2010 Odesláno 19. říjen 2010 Pravděpodobně kloub,mě to dělá jenom jedno cvaknutí a opravdu sporadicky,spíš když se auto při plné rejdu trochu zhoupne atd.... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.