Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Cepicky na parkovacky

Recommended Posts

Odesláno

Jo - já bych určitě chtěl (to vypadá bombově zevnitř) a zvládnul bys sehnat i takový ty malý baňky - taky obarvený, jak se dávaj na osvětlení SPZ?

Odesláno

Ruzne barvy techto zarovek maji v KV kelly, videl jsem tam fialove, cervene, modre nevim. V tom vnitrnim osvetleni jsou tyto žarovky? (406)

• O 5 týdnů později...
Odesláno

Teda vazne nechapu proc tam chcete davat ty \"doutnavky\" - ja tem mam didody jak vevnitr tak v obrysovkach - muzu rici, ze exekt je neporovnatelny - kdo videl zavidel - jinak ale kdyz jedu svitim zasadne potkavackama - obrysovky mam jen na okrasu

Odesláno

Mě by spíš zajímalo toto. Mám \"modrý\" potkávačky, samozřejmně nesvítí modře, ale bíle. Dají se sehnat taky parkovačky, který by nesvítili vyloženě \"modře\"? Čirý jak všichni víme mají nádech do žluta, takže mám \"žluto-bílý\" světla. :papa

Odesláno

No ted ti trosku \"nepanimaju\" - potkavacky jsou H7 a ty rozhodne modry nechci - a pokud jsem koukal tak zadny nadech do zluta jsem nezaznamenal :) Nebo mluvis o obrysovkach /parkovackach/?? Pokud vim, tak ty LEDky jsou i bile, takze taky neni problem :)

Odesláno

Takže jinak. Mám H7 modrý. Existujou parkovačky stejně barevný - tzn. ne tmavě-neprůhledně modrý? Oproti potkávačkám mají nádech \"dožluta\"

Proč nechceš modrý H7? Nesvítí modře, ale bíle...

[Editován dne 10/2/05 Jezkovi.voci]

Odesláno

Asi my to dneska nejak nedopaluje - asi tou zimou :)

Modry H7? To budou ty od Osramu, ze? - Jasne tam je modra mozna tak v nazvu.

Parkovaky - obrysovky jsou paticovky /doutnavky/ - Jak chces aby svitili modre? Bile? Kdyz tam das Ledky tak to vypada dobre - je pravda, ze ty modre trosku podsvicuji ty potkavacky, ale bile to urcite nedokazou :D

2 Neon:

Zadny objimky \"prekopavat\" nemusis! Patice je uplne stejna

Ukazka:

led43493.jpg

[Editován dne 10/2/05 Sepp]

Odesláno

2Jezkovi.voci:

Existujou, ja jsem kupoval ted H7 BlueVision od Phillipse a nabizeli mi k tomu i parkovacky stejny barvy. Dokonce prodavaj i sadu 2xH7 + 2xparkovacky za 1250Kc. Cena vysoka, ale 2 roky zaruka na vlakno!

• O 2 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...