Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

jaká kola na 306

Recommended Posts

Odesláno

ferrari: no tak tie 185/60/15 su podla mna proste neni schvalene vyrobcom....peugeotom na ten tip auta....tak ti skratka nikdo na to potvrdenie dat nemoze.....i ked chpem ze na ten tvoj motor by bola lepsia 185 ako 195......a 185/55/15 na to si sa nepytal ?........

ina nema niekdo prefotene tabulky co vsetko mozem na 306ku obut....aj podla tipu motoru....nech sa to tu konecne ujasni....viem ze v pneuservisoch to maju....keby mal niekdo taku moznost....

Odesláno
ferrari: no tak tie 185/60/15 su podla mna proste neni schvalene vyrobcom....peugeotom na ten tip auta....tak ti skratka nikdo na to potvrdenie dat nemoze.....i ked chpem ze na ten tvoj motor by bola lepsia 185 ako 195......a 185/55/15 na to si sa nepytal ?........

ina nema niekdo prefotene tabulky co vsetko mozem na 306ku obut....aj podla tipu motoru....nech sa to tu konecne ujasni....viem ze v pneuservisoch to maju....keby mal niekdo taku moznost....

Ja mam na breaku speedline-y z 309 a na nich 185/55R15

post-14453-14109615236352_thumb.jpg

[upravil dne 31.1.2011 14:54 306xn]

Odesláno

no ja som cil vybavoval na 406ku 205/55/16 najprv treba potvrdenie v preuservise (66euro) a potom s tym treba na dopravne do PD v mojom pripade (osobne som tam nebol mi to tam zobral znami ale len preto lebo sa tam vyzna aby som tam nebludil....je to klasicky legalny zapis)...tam sa platilo 10eur cca...(kolky + novy technicak lebo ho hentoho to nebolo kde napisat)....a uz len na cip a je to.......ale samozrezme rozmer gum a diskov musi byt schvalemy priamo peugeotom ako som uz pisal....

a na 306 das v kludo 16 s gumami 195/45....alebo sa daju tak este 205/45 ale to je uz zbitocne siroke....i ked nvm ci na 1,4b......som sa pital only na TD....

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...