Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Samej problem. Origo narazník je z plastu a spoilery většinou z laminátu. To znamená i jiná tepelná roztažnost a jiná odolnost vůči vibracím. Neni to žádná sranda. Chce to kvalitní lepidla a pryskyřice, nervy, prostory atd.

A k otázce jak na laminát? Sám sem se s laminátem učil dost dlouho než jsem vychytal jak se co dělá aby to vydrželo. Nejde to tady napsat v pár větách. Asi bych to sem psal tejden :) :)

Odesláno

Destiny: o probdělých nocích, práci, dřině a nepovedenejch věcech na tema laminát, bych mohl napsat skoro knižku :) Když si vzpomenu na svoje první laminování, tak se smíchy popadám za břicho. To co jsem předváděl při pokusech vyrobit nějakou formu, to by se dalo přirovnat k blaznivé komedii :) Dnes už je to jiné.

Odesláno

jo jo, jen žvatlání :) :) Ale nikdo nechápe že to neni nijak jednoduchý něco takovýho vysvětlit. Přijeď za mnou do Liberce, kup flašku a já ti budu vykládat na tema \"formy\" celej večer. :)

Odesláno

No ponevadz ja mam jeste vozidlo znacky Trabant tak tam se asi vyblbnu s laminatem a pak bych to zkusil na peugeotku, kdyz to zmrsim na trabim tam me to nebude tolik stvat jako na peugeotku ze?:))))

Odesláno

já měl knížku....Malý modelář, nebo Příručka modeláře nebo nějaká taková ******......ale tam bylo úplně všechno. Totiž vyráběli modely aut, ale taky z laminátu.Já měl 10 let, takže teď už si pamatuju houby, ale oni tam do té formy dávalo nějaký proužky z papírku nebo tak nějak.....třeba tu knížku někdo máte...

Tohle je pouze tip.:papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...