dj.kure Odesláno 19. září 2010 Odesláno 19. září 2010 Tak to je správnej přístup. Pochvaly schrábni pro sebe, stížnosti přepošli. Ne, kecá a mele s**čky ... prostě je to malý :B ... kdybych tam dal jako produkt Godzilákovo k*k*ta, tak tam zvětšit taky nebude, protože něco tak malýho už prostě z principu zvětšit nejde .... muselo by tam být něco jako zvětšit, dopočítat a domyslet Citovat
Kurt Odesláno 19. září 2010 Odesláno 19. září 2010 Protože ten obrázek je menší než \"minimumální rozměr\" u kterýho se to už zobrazuje Tak tomu už vůbec nerozumím. U téhle položky: http://shop.navaseauta.cz/Oleje-a-maziva/CASTROL/Castrol-Magnatec-Diesel-10W-40-B3-5L.html je miniatura 70x138px a zobrazuje se pod ní [+] zvětšit U této: http://shop.navaseauta.cz/Naradi-KS-TOOLS/Gola-sady/Gola-sady/Gola-sada-1-4-1-2-108-ks.html je miniatura 169x200px, nic se pod nezobrazuje a ty to vysvětluješ tím, že je ten obrázek \"menší než \"minimumální rozměr u kterýho se to už zobrazuje\"? Ech, asi jsem nedával ve škole pozor. Citovat
dj.kure Odesláno 19. září 2010 Odesláno 19. září 2010 Pozor jsi dával, ale ten shop má 3 \"druhy\" obrázků. Jeden je ikonka, druhej je miniatura a třetí je velký obrázek. Ten olej je uloženej jako miniatura, takže je tam tlačítko zvětšit. Zatímco ta sada je uložená jako velký obrázek, tak tam to zvětšit není. Musí se to přehodit, ale jinak to není problém v systému shopu, jen obrázek vložen do špatný kolonky Citovat
Kurt Odesláno 19. září 2010 Odesláno 19. září 2010 Ach tak! Vše vysvětleno, zapomeňte. Žádnou opravdovou chybu jsem neobjevil - přiznávám, že jsem se tam tedy neregistroval, čili jsem netestoval víc, než funkce pro neregistrované. Citovat
dj.kure Odesláno 19. září 2010 Odesláno 19. září 2010 Registrovaní nemají o moc funkcí navíc, vesměs jsi o nic nepřišel Citovat
godzila.01 Odesláno 19. září 2010 Autor Odesláno 19. září 2010 Není to dokonalé, ale pomalu na to pracujeme, tak snad někdy časem pokročíme... Citovat
pp205 Odesláno 19. září 2010 Odesláno 19. září 2010 Dodací lhůta Objednané zboží bude dle jeho dostupnosti a provozních možností dodavatele dodáno v co nejkratší době poštou nebo jiným přepravcem, obvykle do 1-5 pracovních dnů od závazného potvrzení objednávky. V případě vestavěných spotřebičů je lhůta dodání zpravidla delší, zákazník je však o případném prodloužení dodací lhůty včas informován. Zboží se považuje za dodané doručením na adresu, kterou zákazník stanovil v objednávce. :D:D:D kde si to obsleh ?? Citovat
peugeot09 Odesláno 19. září 2010 Odesláno 19. září 2010 Mohlo to být i horší, co třeba kdyby to okopčil z nějakého zverimexu nebo erotického shopu... Citovat
dj.kure Odesláno 20. září 2010 Odesláno 20. září 2010 V případě vestavěných spotřebičů je lhůta dodání zpravidla delší, :D:D:D kde si to obsleh ?? No vem si, že si třeba někdo objedná klimatizaci ... to je vestavěný spotřebič :B ... fajn, já to máznu Citovat
godzila.01 Odesláno 20. září 2010 Autor Odesláno 20. září 2010 Tak ještě někdo našel nějaký zajímavý špek ? Vestavěné spotřebiče by jsme měli, jsem zvědav co tam ještě najdem... Jinak u náhradních dílů, jsem vesměs včera dodělal u 406ky brzdy, tak na to někdo zkuste kouknout jak je to přehledný a jestli se v tom orijentujete, díky Ostatní modely budu dělat podle stejného systému, tak bych byl rád kdyby to tady sedělo jak má... Citovat
godzila.01 Odesláno 20. září 2010 Autor Odesláno 20. září 2010 Hele klucí ložiska kol bych dal do dílů náprav ? Co myslíte, najdete to tam ? Štve mi teda věc že do toho katalogu těžko natlačím rozvodový sady nebo spojky a podobný věci který potřebují větší specifikaci modelu a motoru ( katalog na tohle není stavěnej).... Citovat
godzila.01 Odesláno 22. září 2010 Autor Odesláno 22. září 2010 Tak jsem právě dostal zprávu že nový design se už pomalu dokončuje a bude se testovat a doladovat.... Takže začátkem příštího týdne by měl být už na ostro nasazen, tak to snad už nebude vypadat jako taková vopičárna.... Pokud mi přijdou ještě nějaké návrhy tak vám je sem kouknu, třebas nám pomůžete, nebo alespon pokrytizujete... Citovat
godzila.01 Odesláno 23. září 2010 Autor Odesláno 23. září 2010 Tak nějaký lehký návrh nového detailu, zatím ne v konečné fázi je k vidění na hlavní stránce http://shop.navaseauta.cz/ Tak kdyžtak jukněte a povídejte... Citovat
godzila.01 Odesláno 23. září 2010 Autor Odesláno 23. září 2010 Tak už jsem dostal první grafický návrh našeho webu a zajímalo by mně jak se vám to zatím zamlouvá? Mně se to docela líbí a myslím že by to nějak ve stejném duchu mohlo i zůstat, podle mně je docela jednoduché, relativně pěkné a plně přehledná.... Názory k diskuzi rád uvítám, za kritiku budu rád, přece jenom to děláme pro vás a je důležité aby se to líbilo vám... Citovat
NicolasB Odesláno 23. září 2010 Odesláno 23. září 2010 Mě osobně, jako laikovi se design velice líbí. Citovat
peugeot09 Odesláno 23. září 2010 Odesláno 23. září 2010 Jo, pěkný to máte klucí, jenom mi to logo nějak nešmakuje. To dvoubarevný kolečko imitující brzdovej kotouč je sice fajn, ale až trochu moc jednoduchý. Co tam zakomponovat nějak šikovně auto a pár grafických blbinek? Jinak se teď dívám na nějaký brzdy pro svého piškota...jako laika mě mate, že jednotlivý díly nejsou rozdělený podle motorizace jako např. v AK, ale to je detail. [upravil dne 23/9/10 od peugeot09] Citovat
godzila.01 Odesláno 23. září 2010 Autor Odesláno 23. září 2010 Jo logo se musí předělat.... To sem mu řekl jako první věc, s tím se počítá a beru jako samozřejmost že to tak nezůstane Je to trochu na úkor přehlednosti, ale jaksi náš shop tyhle věci neumožnuje udělat pořádně a přehlednější je to mít všecko pohromadě.... Trochu hůř se v tom něco hledá, ale ber to že to děláme samy a ručně, žádnej export nebo tak.... Tudíž i kdyby to shop umožnoval nejspíš by to realizovatelný nebylo... Možná někdy do budoucna... Vím o tom a snažil jsem se to vyřešit, bohužel nic lepšího mně nezbylo.... Jinak od toho jsme tu my aby jsme našli to co bude potřeba, stačí mail,či SZ s vinkem a dotazem co kdo potřebuje a pošlu cenovou nabídku.... Navíc pro členy klubu bude speciální cena na náhradní díly, akorát se to bude muset řešit přes SZ nebo mail, shop tohle nezvládne korektně udělat, ale nevadívždycky je to jen o domluvě.... Citovat
peugeot09 Odesláno 23. září 2010 Odesláno 23. září 2010 Taky to vypadá na jednu pomyslnou mouchu. U P206 1.1 a 1.4 8V jsou použité plné, nikoliv chlazené kotouče. U 16V pak chlazené. Citovat
godzila.01 Odesláno 23. září 2010 Autor Odesláno 23. září 2010 Data čerpány od výrobce a ze service boxu... Ale je klidně možné že jsem se upsal... Pošli mi odkaz co se ti nezdá, já na to kouknu a případně opravím... Jinak budu velmi rád když mi tyhle chyby napíšete, at to můžu opravit co nejdříve a nevysí tam nesmysli... Jak jsem psal dělám to ručně a snažím se shánět co nejvíce informací o těch konkrétních dílech a může se stát že někde udělám chybu(sem jen člověk bohužel) .... Proto veškeré postřehy jsou vítány... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.