Veja Odesláno 17. září 2010 Odesláno 17. září 2010 Mám problém, když auto stojí např.: víc jak týden, tak pak jsou problémy se startovánim. Střílí zpátky do vzduchového filtru. To celé trvá min. 10 startů a pak jízda za moc nestojí. Škube to, skáče a chcípa (volnoběh drží do doby, než se motor ohřeje)... Ale na lpg jede normálně. Vstřiky + gumičky jsou měněné za jiné a přesto auto má stejné problémy. [upravil dne 17/9/10 od Veja] Citovat
mmartinkovic Odesláno 18. září 2010 Odesláno 18. září 2010 Nema to nic spolocne s benzinom ??? Nejaky bordel v nadrzi,v palivovom filtry, a tak ???? Citovat
Veja Odesláno 18. září 2010 Autor Odesláno 18. září 2010 Nema to nic spolocne s benzinom ??? Nejaky bordel v nadrzi,v palivovom filtry, a tak ???? filtry jsou nové a vše vyčištěno... Citovat
Diamond_605 Odesláno 25. září 2010 Odesláno 25. září 2010 to dělá čidlo teploty nasávanýho vzduchu, benzín je na to náchylnej, LPG tolik ne, měl jsem to taky, a stačilo á 6měsíců prostříkat to čidlo....... Citovat
Veja Odesláno 26. září 2010 Autor Odesláno 26. září 2010 to dělá čidlo teploty nasávanýho vzduchu, benzín je na to náchylnej, LPG tolik ne, měl jsem to taky, a stačilo á 6měsíců prostříkat to čidlo....... Prosím tě, můžeš mi popsat jak to čidlo vypadá a kde přesně je? Citovat
Diamond_605 Odesláno 26. září 2010 Odesláno 26. září 2010 hele nemám šajn, ale můžu zjistit u mechanika kterej to dělal.... Citovat
Veja Odesláno 29. září 2010 Autor Odesláno 29. září 2010 hele nemám šajn, ale můžu zjistit u mechanika kterej to dělal....tak to by si byl moc hodný... Citovat
Veja Odesláno 23. listopad 2010 Autor Odesláno 23. listopad 2010 tak auto už to dělá pořád.nejede už ani na lpg.musí se roztáhnout,na start nechytá. Poraď te prosím. Nemůže to být někde v elektrice nebo nějaké relátko... Citovat
mmartinkovic Odesláno 24. listopad 2010 Odesláno 24. listopad 2010 A nieco s karburatorom to nema ? Pripadne nieco so snimacmi. Mne na diesli to robilo ze padali otacky az skapalo, ale nemal som problem nastartovat, nikdy. Boli tam dake zle snimace. Poznam jedneho chlapika co sa venuje len cerpadlam a vsetko s tym suvisiacim ale je to pri Prievidzi v SR. Citovat
jofo Odesláno 26. listopad 2010 Odesláno 26. listopad 2010 ja som mal davno podobny problem. Vymenil sa modul zapalovania a bol pokoj. Ale to ti zisti akurat autoelektrikar s osciloskopom ked popozera priebehy atd. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.