Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Zimní pneu

Recommended Posts

Odesláno

Díky Judes, no v techničáku to nemám, neviem či sa spýtam v servise alebo predajni, či mi dajú nejaký podklad pre policajtov, aj tak mi tie 16 vyjdú menšie ako 17, aj keď na nich zvacsím profil z 55 na 60

• O 8 měsíců později...
Odesláno

Čaute, mám asi 2 mesiace 407 a potrebujem kúpiť zimné pneu ale neviem, že aké by boli najlepšie teda ide o velkosť. otcov známy čo mal 407 mi hovoril, že na zimu mám kúpiť 16 \" ale spomínal to preto, že sú vyššie ako 17 \". Ja vôbec nemám šajnu je to moje prvé auto A tak vás prosím o radu :-) Díky

Odesláno

cim nizsi profil pneumatika ma napr.hodnota (su to % zo sirky behuna) \"55\" 215/55 R17 tym je menej pruznejsia a viac sa prenasa na napravu.... Ostatne si nastudujes tu vo vlaknach, alebo na strankach okolo pneu.

p.s.: hod si do podipsu pripadne aj motorizaciu...

Odesláno

Tosho5 čo máš zapísané v TP? Ak máš zapísané 17\" kľudne ich tam môžeš na zimu dať (17\" používam v lete a v zime). Dávnejšie bolo zaužívané že cez zimu sa majú používať užšie gumy, čo by bolo v tvojom prípade 16\" gúm 205 mm (šírka behúňa) a 17\" majú o 10 mm viac 215 mm čo nie je až taký veľký rozdiel a dnešné autá sú už vybavené všelijakými stabilizačnými systémami ďalej ABS samozrejmosť. Tým nechcem hovoriť že na studených a zasnežených cestách sa dá jazdiť ako v lete opatrnosti nikdy nie je dosť. A ešte čo sa týka 16\" alebo 17\", tak na 17\" to auto vyzerá krajšie.

Inak vitaj v klube.

Odesláno
Budu s největší pravděpodobností dávat DUNLOP SP WINTER SPORT M3. Máte s tím někdo nějakou zkušenost?

Zbytečně vyhozené peníze... já jezdím na Nankang Snow Viva SV-2 max spokojenost už třetí sezonu a 15tis km najeto a ještě mám 8mm vzorek:super

Odesláno
Budu s největší pravděpodobností dávat DUNLOP SP WINTER SPORT M3. Máte s tím někdo nějakou zkušenost?

Zbytečně vyhozené peníze... já jezdím na Nankang Snow Viva SV-2 max spokojenost už třetí sezonu a 15tis km najeto a ještě mám 8mm vzorek:super

Ma este niekto skusenosti s tymi pneu Nankag? Ja chcem kupit zimne 205/60 R16,hodit ich na svoje orig.elektrony.Co som tu pozeral tak asi vacsina odporuca Goodyaer :myslim Ak ma niekto nejaky tip,kde zohnat v co najlepsej cene tak sem s nim,prip. ine pneu?

Odesláno
Tosho5 čo máš zapísané v TP? Ak máš zapísané 17\" kľudne ich tam môžeš na zimu dať (17\" používam v lete a v zime). Dávnejšie bolo zaužívané že cez zimu sa majú používať užšie gumy, čo by bolo v tvojom prípade 16\" gúm 205 mm (šírka behúňa) a 17\" majú o 10 mm viac 215 mm čo nie je až taký veľký rozdiel a dnešné autá sú už vybavené všelijakými stabilizačnými systémami ďalej ABS samozrejmosť. Tým nechcem hovoriť že na studených a zasnežených cestách sa dá jazdiť ako v lete opatrnosti nikdy nie je dosť. A ešte čo sa týka 16\" alebo 17\", tak na 17\" to auto vyzerá krajšie.

Inak vitaj v klube.

Ďakujem za odpoveď a aj za príjemné privítanie :-)
Odesláno

nechapem preco zbytocne vyhodene peniaze. co je na dunlopoch take zle? mam ich dve zimy a nebol ziadny problem. ked uz napisem ze zbytocnost tak dam dovod preco.

Odesláno

Tak těch 15 000 za zimu nenajedu ale jelikož bydlím na vysočině tak budou kvaliní gumy základ uspěchu. A rozhodně radši připlatím za renomovanou značku než za čínu. Můj mechanik ty dunlopy měl na feldě a najel na nich 45 000 km což je podle mě skvělá hodnota. Nikdy ho nenechaly stát někde v kopci

Odesláno
Taky to nechápu. Ale určitě nasadím Dunlopy. Mám na ně dobrou cenu. Vyjdou mně cca o 500 na celym kompletu dráž než ty pochybny čínsky potvory.

nikdo ti ty dunlopy nebere neříkám že jsou špatné ale zbytečně drahé....na nanganech mě jezdí i 4 dodávky (a taky po horách) a vždy v poho. Na sněhu můžeš mít gumy ze zlata tak ti to stejně nepomůže, může to být čína german japan a td....A jestli ti vyjdou jen o 500kč dráž na 4 gumách tak jich vem 100ks!

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...