Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Zimní pneu

Recommended Posts

Odesláno
Už mám nachystané zimné gumy na alu diskoch a so snímačmi tlaku. Letné mám tiež so snímačmi tlaku, aj fungujú.

Moja otázka, po nahodení zimných kolies so snímačmi budem musieť isť na dia ich zaregistrovať?:myslim

Ďakujem za radu.

riadiaca jednotka zvlada dve sady gum so snimacmi. ak ale este niektore neboli na aute prihlasene budes musiet ist na dia. pravdepodobne budes ale potrebovat aj cisla jednotlivych snimacov aby si ich spravne prihlasil.

Ďakujem za rýchlu odpoveď. Ale tie čísla sú asi na snímačoch vo vnútri a ja už mám gumy obuté na diskoch a vyvážené. To ich bude treba vyzuť a pozrieť tie čísla, bez toho sa to nedá prihlásiť? Myslel som, že nebude treba ísť na dia vôbec, keď sú tam aj letné so snímačmi.:grr

asi ta nepotesim

niekde sa to tu aj rozoberalo...

preto prehadzujem gumy na diskoch...

kde a za kolk si zohnal hlinikace so snimacmi?

mozes aj SS

Odesláno
Už mám nachystané zimné gumy na alu diskoch a so snímačmi tlaku. Letné mám tiež so snímačmi tlaku, aj fungujú.

Moja otázka, po nahodení zimných kolies so snímačmi budem musieť isť na dia ich zaregistrovať?:myslim

Ďakujem za radu.

riadiaca jednotka zvlada dve sady gum so snimacmi. ak ale este niektore neboli na aute prihlasene budes musiet ist na dia. pravdepodobne budes ale potrebovat aj cisla jednotlivych snimacov aby si ich spravne prihlasil.

Ďakujem za rýchlu odpoveď. Ale tie čísla sú asi na snímačoch vo vnútri a ja už mám gumy obuté na diskoch a vyvážené. To ich bude treba vyzuť a pozrieť tie čísla, bez toho sa to nedá prihlásiť? Myslel som, že nebude treba ísť na dia vôbec, keď sú tam aj letné so snímačmi.:grr

asi ta nepotesim

niekde sa to tu aj rozoberalo...

preto prehadzujem gumy na diskoch...

kde a za kolk si zohnal hlinikace so snimacmi?

mozes aj SS

Na nete bol inzerát, ešte v júli....tuším boli za 270€, nikto predal 407 a ostali mu origo aj so snímačmi...a ja som chcel na zimu 16, letné mám 17.

Odesláno

Dnes som sa informoval v pežo, tak vedia to prihlásiť a nebude treba zhadzovať pneu z diskov. Ale tu u nás nepekne zdvihli cenu za dia. Asi v júli som platil za dia 15€ a dnes už pýtajú 35€. :grr:grrZisťoval som aj v citrone, vedia to aj tam urobiť za 28€.:D Ešte skúsim v okolí, či by to nebolo lacnejšie.....:aut

Odesláno
Dnes som sa informoval v pežo, tak vedia to prihlásiť a nebude treba zhadzovať pneu z diskov. Ale tu u nás nepekne zdvihli cenu za dia. Asi v júli som platil za dia 15€ a dnes už pýtajú 35€. :grr:grrZisťoval som aj v citrone, vedia to aj tam urobiť za 28€.:D Ešte skúsim v okolí, či by to nebolo lacnejšie.....:aut

Ja som bol v lete v Rosine bolo to niekde pri družstve taký malý servis zameraný na francúzske autá a dia za 15 eur.

[upravil dne 20/10/10 od pajo30]

Odesláno

Ja som bol v lete v Rosine bolo to niekde pri družstve taký malý servis zameraný na francúzske autá a dia za 15 eur.

Tá Rosina je tá pri Žiline?

Odesláno

Jasné pôjdeš okolo Vlčiniec a hneď prvá je Rosina v profile máš napísanú Žilinu tak by to nemal byť problém :myslim

Odesláno

Jasné pôjdeš okolo Vlčiniec a hneď prvá je Rosina v profile máš napísanú Žilinu tak by to nemal byť problém :myslim

Len som sa uisťoval, šak viem kde to je, na tom družstve som aj niekedy bol...ale nie v tom servise, nevedel som o ňom, a navyše, že sa špecializuje na francúzov...:super

• O 2 týdny později...
Odesláno

ahoj mam otazku ohladom rozmeru : mam disky 17 cosmos - pre 215 55 . je mozne tam hodit aj inu

hrubku napr . 50? 60? nechcem aby som brusil cestu ale ani vnutorny blatnik. dakujem za radu.

Odesláno
ahoj mam otazku ohladom rozmeru : mam disky 17 cosmos - pre 215 55 . je mozne tam hodit aj inu

hrubku napr . 50? 60? nechcem aby som brusil cestu ale ani vnutorny blatnik. dakujem za radu.

ked nechces brusit ani jedno ani druhe, tak co spekulujes? s tym co ti napisal vyrobca mas istotu a aj papierovo pokoj od vsetkych (zelenych aj poistovne)....

Odesláno

pre pajo30. Tak v tej rosine nevedia prihlásiť snímače, nakoľko nemajú tu vec na zosnímanie kodu snímača tlaku. Tak jedine v pežo alebo aj v citrone, aj tam to vedia a sú o málo lacnejši....

Odesláno
pre pajo30. Tak v tej rosine nevedia prihlásiť snímače, nakoľko nemajú tu vec na zosnímanie kodu snímača tlaku. Tak jedine v pežo alebo aj v citrone, aj tam to vedia a sú o málo lacnejši....

Tak to som nevedel, ale dík za prieskum

• O 2 týdny později...
  • O 2 měsíce později...
Odesláno

chlapi kúpil som auto aj splecháčmi a zimnými gumami 205 16 55ale sú malé, chcel by som tam dať 205 16 60, neviete niekto, o koľko sa zväčší vonkajší priemer, a bude aspoň podobný letným 215 55 17? V techničáku mám uvedený len posledný spomínaný priemer, je možné tam doplniť aj 16-ky? A ako?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...