alihen Odesláno 18. říjen 2010 Odesláno 18. říjen 2010 Už mám nachystané zimné gumy na alu diskoch a so snímačmi tlaku. Letné mám tiež so snímačmi tlaku, aj fungujú. Moja otázka, po nahodení zimných kolies so snímačmi budem musieť isť na dia ich zaregistrovať? Ďakujem za radu. riadiaca jednotka zvlada dve sady gum so snimacmi. ak ale este niektore neboli na aute prihlasene budes musiet ist na dia. pravdepodobne budes ale potrebovat aj cisla jednotlivych snimacov aby si ich spravne prihlasil. Ďakujem za rýchlu odpoveď. Ale tie čísla sú asi na snímačoch vo vnútri a ja už mám gumy obuté na diskoch a vyvážené. To ich bude treba vyzuť a pozrieť tie čísla, bez toho sa to nedá prihlásiť? Myslel som, že nebude treba ísť na dia vôbec, keď sú tam aj letné so snímačmi. asi ta nepotesim niekde sa to tu aj rozoberalo... preto prehadzujem gumy na diskoch... kde a za kolk si zohnal hlinikace so snimacmi? mozes aj SS Citovat
Stefan00 Odesláno 18. říjen 2010 Odesláno 18. říjen 2010 Už mám nachystané zimné gumy na alu diskoch a so snímačmi tlaku. Letné mám tiež so snímačmi tlaku, aj fungujú. Moja otázka, po nahodení zimných kolies so snímačmi budem musieť isť na dia ich zaregistrovať? Ďakujem za radu. riadiaca jednotka zvlada dve sady gum so snimacmi. ak ale este niektore neboli na aute prihlasene budes musiet ist na dia. pravdepodobne budes ale potrebovat aj cisla jednotlivych snimacov aby si ich spravne prihlasil. Ďakujem za rýchlu odpoveď. Ale tie čísla sú asi na snímačoch vo vnútri a ja už mám gumy obuté na diskoch a vyvážené. To ich bude treba vyzuť a pozrieť tie čísla, bez toho sa to nedá prihlásiť? Myslel som, že nebude treba ísť na dia vôbec, keď sú tam aj letné so snímačmi. asi ta nepotesim niekde sa to tu aj rozoberalo... preto prehadzujem gumy na diskoch... kde a za kolk si zohnal hlinikace so snimacmi? mozes aj SS Na nete bol inzerát, ešte v júli....tuším boli za 270€, nikto predal 407 a ostali mu origo aj so snímačmi...a ja som chcel na zimu 16, letné mám 17. Citovat
dábel 407 Odesláno 19. říjen 2010 Odesláno 19. říjen 2010 zdravim taky mam druhou sadu al kol a nechal jsem je přihlasit u pažouta v Pardubicich. Cena 250 kč bez DPH těžko je zouvali a žadny čisla jsem neměl byly z bazoše Citovat
Stefan00 Odesláno 19. říjen 2010 Odesláno 19. říjen 2010 Dnes som sa informoval v pežo, tak vedia to prihlásiť a nebude treba zhadzovať pneu z diskov. Ale tu u nás nepekne zdvihli cenu za dia. Asi v júli som platil za dia 15€ a dnes už pýtajú 35€. :grrZisťoval som aj v citrone, vedia to aj tam urobiť za 28€. Ešte skúsim v okolí, či by to nebolo lacnejšie..... Citovat
Přema Odesláno 19. říjen 2010 Odesláno 19. říjen 2010 To bud rád ještě za tak málo.....u nás dia 1770,- Kč Citovat
pajo30 Odesláno 20. říjen 2010 Odesláno 20. říjen 2010 Dnes som sa informoval v pežo, tak vedia to prihlásiť a nebude treba zhadzovať pneu z diskov. Ale tu u nás nepekne zdvihli cenu za dia. Asi v júli som platil za dia 15€ a dnes už pýtajú 35€. :grrZisťoval som aj v citrone, vedia to aj tam urobiť za 28€. Ešte skúsim v okolí, či by to nebolo lacnejšie..... Ja som bol v lete v Rosine bolo to niekde pri družstve taký malý servis zameraný na francúzske autá a dia za 15 eur. [upravil dne 20/10/10 od pajo30] Citovat
Stefan00 Odesláno 20. říjen 2010 Odesláno 20. říjen 2010 Dnes som sa informoval v pežo, tak vedia to prihlásiť a nebude treba zhadzovať pneu z diskov. Ale tu u nás nepekne zdvihli cenu za dia. Asi v júli som platil za dia 15€ a dnes už pýtajú 35€. :grrZisťoval som aj v citrone, vedia to aj tam urobiť za 28€. Ešte skúsim v okolí, či by to nebolo lacnejšie..... Ja som bol v lete v Rosine bolo to niekde pri družstve taký malý servis zameraný na francúzske autá a dia za 15 eur. [upravil dne 20/10/10 od pajo30] Tá Rosina je tá pri Žiline? Citovat
pajo30 Odesláno 20. říjen 2010 Odesláno 20. říjen 2010 Dnes som sa informoval v pežo, tak vedia to prihlásiť a nebude treba zhadzovať pneu z diskov. Ale tu u nás nepekne zdvihli cenu za dia. Asi v júli som platil za dia 15€ a dnes už pýtajú 35€. :grrZisťoval som aj v citrone, vedia to aj tam urobiť za 28€. Ešte skúsim v okolí, či by to nebolo lacnejšie..... Ja som bol v lete v Rosine bolo to niekde pri družstve taký malý servis zameraný na francúzske autá a dia za 15 eur. [upravil dne 20/10/10 od pajo30] Tá Rosina je tá pri Žiline? Jasné pôjdeš okolo Vlčiniec a hneď prvá je Rosina v profile máš napísanú Žilinu tak by to nemal byť problém Citovat
Stefan00 Odesláno 20. říjen 2010 Odesláno 20. říjen 2010 Dnes som sa informoval v pežo, tak vedia to prihlásiť a nebude treba zhadzovať pneu z diskov. Ale tu u nás nepekne zdvihli cenu za dia. Asi v júli som platil za dia 15€ a dnes už pýtajú 35€. :grrZisťoval som aj v citrone, vedia to aj tam urobiť za 28€. Ešte skúsim v okolí, či by to nebolo lacnejšie..... Ja som bol v lete v Rosine bolo to niekde pri družstve taký malý servis zameraný na francúzske autá a dia za 15 eur. [upravil dne 20/10/10 od pajo30] Tá Rosina je tá pri Žiline? Jasné pôjdeš okolo Vlčiniec a hneď prvá je Rosina v profile máš napísanú Žilinu tak by to nemal byť problém Len som sa uisťoval, šak viem kde to je, na tom družstve som aj niekedy bol...ale nie v tom servise, nevedel som o ňom, a navyše, že sa špecializuje na francúzov... Citovat
dandan Odesláno 20. říjen 2010 Odesláno 20. říjen 2010 na kolik fukate zimní gumy? Předek a zadek? Jako letní? 2,6 a 2.4? Citovat
Ron80 Odesláno 4. listopad 2010 Odesláno 4. listopad 2010 ahoj mam otazku ohladom rozmeru : mam disky 17 cosmos - pre 215 55 . je mozne tam hodit aj inu hrubku napr . 50? 60? nechcem aby som brusil cestu ale ani vnutorny blatnik. dakujem za radu. Citovat
merlin99 Odesláno 4. listopad 2010 Odesláno 4. listopad 2010 ahoj mam otazku ohladom rozmeru : mam disky 17 cosmos - pre 215 55 . je mozne tam hodit aj inu hrubku napr . 50? 60? nechcem aby som brusil cestu ale ani vnutorny blatnik. dakujem za radu. ked nechces brusit ani jedno ani druhe, tak co spekulujes? s tym co ti napisal vyrobca mas istotu a aj papierovo pokoj od vsetkych (zelenych aj poistovne).... Citovat
godzilaTO Odesláno 4. listopad 2010 Odesláno 4. listopad 2010 ja nosim obute matadorky MP59 nordicca...prva zima na nich..ale myslim ze som zvolil dobre ... Citovat
Stefan00 Odesláno 4. listopad 2010 Odesláno 4. listopad 2010 pre pajo30. Tak v tej rosine nevedia prihlásiť snímače, nakoľko nemajú tu vec na zosnímanie kodu snímača tlaku. Tak jedine v pežo alebo aj v citrone, aj tam to vedia a sú o málo lacnejši.... Citovat
pajo30 Odesláno 5. listopad 2010 Odesláno 5. listopad 2010 pre pajo30. Tak v tej rosine nevedia prihlásiť snímače, nakoľko nemajú tu vec na zosnímanie kodu snímača tlaku. Tak jedine v pežo alebo aj v citrone, aj tam to vedia a sú o málo lacnejši.... Tak to som nevedel, ale dík za prieskum Citovat
Mirys Odesláno 17. listopad 2010 Odesláno 17. listopad 2010 Zdar! Mám letní pneu 215/55 r17 tlak 2,6 a 2,6 se zátěží 2,6 a 2,8 koupil jsem zimní 205/60 r16 ale nevím tlak? Díky za pomoc Citovat
Mirys Odesláno 17. listopad 2010 Odesláno 17. listopad 2010 2,5 a 2,5 a se zátěží 2,5 a 2,7 mělo by to tak být? Citovat
fifi Odesláno 24. leden 2011 Odesláno 24. leden 2011 chlapi kúpil som auto aj splecháčmi a zimnými gumami 205 16 55ale sú malé, chcel by som tam dať 205 16 60, neviete niekto, o koľko sa zväčší vonkajší priemer, a bude aspoň podobný letným 215 55 17? V techničáku mám uvedený len posledný spomínaný priemer, je možné tam doplniť aj 16-ky? A ako? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.