pyrone Odesláno 15. září 2010 Odesláno 15. září 2010 mam najazdenych 140k km a ziaden vazny problem, par spotrebnych suciastok sa postupne menilo ale inak v poriadku. osobnu skusenost s inym majitelom nemam lebo som v okoli jediny majitel ale v servise (Final CD Zilina) mi technik povedal ze je to velmi podarny motor. voda do ostrekovacov, kvalitna nafta a ked si dobry sofer vycvicis koho chces. toto auto vyzera ako rodinny baranok ale so 100kw sa da dost dobre vysantit v kopcoch na okreskach ale aj na dialnici... osobna skusenost, ktoru fost casto vyuzivam je 190 hore kopcom na konci dialnice za PP smerom na vychod. Citovat
aldave Odesláno 16. září 2010 Odesláno 16. září 2010 Mám SW asi 3 roky teď má 120tis. km. Závady praskají žárovky v hl. světlech. Jedna za 50 Kč. Práce na 5 min. Neřeším. Byl netěsný ventil na klimatizaci. Za 450 to opravili včetně doplnění a vyčištění náplně. Odešla sonda na pal. nádrži, co dává informace kolik bylo natankováno a podle toho se dává aditivum. Oprava 1200 Kč. Rozvody na motoru 5700 Kč. (včetně vodní pumpy musíš údržba) Zadní brzd. desky 900 Kč. (to je taky údržba) Políbil jsem kanál v Brně. Tyčka řízení a kloub asi 750 Kč. Servis v Zábřeze na Mor (pohoda parádní přístup). Poslední byly výměny žárovek vzadu na osvětlení SPZ a zadní koncový světla. Matroš do 30 Kč práce včetně samostudia jak na to do 0,5 hod. Teď bude výměna filtrů vzduch , palivo, kabin filtr. Olej jsem měnil ve 115 t. km. Jezdím dosti město. Jinak co se síly týče po rozjezdu na křižovatkách to ujede i Okte s ozn RS a to se chlapec snažil. Spotřeba je od 5 do 7,5 l/100km. Podle přístupu k plynu. Citovat
Guest minimaxa Odesláno 16. září 2010 Odesláno 16. září 2010 http://www.peugeot-club.com/topic/33661-zahadna-307sw-20hdi-100kw-2005/ Citovat
DanculD Odesláno 16. září 2010 Odesláno 16. září 2010 Ja ho mam len kratko aj ked ma nabehane 174000km ale slape ako hodinky. Tento motor ma kultivovany chod a velmi dobry zatah. Ked tomu slapnes na krk tak sice spotreba vyskoci, ale ber to tak, ze ked chces mat opicu, musis mat na banany Mam to s automatom a v meste spotreba do 8, mimo mesta nieje problem okolo 5. Ked som isiel po okreskach do Kojetina (menit olej v automate), tak som urobil spotrebu 4,7. Naopak, ked som sa ponahlal (180+) po dialnici, tak spotreba 9,5l. Cenu servisu zatial neviem, lebo za som menil len olej, filtre a podobne blbosti a cena bola +- rovnaka ako na predoslom 2.0HDi/79kW. Citovat
Diesel46 Odesláno 16. září 2010 Autor Odesláno 16. září 2010 Díky za odpověďi :-) Já dovezl tohodle Peugeota včera... výkon paráda, výbava taky.. ale rano flek pod autem.. olej.. jen sem dnes chvílí koukal bude to někde v hadicích nad vanou.. tak snad to nebude nic vážnýho. Mimochodem mám jen 119000 Km ze serviskou.. Citovat
pyrone Odesláno 17. září 2010 Odesláno 17. září 2010 gratulujem ku dobrej kupe, drzim palce aby ti to slapalo bez poruchy a vitaj v klube 6tí kvaltov Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.