Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

mam najazdenych 140k km a ziaden vazny problem, par spotrebnych suciastok sa postupne menilo ale inak v poriadku. osobnu skusenost s inym majitelom nemam lebo som v okoli jediny majitel ale v servise (Final CD Zilina) mi technik povedal ze je to velmi podarny motor.

voda do ostrekovacov, kvalitna nafta a ked si dobry sofer vycvicis koho chces. toto auto vyzera ako rodinny baranok ale so 100kw sa da dost dobre vysantit v kopcoch na okreskach ale aj na dialnici...

osobna skusenost, ktoru fost casto vyuzivam je 190 hore kopcom na konci dialnice za PP smerom na vychod.

Odesláno

Mám SW asi 3 roky teď má 120tis. km. Závady praskají žárovky v hl. světlech. Jedna za 50 Kč. Práce na 5 min. Neřeším. Byl netěsný ventil na klimatizaci. Za 450 to opravili včetně doplnění a vyčištění náplně. Odešla sonda na pal. nádrži, co dává informace kolik bylo natankováno a podle toho se dává aditivum. Oprava 1200 Kč. Rozvody na motoru 5700 Kč. (včetně vodní pumpy musíš údržba) Zadní brzd. desky 900 Kč. (to je taky údržba) Políbil jsem kanál v Brně. Tyčka řízení a kloub asi 750 Kč. Servis v Zábřeze na Mor (pohoda parádní přístup). Poslední byly výměny žárovek vzadu na osvětlení SPZ a zadní koncový světla. Matroš do 30 Kč práce včetně samostudia jak na to do 0,5 hod. Teď bude výměna filtrů vzduch , palivo, kabin filtr. Olej jsem měnil ve 115 t. km. Jezdím dosti město. Jinak co se síly týče po rozjezdu na křižovatkách to ujede i Okte s ozn RS a to se chlapec snažil. Spotřeba je od 5 do 7,5 l/100km. Podle přístupu k plynu.

Odesláno

Ja ho mam len kratko aj ked ma nabehane 174000km ale slape ako hodinky. Tento motor ma kultivovany chod a velmi dobry zatah. Ked tomu slapnes na krk tak sice spotreba vyskoci, ale ber to tak, ze ked chces mat opicu, musis mat na banany :D

Mam to s automatom a v meste spotreba do 8, mimo mesta nieje problem okolo 5. Ked som isiel po okreskach do Kojetina (menit olej v automate), tak som urobil spotrebu 4,7. Naopak, ked som sa ponahlal (180+) po dialnici, tak spotreba 9,5l.

Cenu servisu zatial neviem, lebo za som menil len olej, filtre a podobne blbosti a cena bola +- rovnaka ako na predoslom 2.0HDi/79kW.

Odesláno

Díky za odpověďi :-) Já dovezl tohodle Peugeota včera... výkon paráda, výbava taky.. ale rano flek pod autem.. olej.. jen sem dnes chvílí koukal bude to někde v hadicích nad vanou.. tak snad to nebude nic vážnýho. Mimochodem mám jen 119000 Km ze serviskou..

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...