Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

ahoj všichni jsem v koncích měním těsnění na podávacím čerpadle protože při plné nádrži teče jednak mám tam malou díru ale to jsem vyřešil pěkně jsem to vyřízl a sehnal větší kryt nechci totiž vyndavat nádrž ale ted to nemohu utáhnout :bojim fakt to nejde nevíte někdo je na to klíč nebo něco moc moc děkuji za odpovědi :papa:papa

Odesláno
Fuuu ha, ale nerozumiem o co ide? Kde si mal mensiu dieru? Nemozes zasrobovat to vrchne vicko co utahuje cerpadlo do nadrze?

malou díru má v karoserii, proto ji musel zvětšit...

na dotažení té matky je spec. klíč, alě někdy se stane, že ten závit na nádrži jakoby nabobtná a původní matka nejde zašroubovat--kup si novou (cca 250 kč v pežo) a mělo by to jít...

vím,že se ti to bude zdát jako kravina, ale už se mi to stalo víckrát :(

Odesláno
Fuuu ha, ale nerozumiem o co ide? Kde si mal mensiu dieru? Nemozes zasrobovat to vrchne vicko co utahuje cerpadlo do nadrze?

malou díru má v karoserii, proto ji musel zvětšit...

na dotažení té matky je spec. klíč, alě někdy se stane, že ten závit na nádrži jakoby nabobtná a původní matka nejde zašroubovat--kup si novou (cca 250 kč v pežo) a mělo by to jít...

vím,že se ti to bude zdát jako kravina, ale už se mi to stalo víckrát :(

Ozzy asi vie o čom hovorí ja som tú matku dával von a poodlamoval som skoro všetky tie cuplíky a tak som si kúpil novú ale zase som tam nedostal tú tak som sa trápil až som tal dal tú starú plôvodnú. Je to strašne hnusná práca ak nemáš ten origo klúčm, hlavne dávaj bacha na prsty aby si si ich neodrezal.

Odesláno

jo jo díru v kastli jsem řezal ale to mě netrápí dnes koupím novou matku ,na ty stary nemužu to chytit na zavit,kluci takže normálně rukou by to mělo jít, ozvu se moc dík

Odesláno

tak hotovo nejhorší :bojimpráce jakou jsem dělal no spíš hra na nervy, dal jsem novou matku a těsnění ale ví bůch jestli těsnění nesjelo:roll zítra natankuji plnou a uvidím :grr:grr ještě jednou děkuji za rady jestli poteče tak se ozvu :papa:papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...