Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj, uz se to tady min. jednou resilo, ale stejne mi to neda, protoze me tento problem dost trapi.

Mam starsi 106. Jakmile je auto zahraty, tak mi jde ztezka radit.

Nechal jsem uz vycistit a promazat tahla razeni, trochu se to zlepsilo, ale nevyresilo se to. Po ujeti 15-30km jde opet ztuha radit a jeste k tomu paka vrze. Obcas se mi navic stava, ze se mi na chvili radici paka jako by zasekne (zadre). Pokud je venku vedro, tak se to zhorsi prakticky po par minutach. Uz nevim, co s tim.

Muze to byt problemem v prevodovce? Tam jsem ted nechal vymenit olej, ale zase to dela.

Co muze stat prevodovka do 106, r.95 na vrakaci?

Uz jsem se o tom s par lidma bavil a rikali, ze je divny, ze to jde ztuha za tepla a ne obracene.

Podobny problem citim s otacenim volantu. Po desti, kdyz je vlhko, tak jde otacet mnohem lehceji, nez pri vedrech. Nechal jsem to tam taky promazavat, ale vysledek stejny.

Vyresili jste uz nekdo stejny problem? Nechci zbytecne vyhazovat penize, ale ani se zbavovat auta. Uz me neco stalo a chci, aby mi jeste poslouzilo.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...