Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Krasna farba. No uz sa tesim na foto celeho auta. To mas o mesiac mladsie nez ja.

Ale ja mam aj ostrekovace svetiel a predne senzory.:P

O dvě věci víc na poruchu za chvilku se na něho jedu podívat :)

Odesláno

No tak sem se byl na krasavce podívat a zde je hodnocení, srovnávám oproti modelu co jsem měl.

Barva je supr s těma stříbrnýma lištama to vypadá perfektě, lak je místy odřený ale v běžném opotřebení nic co by kazilo celkový dojem. Nový čumáček se mě moc líbí ale trošku mě mrzí že to nemá xenony to mě bude asi chybět, další věc co v autě není jsou parkovací senzory (ty mě asi budou opravdu chybět), cd měnič není ale rádio je na cd to je jen malej rozdíl. Naopak mám kontrolu tlaku v pneu (i když zase jako k čemu :aut). Jizda v pohodě je trošku živější, brzy jsou o dost ostřejší čož je jedině dobře. Diagnostika hlásila jednu cinklou žárovku a pak hlášku že kola ukazují jinou rychlost než ukazuje tachometr což nám zatím není moc jasný (jedině že by tam byli jiný disky asi). Vnitřek je zachovalej naprosto v pohodě. Nějak se nechtělo fungovat stěračům ale to bude asi tím že tam není automatika ale jen cyklovače...světla asi mají automatiku ale nevím jak na ni zatím :D měš se xenony nahazovali samy :D Jinak naprostá spokojenost v pondělí vyřídit papíry a pak už hurá na silnici a vyrobit nějaké to foto:mrk

Odesláno

Ta chyba s tou rychlostou ukazovala v polozke senzory tlaku pneu. Ze? Ak ano tak to neries. to ukazuje na vsetkych.

Svetla? Tie sa zapnu automaticky pri nizsej viditelnosti a po nastartovani motora. Ak nie tak to bude vypnute bud v dioagnostike, alebo v menu ktore je v radiu. To ze to nema cd menic je zvlastne. Ak tam je rt3 radio tak by mal byt. pozeral si poriadne v pravom odkladacom priestore v kufry? A podla foto to ma aj automaticke stierace. tie sa aktivuju ak po nastartovani motora potiahnes packu stieracov dole.

Odesláno
Mohl bych také poprosit o info o 607čce VIN je: VF39D4HXG92103288

Sice už jí mám koupenou, ale rád bych se dozvěděl více. Je to rok 2004 2,2HDi 98kW dle tachometru 78.000km

Ahopj jestli chceš ověřit servisní historii tak jdi tady na foru sem :

Mi to tu neumíme ale MartinSK ti určitě vyjede.

Odesláno

No ta chyba s rychlostí bude asi kvůli velikosti disků neřeším. Stěrače a světla pořeším ale nemám na to zatím čas ještě potřebuju vyřídit poznávačky a stojí mě to zatím na dvorku u našich :aut a já sem jinde :D. Jinak napravo v kufru mám díru jak prase dolů kde byla druhá baterka žádnej měnič tam není a nalevo kde sem ho předtím měl měnič je zase baterka a vepředu kde byla baterka je díra :D:D:D:D koukal jsem na to jak debil :D Nejlepší je že v narazníkách jsou všude záslepky pro parkovací senzory a podle service boxu parkáče to nemělo...vlastěn bych sem mohl hodit výcuc ze service boxu co:)

Odesláno

Tieto modely nemaju druhu baterku. Hlavna baterka je nalavo v zau a na pravo ta diera co tam je tak je po plastovej vanicke do ktorej sa davali cd k cdmenicu.

Odesláno
Tieto modely nemaju druhu baterku. Hlavna baterka je nalavo v zau a na pravo ta diera co tam je tak je po plastovej vanicke do ktorej sa davali cd k cdmenicu.

ok

Založím nové téma s fotkama auta někdy v pondělí a nebo v úterý tento topic prohlašuji :xvul

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...