Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

306 5dv hatch 1,4

Recommended Posts

Odesláno

Woody : jo jo ale bylo mi vysvetleno, ze ta kamera polisu to tam sice zabira, ale ten kdo u toho sedi by to musel v momente, kdy se tam nekdo mota nazoomovat pak pude neco poznat, takhle je to zaber z X set metru (200-400) a ten kdyz pak zkusis ve finale priblizit tak uvidis tak mozna velky ctverecky .. A kdyby meli zoomovat na kazdy auto u kteryho se nekdo mota tak se zblaznej - parkujou tam desitky aut a muze bejt ze jen majitel prijde k autu a pred jizdou ho kontroluje (zda to nekdo neobesel korunou, nevypustil gumy ..). Takze tak.

No, ted tu byla mlada, tak mam aspon krapet vylepsenou naladicku (hehe) ale zitra rano to zacne nanovo - pojedu shanet sklo a tak dale ... :roll

Odesláno

jo jo toto sa stalo aj mne minuly rok, pretlacil mi to male okienko na zadnych dverach, ale v aute si nic nenechavam takze odisiel naprazno a to parkujem dole pod barakom...nakoniec som zistil ze to bol jeden fetacik ktory byva 2vchody odomna, denne vykradal na okoli auta - ale uz ho maju a dostal 3roky sa mi zda a to ma tatka mestskeho policajta :bojim

Odesláno

Tak dnes jsem pořídil za 800,- sklo na vrakáči (pravda, lehce škráblé, ale sere pes ..) a montáž stála 850,- .. takže 1.650,- zatím .. další etapa bude (až na to budu mít) sehnat střední plastový díl původně okolo rádia, výměna kastlíku před spolujezdcem a snad časem nové rádio ....

Odesláno

takhle jsem to auto včera našel ...

post-28514-14109614739725_thumb.jpg

Odesláno
To jako urval celý ten středový panel ? :o:o:o

dá se to tak říct ... Praha město plný zmrdů to víš ..

Odesláno

Tak jsem si dnes po te uterni kradezi (a ctvrtecnim rozchodu po 2 letech s pritelkyni...) trosku zlepsil naladu - meli jsme sraz s Milanem F1 tady v Hornich Pocernicich :) Prohodili jsme si na kratky okruh auta, ja po dloouuuuhe dobe ridil naftak, on zase benzin .. :D Pokecali jsme a tak ... Asi zacnu jezdit na srazy, je to fajn konecne si ten nick + nazory tady asociovat s nejakym ksichtem :D:D:mad::papa

Odesláno

jj, konfrontace nicku a ksichtu je dobrá :D. Já děkuji za \"rozsvícení\" druhé zadní mlhovky :D

Odesláno

no pekne ruky dolamat takym hajzlikom:bacha:bacha:bacha inac poviem ti pravdu na sk fore vw club admin musel zablokovat pristup len pre ludi co su registrovany lebo tiez vykradali auta majitelou fora a navyse niekto daval tipy policajtom co maju pod kapotou,ake upravy atd:bacha:bacha:bacha a na tomto fore by to malo byt tiez tak isto:pristup len pre registrovanych...lebo da sa pozerat uplne vsetko aj ked si neni prihlaseny:grr

Odesláno
Já děkuji za \"rozsvícení\" druhé zadní mlhovky :D

Rádo se stalo :super

Odesláno
na tomto fore by to malo byt tiez tak isto:pristup len pre registrovanych...lebo da sa pozerat uplne vsetko aj ked si neni prihlaseny:grr

Jojo souhlas ... já jsem si na sebe nejspíš ušil bič tím, že jsem všude měl na fotkách nezamazanou SPZ ... Už je to napraveno nicméně pozdě, no .. Člověk holt musí asi pořád počítat s tím, že po světě běhá hodně sviní .. :nevim

Odesláno

Existujuci : jáj :( tak to je taky humáč, no ... co ještě vzali krom bagu ?

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...