Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

306 5dv hatch 1,4

Recommended Posts

Odesláno

Oukej jeste to prubnu ale je to tam od vyroby tzn to je fakt asi uz \"srostly\" ... tak jak koukam dle SB patice antenky stoji 227,-vc. DPH & 5% mam u Domanskeho slevu na Club. Holt jsem to mel vzit oboji rovnou :)

Odesláno

Stibto: Naposledy som na emisnej mal tiež na mále s emisiami, ale hneď na to sa ma mechanik spýtal, či často jazdím po meste, že raz za čas je dobre zobrať auto za mesto a podržať ho v otáčkach, nech \"vymetie výfuk\". Tento rok to spravím cestou na EK a uvidím, či bude výsledok o niečo lepší :)

Odesláno

Mathush : Tak ja obcas vyjedu mimo Prahu nicmene tady byl spis problem jinde, je to nekde drive v tomhle vlakne - mam urvany jeden ze 4 steftu co drzi katalyzator pod svodama a je k tomu uplne debilni pristup a muselo by se odvrtavat tak se to zatim neresilo .... NO, hlavne ze \"to je doma\" :)

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Moje 306tá má konečně novou komplet anténku :)

zwfhqr.jpg

A před Zimním klouzáním jsem zajel auto trochu opláchnout

mj0e4x.jpg

Odesláno

taky sem měl problém s anténkú, ale mne sa zlomil celý prut, v myčce a práve z teho dúvodu, že mi nešla odšrubovat, takže sem ju měl na aute (pravda je, že by možno išla, ale nikdy sem to neskúšal zrovna kombinačkama nebo nečím).

Nakonec to šlo aj tak všecko dole, pretože mi dovnútra trošku zatékalo, tak to mám aj pretesnené.

Čisté vypadá hezu. Ty máš sériovú výšku ?

Odesláno

Me zatekalo uz loni a delali jsme to u MilanaF1, je tam ted silikonove ohraniceni na ktere ta patice doleha :)

S vyskou si nejsem moc jist, predek je 100% origo vyska, zadek nevim, menila se cela naprava. Ale nejspis ano :)

• O 2 týdny později...
Odesláno

Pred poslednim vikendem se mi zacly zezadu z podvozku auta ozyvat divne zvuky. Nejdriv zprava pri brzdeni takovy drhnouci zvuk, mel jsem podezreni na to,ze drhne guma o podbeh (ale proc zrovna pri brzdeni ?) nebo spis na sjete desky nebo kotouc - to by ale bylo divne, desky byly davany v cervenci, kotouce mely oba jeste dost \"vzorku\".

A pak se pridal cinkavy neskutecne otravny zvuk od leveho zadniho kola a uz jsem se nas*al a v sobotu vlezl na dve hodiny pod auto. Pricinu drhnuti jsem nezjistil, ale sundal jsem desky a kotouc vpravo vzadu a zase nandal a prestalo to :myslim

Horsi byl zdroj cinkaveho zvuku zleva - ukazalo se, ze jsem (pravdepodobne pri blbnuti na Dzbane kde rucka dostala zabrat) ztratil spodni vymezovaci plisek brzdovych desek a soucasne i oba \"dratky\" ktere desticky pro zmenu pridrzuji na miste nahore. Takze jedna z desek vyklouzla a oprela se o vnitrni stenu liteho disku a pri jizde cinkala o trmen (ma nahore i dole i normalne par mm vuli) :blicismajlik

Tyhle veci se sice daji koupit asi za 300,- na jedno kolo nicmene zatim jsem to provizorne vyresil vybrousenim nahradniho kusu plechu stejnych rozmeru a naohybanim dratu podobneho prumeru na zajisteni desek nahore.

Odesláno

Jj proste naohejbany dratky no :D Mno jsi moc hodnej ale ma to cenu posilat pripadne ? I kdyz ono se to vejde do obyc obalky. Tak mrkni a dej vedet,kdyztak bychom se nejak dohodli ..

Odesláno

Jen pro jistotu ze mluvime o tom samem - v Kellyne to ma Objednací kód: FE FBA504 (jedna z moznosti)

Odesláno

Ano mluvíme o tom samém. Dneska jsem to nestíhal, ale zítra mrknu. Kolik Ti toho chybí? Jeden vymezovací plíšek a dvě pérka?

Jen technická: Měl jsi tam tu závlačku?

[upravil dne 27/2/13 21:48 od Andreww]

Odesláno

Ano chybi mi presne jak pises 1 plisek a 2 perka. No ted jsem prave zrovna koukal na ten dil v AK a uz asi chapu proc ten plisek ma ty dirky .... Zavlacky tam nebyly :(

Jenze ja nevedel, ze maji byt, predtim jsem mel bubnovou napravu ....

Odesláno

Aha OK :) Mno na naprave co jsem koupil loni pokud vim nebyla zavlacka ani jedna. Ale tak predpokladam, ze to je to nejmensi, to zas poresim nejakym dratem :)

Odesláno

Yop, takový je plán :) Akorat s tema perkama je to horsi, to je moc slozitej tvar :D

Odesláno

Aha jasny. No tak budu doufat, ze se Ti (nebo komukoliv) nekde valej :) A kdyby ne, s PC slevickou by to mohlo byt v Kellyne pomerne levne ...

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...