Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

306 5dv hatch 1,4

Recommended Posts

Odesláno

no ... tak kabel pokud by byl někde \"jetej\" se nahradí .. ale je mi divný že by oba šli do háje .. ozkouším to.. ale dneska už ne jsem KO - opravoval jsem ještě zadní nárazník po tý bouračce a měnil jsem sponu mezi středním a koncovým dílem výfuku .. uff

Odesláno

jo jo je to super :) ale blbě se to lepilo jak je to vypouklý :( takhle zdálky to vypadá ok ale zblízka jsou vidět chybičky ..

Odesláno
a nahřál si to horkovzduškou nebo fénem ? :D já jsem to nahřál fénem a šlo to fpohodě ( to se mi to kecá když mám rovné mlhy :D )

nenahřál ... nahřejvání používám jen když chci nějakou folii nebo samolepku sundat .. a ano - na rovných by to bylo o něčem úplně jiném :)

Odesláno
a nahřál si to horkovzduškou nebo fénem ? :D já jsem to nahřál fénem a šlo to fpohodě ( to se mi to kecá když mám rovné mlhy :D )

nenahřál ... nahřejvání používám jen když chci nějakou folii nebo samolepku sundat .. a ano - na rovných by to bylo o něčem úplně jiném :)

:myslim ou tak to netuším včem byla chyba :D

Odesláno

Jsi to měl nahřát, pak by to šlo mnohem lépe. Není ostuda si na lepení vzít fén ... když mi lepil foliema zadní okno, vral na to horkovzdušku, ač tolik vypouklé není, výsledek perfektní :)

Hlavně vyřeš funkčnost, večer můžeme porovnat ... já mám \"jenom\" žluté žárovky ;)

Odesláno

vypadá to dobře:super a měl jsi použít fén nebo horkovzdušku, usnadníš si tím o dost práci, ted jsem polepoval dost věcí z folie a když se nahřeje, kolikrát jsem se divil co s ní jde dělat, záleží teda i na folii

Odesláno

tak jsem si zase dneska trošku pohrál ;) dorazilo mi lízo tak jsem ho hned upravil na potřebný rozměr a přišrouboval na auto .. časem ještě teda asi přijde do černé fólie ale už jsem holt tam prostě chtěl mít :) (prosím nepeskovat za chybějící krytky zrcátek - jsou v \"domácí lakovně\" :mrk )

post-28514-14109618525029_thumb.jpg

[upravil dne 9/7/11 21:21 Stibto]

Odesláno

Milane kryty zrcatek sly taky prebrousit a do laku ;)

Odesláno

..to je v poho chlapi stejne to pujde do cerne folie :)

Odesláno

Jo jo .. Tentokrat uz nesmim udelat tu chybu co s tema mlhama. I kdyz - tak spatne to zas nedopadlo :)

Btw auto s lizem se mi fakt dost libi :)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...