Guest StibTo Odesláno 7. červenec 2011 Odesláno 7. červenec 2011 no ... tak kabel pokud by byl někde \"jetej\" se nahradí .. ale je mi divný že by oba šli do háje .. ozkouším to.. ale dneska už ne jsem KO - opravoval jsem ještě zadní nárazník po tý bouračce a měnil jsem sponu mezi středním a koncovým dílem výfuku .. uff
Slipkont Odesláno 7. červenec 2011 Odesláno 7. červenec 2011 :super folie posloužily dobře , mám radost i za tebe ... budu taky rád až rozchodím ty svoje mlhy :D
Guest StibTo Odesláno 7. červenec 2011 Odesláno 7. červenec 2011 jo jo je to super ale blbě se to lepilo jak je to vypouklý takhle zdálky to vypadá ok ale zblízka jsou vidět chybičky ..
Slipkont Odesláno 7. červenec 2011 Odesláno 7. červenec 2011 a nahřál si to horkovzduškou nebo fénem ? já jsem to nahřál fénem a šlo to fpohodě ( to se mi to kecá když mám rovné mlhy )
Guest StibTo Odesláno 7. červenec 2011 Odesláno 7. červenec 2011 a nahřál si to horkovzduškou nebo fénem ? já jsem to nahřál fénem a šlo to fpohodě ( to se mi to kecá když mám rovné mlhy ) nenahřál ... nahřejvání používám jen když chci nějakou folii nebo samolepku sundat .. a ano - na rovných by to bylo o něčem úplně jiném
Slipkont Odesláno 7. červenec 2011 Odesláno 7. červenec 2011 a nahřál si to horkovzduškou nebo fénem ? já jsem to nahřál fénem a šlo to fpohodě ( to se mi to kecá když mám rovné mlhy ) nenahřál ... nahřejvání používám jen když chci nějakou folii nebo samolepku sundat .. a ano - na rovných by to bylo o něčem úplně jiném ou tak to netuším včem byla chyba
MilanF1 Odesláno 7. červenec 2011 Odesláno 7. červenec 2011 Jsi to měl nahřát, pak by to šlo mnohem lépe. Není ostuda si na lepení vzít fén ... když mi lepil foliema zadní okno, vral na to horkovzdušku, ač tolik vypouklé není, výsledek perfektní Hlavně vyřeš funkčnost, večer můžeme porovnat ... já mám \"jenom\" žluté žárovky
Stráňa Odesláno 7. červenec 2011 Odesláno 7. červenec 2011 vypadá to dobře:super a měl jsi použít fén nebo horkovzdušku, usnadníš si tím o dost práci, ted jsem polepoval dost věcí z folie a když se nahřeje, kolikrát jsem se divil co s ní jde dělat, záleží teda i na folii
Guest StibTo Odesláno 9. červenec 2011 Odesláno 9. červenec 2011 tak jsem si zase dneska trošku pohrál dorazilo mi lízo tak jsem ho hned upravil na potřebný rozměr a přišrouboval na auto .. časem ještě teda asi přijde do černé fólie ale už jsem holt tam prostě chtěl mít (prosím nepeskovat za chybějící krytky zrcátek - jsou v \"domácí lakovně\" ) [upravil dne 9/7/11 21:21 Stibto]
306-Kubik-S16 Odesláno 9. červenec 2011 Odesláno 9. červenec 2011 strikni ho silikonovym sprejem a uvidis co to snim udela a jak bude krasne cerny a leskly :-))
Guest StibTo Odesláno 9. červenec 2011 Odesláno 9. červenec 2011 Milane kryty zrcatek sly taky prebrousit a do laku
MilanF1 Odesláno 9. červenec 2011 Odesláno 9. červenec 2011 OK, jaká barva? Origo? Asi jo, když sis ji nechal namíchat
slavco25 Odesláno 10. červenec 2011 Odesláno 10. červenec 2011 strikni ho silikonovym sprejem a uvidis co to snim udela a jak bude krasne cerny a leskly :-)) a hlavne mastne a potom zaprasene
MilanF1 Odesláno 10. červenec 2011 Odesláno 10. červenec 2011 Když už, tak já to fouknu sprejem na plasty. Chvíli to je lesklé a odpuzuje to vodu i prach
Guest StibTo Odesláno 10. červenec 2011 Odesláno 10. červenec 2011 ..to je v poho chlapi stejne to pujde do cerne folie
MilanF1 Odesláno 10. červenec 2011 Odesláno 10. červenec 2011 Jasný, počkáme si na výsledek a neboj se to nahřát, \"až budeš s ní zatáčet\"
Guest StibTo Odesláno 10. červenec 2011 Odesláno 10. červenec 2011 Jo jo .. Tentokrat uz nesmim udelat tu chybu co s tema mlhama. I kdyz - tak spatne to zas nedopadlo Btw auto s lizem se mi fakt dost libi
Recommended Posts