Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

306 5dv hatch 1,4

Recommended Posts

Odesláno
Jasný :) Jenom co ten drážkový řemen, už jsi to pořešil?

jjj :) nesedí to úplně přesně nicméně aspoň o 1 drážku směr k servu mi to posunuli .. když se to dá víc skočí to zpět ..

Odesláno
díly ...

No, mňa to stálo takto:

A už je vymenený:

- rozvodový remeň + kladka + vodná pumpa cca 50€

- termostat - 8€

- pal. filter - 5€

- sviečky - 10€

- chl. kvapalina (origo Peugeot) - 18€

- olej + filter - 25€

A toto všetko ma vyšlo cca 170 € (120 € materiál, 50 € servis), čo nie je zlé...v tom je aj vzduch filter

To není špatné .. mě ještě výměna paliváku a olejáku čeká budu brát asi z A-K .. a vzducháč to jsem si tam dával K&N žejo tak to bylo poněkud dražší :)

h4wk3y : díky :)

Odesláno

Tak po dnešku mám konečně hotovo snad již komplet vše co má po 180tkm být .. olej vyměněn včetně filtru, palivový filtr taky, rozvody OK již od začátku týdne .. vzducháč je tam nový již od května

Veliký dík patří MilanoviF1 za pomoc a poskytnutí prostoru :):papa

[upravil dne 11/6/11 14:24 Stibto]

Odesláno

zdravim vas, mam taky problem..mam 306ku 1,6 8V 65kw mam najzdene 200000km....a potrebujem zistit ci mam vporiadku vstrekovace....ked pouzivam originalny prepadovy ventyl(3bar) --tak benzin akoby len plulo, no ked tam dam prepadovy ventyl z vw passat1,8 20V(4bar) tak to je prud paliva ako ihla....tak neviem co je spravne....ale je vtom hacik prertoze cerpadlo tlaci 3,5baru tak mi poradte...a aky typ je vlasne v tyych peugeotoch ci su to vstrekovace rozprasovacie,alebo len distribucne...

Odesláno

Asi tak .. Ode mne se taky rady nedockas, sry :)

Odesláno

..tak dneska jsem ráno při parkování na jednom parkovišti nedal pozor a opřel jsem se o červenou Ochcávku :nevim .. na mým autě je pouze podřený lak a v jednom místě prasklý nárazník nicméně na dveřích u řidiče u té Škodovky škoda za 20.000 ... takže mi den začal sepisováním hlášení o nehodě, cajty jsme nevolali, rovnou jsme to nahlásili přes tydlifon na Kooperativu. ACH JO !

post-28514-14109617822079_thumb.jpg

Odesláno

Si couvl na sloupek?To vypadá navětší opření...Stane se to je hned člověk ani nechce a je to tam.

Dnes rano kolem 5:30 se kluci od nás z firmy vykokotili s naklaďakem za přerovem auto rozsekali na sračku zboží přes 100tKč nasračku ale naštěstí se jim nic nestalo.Jak říkam je to hned:(

auto dáš do kupy hned zdraví né

Odesláno

né o sloupek ... přední dveře Škody Ochcávia ... jsem prostě ještě spal no :roll

Odesláno

nwm řekl bych tak 2002/3 to bylo .. neměl tam krycí lištu mít jí tam bylo by to jen škráblý ale takhle .. no nwm tak výši škody posoudí znalec z pojišťovny viď ..

Odesláno

musi te brat ceny origo dilu a treba cely dvere, oni se nebudou srat s prehazovanim tapecu. kazdopadne je to ranec. to jsem zvedavej co rekne znalec.

Odesláno

Se ti zítra zeptám kámoše, co dělá tři roky v Havexu, co ty dveře stojí :) Případně mi řekne, co by u nich stála práce ;) pak budeme vědět, jaká škoda vznikla.

Odesláno

Ted není v práci, ale řekl mi tip: \"tipl bych ale tak vyrovnání plus lak na 7 000 a výměna plus lak nového dílu okolo dvanácti...\"

Jenom nevím, zda to byla jedničková nebo dvojková oktáva...to hraje dost roli.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...