Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

306 5dv hatch 1,4

Recommended Posts

Odesláno

sem zvedavy ci to k necemu bude,ale az tam das ten filtr od KN napis jestli to jde nejak citit.jo a ted kdyz jsi to rozsiril je to nejak citit?

ja mam porad ze me nekde profukuje,myslim ve vyfukovem potrubu,kdyz pridam plyn slysim jak to fyci,myslim ze by to moho byt v to miste pred katem,jak je to takov ohebme vite?nevite co s tim?

Odesláno

jj vlnovec,ale ja tam mam jeste aisk stary typ,ty dve trbky jsou k sobe primontovany dvema srouby a podnima jsou pruziny.myslis ze to mue byt jen tesneni v haji nebo tam muze byt i dira.

Odesláno

Ted jsem zadnou vyraznejsi \"zivost\" motoru nezaznamenal,pouze mi prijde,ze to tahne plynuleji. Ale fakt nevim - to by se tim mym autem musel projet nekdo kdo ma taky 1,4 a nema to takhle predelany :)

Odesláno

jestli koukam dobre,tak ta uprava vzduchu byla v cem, ze si odstranil tu trubku,co se zuzovala za tim tim vlnovcem?? tak to si neudelal moc dobrou vec, to zuzeni je tam proto,aby to urychlovalo vzduch, protoze zmensis prumer,takze vzroste rychlost. kazdopadne u nasich 1.4ek laborovani se sanim je naprosto k nicemu.

Odesláno

aha, takže zúžení zvyšuje rychlost? To jsem nevěděl, asi jsem zrovna na hodině fyziky chyběl ;). Nicméně já na HDi mám úplně stejné zúžení, pak se mi to šíleně kroutí do airboxu :D

Odesláno

aha,tak to si asi opravdu. to je zakladni vec. to same plati pro vodu ne? kdyz neco nekam tlacis a zmensis prumer,zvetsuje se rychlost...

Odesláno

No to je fakt s tou vodou :) Ještěže takové úpravy neplánuji, ani balvněný filtr, u mě by to byly vyhozené peníze :D

Odesláno

hm tak já myslím že to je už fuk .. byl menší průměr, větší rychlost, menší množství ... teď je větší průměr, větší vstupní prostor, je to prakticky rovné .. jak jsem již zmiňoval nepozoruju ani moc změnu .. ale každopádně kdyby se to neosvědčilo dá se tam původní kus za pár minut vrátit zpět samozřejmě ho stále mám ;)

a propos - proč je laborování se sáním u 1,4 k ničemu ??..

Odesláno

Vyrobce obvykle vi proc to dela.. a je celkem jedno jestli na 1.4 nebo 2.0 .. pokud uz clovek neco upravuje mel by vedet proc to dela a jestli to ma opravdu nejaky smysl.. upravy typu \"takhle by to mohlo..\" vetsinou nefunguji (jak rika J.C. \"tudy ne pratele\" :D) takze vetsinou to konci stejnym nebo horsim vysledkem.. pouze muj nazor.. :)

Odesláno

no vsak v pohode asi se potrebuju spalit a neco si tam na tom dokurvit abych od toho napriste dal ruce pryc :D ..

Odesláno

ad Silvar : minimalne bude K&N dobrej na to ze uz se nikdy nemusi menit jen ho vyperes :D .. no a taky \"slibujou\" az o 40% vyssi pruchodnost vzduchu atd atp .. vzhledem k tomu, ze na my auto filtr stoji jen litr rikam si proc to nezkusit, ze jo

Odesláno

dalsi chyba, tim ze se zmensi prumer neznamena,ze tam jde mene vzduchu, vzduchu tam jde prave stejne mnozstvi, ale vetsi rychlosti, rychleji se to dostane pres klapku do spalovaciho prostoru. uz jsem to tady psal nekolikrat a napisu to po 155, na 1.4 nema absolutne smysl neco delat se sanim ze strany narustu vykonu, pokud jde o vzhled,tak klidne.. jak psal AKCZ. oni to nenavrhujou pitomci, nerikam,ze to plati 100% vsude ale.:D

Odesláno

Ok ok mno v pohode. Si jen tak hraju :P Navratit to do puvodniho stavu (aspon tu cast pred vzduchacem) muzu kdykoliv..

Odesláno

včera jsem byl konečně v AK koupil jsem toho docela dost ale především kvalitní hydraulický hever a \"kozy\" (Ackove podstavce) + zadní silentbloky přední nápravy zn. Febi. Hned jak bude čas dám je na auto a pokud nezapomenu udělám slibovanou fotodokumentace - ve vláknu co založil v \"udělej si sám\" před časem marko306 chybí dost fotek ..

Odesláno

jooo a málem bych zapomněl včera jsem \"dal\" svůj čepovací rekord - přesně 60,0 litrů do nádrže .. he he .. tam muselo bejt opravdu už maximálně pár flusanců

Odesláno

jj plnej benál a AK ... no a čtyřka v loji :D

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...