Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

306 5dv hatch 1,4

Recommended Posts

Odesláno

aha no takhle jsem to nakonec musel taky udelat nicmene stejne se to nasazovalo blbe ....

Odesláno

a to muzu bejt rad ze nemam vetsi (a tezsi) kola, heh

Odesláno
Já jsem Radkovu poznámku pochopil tak, že jsi měl skrz disk dát dva šrouby, pak na to podložku. Čímž by jsi měl kolo a podložku u sebe, pak to dá celé na auto a přišroubovat ... :myslim
Píšu šroubky, ne šrouby, takže jsem myslel vrtat a řezat závity, třeba M6
Odesláno
Já jsem Radkovu poznámku pochopil tak, že jsi měl skrz disk dát dva šrouby, pak na to podložku. Čímž by jsi měl kolo a podložku u sebe, pak to dá celé na auto a přišroubovat ... :myslim
Píšu šroubky, ne šrouby, takže jsem myslel vrtat a řezat závity, třeba M6

takže jsem to nakonec pochopil správně ?.. podložky přišroubovat ke kolům a to celé pak na bubny ..

Odesláno

Kdyby jsi chtěl, mám doma jedn pár 15mm podložek se středovým osazením, kupoval jsem je před tydnem a dřou mi kola o blatník... takže sháním právě 10mm

Odesláno

Jako ze bychom si je vymenili ? Ja nevim 15mm je uz dost, to bych mel zalis 10 .. A ty by sis taky moc nepomohl, ja stredovy krouzek nemam,no

Odesláno

takže začínám šetřit na repasi zadní nápravy .... zdá se že ta moje je před smrtí.. vrže to, plave to a vůbec .. a je do \"A\" :( ..do toho se valem blíží 180tkm prohlídka ... a budu muset pořešit silentbloky přední nápravy .. no, mojí peněženku zdá se čekají krušný časy :blicismajlik

Odesláno

\"já\" jsem teď taky na repasi zadní nápravy + nový silentbloky a ramena.. jsem zvědavej kolik za to vypláznu.. :myslim

Radši jsem tu nápravu neoddaloval, aby to nebylo ještě horší.. :)

Odesláno

Jo jo cetl jsem Tvuj dotaz nekde v servisnim vlaknu tusim. No u me bude asi priorita ta naprava tak se zacinam poohlizet kde bych to nechal repasovat .. A pripravuju se na to kolik vyplaznu. Ten predek jak jsem koukal vyjde cca na 1500 pokud by se menily jen silentbloky, 3000 pokud by se s tim \"svezly\" i ramena a cepy ..

Odesláno

Přesně tak někde jsem o tom psal :D . No tohle jsou ty \"povinné\" investice, které mají přednost.. bohužel. Zase to ale nějaký ten čas vydrží :) kolik máš najeto, smím-li se zeptat? :)

Odesláno

smíš ale kdyby jsi se podíval na uuuplně první příspěvek v tomhle vlákně pravidelně si to updatuju :P .. 178.000něco momentálně

Odesláno

Vidíš tak to mě nenapadlo :mad: no tak to jsme na tom skoro stejně :D já mám 162.000 km ;)

Jdu se kouknout na ten tvůj první příspěvek :D

Odesláno

no to mas jeste dcl OK ... ja jsem o vic jak 15tkm jinde :) Ale to je fuk to auto nebylo bourany a je v relativne fajn stavu takze snad jeste nejakou dobu jezdit bude

Odesláno

malý update - \"renovace\" zadních plastových podběhů

post-28514-14109616865493_thumb.jpg

Odesláno

možná se mi budete smát jelikož kdo dnes ještě řeší něco s kazetovým autorádiem ale .. mám ho tam stejně (doufám) jen dočasně zpátky, než finance dovolí zainvestovat celkově do audia .. a mám teď problém s přehráváním kazet, tlačítka ovládání jsou už vyčvachtaná a špatně funguje vyndavání kazet .. má vůbec cenu nechat to opravovat ? když nové rádio člověk pořídí cca od dvou tisíc .. :myslim

Odesláno

Než tohle opravovat, to kup radši nějaké jiné kazetové za kilo a máš na chvilku klid. Pokud si to neopravíš doma sám, tak se ani nedoplatíš :(

Odesláno

Myslel jsem si to ... Oni s tím problémy byly už předtím a teď po tom co mi v lednu moje rádio s USB a CD ukradli (budiž Ti země lehká Alpine) jsem tam to origo měl jen jako nouzovku - nicméně aspoň něco .. Chjo.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...