Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

306 5dv hatch 1,4

Recommended Posts

Odesláno

No já ho tam měl a určitě dlouho, takže mi to drhlo i při ET24 /origo kola/. Sice jsem bachno dostal pryč, ale je podběh odfouklý od kasle ... musel jsem ho trochu vystříhat, aby to nechytalo. Je tam mezera asi 1 cm, což je docela dost. Nový podběh zatím dávat nebudu ... ale na pravé straně to mám také méně místa od kasle než vlevo ... nicméně pořád více než Stibto :myslim

Odesláno

Mno to drhnutí jsem neodstranil nicméně zítra vyzvednu na poště ty podložky a bude klid :)

Odesláno

neříkám že to je super vyčištění ale proti tomu co to bylo po zimě ...

post-28514-14109616585591_thumb.jpg

Odesláno
nj, lakýrník se nezapře :D ale co ta stříška, to ji takto necháš?

Co je s ní ? :) Schne lepidlo takže to sundám ráno až ....

Odesláno
Tak ještě zítra foto bez pásek. Ta cenzura není nutná :D

Noo na to se moc netesim ptze ta striska je nejaka zamatlana asi se to nevyvedlo uplne 100% .. Tak uvidime

Odesláno
máš to pěkný:super, ale ty zástěrky bych dal pryč

Díky od Tebe to obzvlášť potěší :mrk:) ..ale dát dolu zástěrky se bojím to to pak budu mít v dešti vzadu celé zas*ané, ne ? :myslim

Odesláno

Já je nemám a zas tak strašný to není. Jenom možná výhoda těch zadních je zamezení špinění zadního okna především na dálnici za deště. Ale dávat je tam nebudu, protože v zimě se tam bude držet sníh a nebude to vhodné. Na léto zase nejsou tolik potřeba :D

Odesláno

OK tak já je zkusím dát dolů až se v tom zas budu hrabat :) Ale někde si je nechám abych je tam zas mohl vrátit pokud se mi bez nich nebude auto líbit :D Jo mimochodem dotaz na Stráňu : jak se vyndavají ty zadní podběhy plastové pls ? Dík :papa

Odesláno

taky jsem dlouho váhal jestli sundat zástěrky kvůli tomu že jsem myslel že bude pořád špinavý, sundal jsem je před zimou a rozdíl s a bez zástěrek jsem žádnej nezpozoroval,auto není víc ani mín špinavý

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...