Guest StibTo Odesláno 28. únor 2011 Odesláno 28. únor 2011 nějaká pitomá tečka se mi připletla na potah a kazí to ..
MilanF1 Odesláno 28. únor 2011 Odesláno 28. únor 2011 Pěkný, jen jak se s ní řadí, přijde mi, že je docela vysoko
Guest StibTo Odesláno 28. únor 2011 Odesláno 28. únor 2011 Pěkný, jen jak se s ní řadí, přijde mi, že je docela vysoko No jo no taky bych jí uvítal tak o 3-5cm níž Ale řadí se v pohodě, možná trošku hůř na čtyřku a ze čtyřky a zpátečka .. Horší je to s dostupností ruční brzdy .. Ale to je asi o zvyk.
Guest StibTo Odesláno 7. březen 2011 Odesláno 7. březen 2011 Nechci zbytečně zakládat nový téma tak to hodím sem třeba si to někdo přečte teoreticky - kdybych dával pod letní kola podložky 1cm na snížení ET z 25 na 15 budu automaticky potřebovat i delší šrouby či nikoliv ? Díky za rady.
MilanF1 Odesláno 7. březen 2011 Odesláno 7. březen 2011 Stibto: ty fakt budeš kupovat podložky kvůli jednomu milimetru rozdílu oproti originálu? Jak jsem ti už říkal, nejdříve to zkus bez podložek
Guest StibTo Odesláno 7. březen 2011 Odesláno 7. březen 2011 1cm je dost, takže určitě delší šrouby No mozna by stacilo i 5mm ja nevim Zalezi na tom,jak ty kola budou na aute vypadat hlavne zda nebudou nekde drhnout precejen hlavne vzadu to hrozi naprava je do \"A\" ...
Guest StibTo Odesláno 7. březen 2011 Odesláno 7. březen 2011 No ne Milane spíš sonduju Ono samozřejmě to nejdřív zkusím neboj
MilanF1 Odesláno 7. březen 2011 Odesláno 7. březen 2011 OK, za zkoušku nic nedáš. Věřím, že i bez podložek to bude OK. Myslím, že tak špatnou zadní nápravu nemáš
Guest StibTo Odesláno 7. březen 2011 Odesláno 7. březen 2011 OK, za zkoušku nic nedáš. Věřím, že i bez podložek to bude OK. Myslím, že tak špatnou zadní nápravu nemáš Si nepamatuješ jak jsi zkoušel vsunout prst mezi vršek pneumatiky a podběh ? .. Ale neříkám, že to je nějaké tragédie. Fakt jsem jen sondoval
Andreww Odesláno 7. březen 2011 Odesláno 7. březen 2011 Podle mě je ET 15 u 306 optimální. S ET 25 budou kola dost utopené. Ale zkus a uvidíš
Guest StibTo Odesláno 7. březen 2011 Odesláno 7. březen 2011 jj taky si myslím jelikož už jsem je zkoušel (zatím bez pneu) nasadit a přišlo mi že se topí krapet ... jen pro mojí informaci - když bych dal 1cm podložky a nepoužil delší šrouby tak co se může stát ??
MilanF1 Odesláno 7. březen 2011 Odesláno 7. březen 2011 Může se stát, že to nepřišroubuješ. Nebo třeba jenom na jednu otočku závitu = velké nebezpečí, že se šroub povolí a kolo udělá
Guest StibTo Odesláno 7. březen 2011 Odesláno 7. březen 2011 Tak já to proměřím a promyslím Díky za rady (jako vždy)
Andreww Odesláno 7. březen 2011 Odesláno 7. březen 2011 Hele kolo a vypadá jako moje :D:D S tím si nezahrávej, je to hodně nebezpečné.
Guest StibTo Odesláno 7. březen 2011 Odesláno 7. březen 2011 Hele kolo a vypadá jako moje :D:D S tím si nezahrávej, je to hodně nebezpečné. :D v pohodě simtě zvlášť když na reviloshopu při objednávce podložek k nim dostaneš delší šrouby za 30kč/kus Není co řešit (když se pro podložky rozhodnu ..)
Guest StibTo Odesláno 12. březen 2011 Odesláno 12. březen 2011 tak nejdřív jeden update co se km týká (naposledy mi to takhle vyfotit vyšlo 20/10/2010 to byl stav 170.000km)
Guest StibTo Odesláno 12. březen 2011 Odesláno 12. březen 2011 ..no a jinak jsem dnes docela vyuzil prvni pekny den cely den jsem se motal okolo auta a program byl nasledujici : Sundat tapeci obou zadnich dveri a pokusit se vytlacit \"hypermarketove doliky\". Vysledek - castecny uspech (aspon mi to tak prijde ze to je ted min vyrazne) Striknuti vsech madel dveri, krytu prednich repro, klik stahovani oken vzadu a vsech objimek zapadek dveri do cerne - vysledek : uspech Nalakovat predni brzdice a vzadu bubny cervenym Hammerite - vysledek : uspech (auto ted stoji na dvore na cihlach, hehe) Fotek mam vic tak jsem to hodil do sveho Picassa alba (v podpisu)
Guest StibTo Odesláno 15. březen 2011 Odesláno 15. březen 2011 Takže dneska mám fakt dojem, že mi někdo z nebe sere na hlavu .. Měl jsem si vyzvednout zkompletovaná a vyvážená kola na léto z pneuservisu. Když jsem tam dojel nebylo nic hotové jelikož dvě ze čtyř kol bude ještě potřeba srovnat - hází jak prase, sám jsem se o tom vizuálně přesvědčil. Takže až to bude ready bude to celé stát asi o 3.000,- víc než jsem původně čekal :grr
MilanF1 Odesláno 15. březen 2011 Odesláno 15. březen 2011 :o o tři táci více? wow, to se dostaneš někam na 7 ... Nemají blbou vyvažovačku, když hážou
Recommended Posts