Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

306 5dv hatch 1,4

Recommended Posts

Odesláno

nějaká pitomá tečka se mi připletla na potah a kazí to .. :)

post-28514-14109615806667_thumb.gif

Odesláno
Pěkný, jen jak se s ní řadí, přijde mi, že je docela vysoko :myslim

No jo no taky bych jí uvítal tak o 3-5cm níž :) Ale řadí se v pohodě, možná trošku hůř na čtyřku a ze čtyřky a zpátečka .. Horší je to s dostupností ruční brzdy .. Ale to je asi o zvyk.

Odesláno

Nechci zbytečně zakládat nový téma tak to hodím sem třeba si to někdo přečte :)

teoreticky - kdybych dával pod letní kola podložky 1cm na snížení ET z 25 na 15 budu automaticky potřebovat i delší šrouby či nikoliv ? Díky za rady.

Odesláno

Stibto: ty fakt budeš kupovat podložky kvůli jednomu milimetru rozdílu oproti originálu?

Jak jsem ti už říkal, nejdříve to zkus bez podložek :papa

Odesláno
1cm je dost, takže určitě delší šrouby ;)

No mozna by stacilo i 5mm ja nevim :D Zalezi na tom,jak ty kola budou na aute vypadat hlavne zda nebudou nekde drhnout precejen hlavne vzadu to hrozi naprava je do \"A\" ...

Odesláno

No ne Milane spíš sonduju ;) Ono samozřejmě to nejdřív zkusím neboj ;)

Odesláno

OK, za zkoušku nic nedáš. Věřím, že i bez podložek to bude OK. Myslím, že tak špatnou zadní nápravu nemáš :myslim

Odesláno
OK, za zkoušku nic nedáš. Věřím, že i bez podložek to bude OK. Myslím, že tak špatnou zadní nápravu nemáš :myslim

Si nepamatuješ jak jsi zkoušel vsunout prst mezi vršek pneumatiky a podběh ? .. :) Ale neříkám, že to je nějaké tragédie. Fakt jsem jen sondoval :)

Odesláno

jj taky si myslím jelikož už jsem je zkoušel (zatím bez pneu) nasadit a přišlo mi že se topí krapet ... jen pro mojí informaci - když bych dal 1cm podložky a nepoužil delší šrouby tak co se může stát ??

Odesláno

Může se stát, že to nepřišroubuješ. Nebo třeba jenom na jednu otočku závitu = velké nebezpečí, že se šroub povolí a kolo udělá :papa

Odesláno

Tak já to proměřím a promyslím :) Díky za rady (jako vždy)

Odesláno
Hele kolo a vypadá jako moje :D:D:D S tím si nezahrávej, je to hodně nebezpečné.

:D :D v pohodě simtě zvlášť když na reviloshopu při objednávce podložek k nim dostaneš delší šrouby za 30kč/kus ;) Není co řešit (když se pro podložky rozhodnu ..)

Odesláno

tak nejdřív jeden update co se km týká :) (naposledy mi to takhle vyfotit vyšlo 20/10/2010 to byl stav 170.000km)

post-28514-14109616046973_thumb.jpg

Odesláno

..no a jinak jsem dnes docela vyuzil prvni pekny den cely den jsem se motal okolo auta a program byl nasledujici :

Sundat tapeci obou zadnich dveri a pokusit se vytlacit \"hypermarketove doliky\". Vysledek - castecny uspech (aspon mi to tak prijde ze to je ted min vyrazne)

Striknuti vsech madel dveri, krytu prednich repro, klik stahovani oken vzadu a vsech objimek zapadek dveri do cerne - vysledek : uspech :)

Nalakovat predni brzdice a vzadu bubny cervenym Hammerite - vysledek : uspech (auto ted stoji na dvore na cihlach, hehe)

Fotek mam vic tak jsem to hodil do sveho Picassa alba (v podpisu) :papa

Odesláno

Takže dneska mám fakt dojem, že mi někdo z nebe sere na hlavu .. Měl jsem si vyzvednout zkompletovaná a vyvážená kola na léto z pneuservisu. Když jsem tam dojel nebylo nic hotové jelikož dvě ze čtyř kol bude ještě potřeba srovnat - hází jak prase, sám jsem se o tom vizuálně přesvědčil. Takže až to bude ready bude to celé stát asi o 3.000,- víc než jsem původně čekal :grr:grr:grr

Odesláno

:o:o o tři táci více? wow, to se dostaneš někam na 7 ...

Nemají blbou vyvažovačku, když hážou :D

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...