Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

to půjde, jelikož mi zůstalo viset v systému spousta COM portů, ve Fransonu jsem si nastavil poslední možný a to COM port 32 a na tom to MapFactor krásně detekoval a vše fungovalo perfektně

Kdybys to zkoušel na googleEarthu, tak si do Outputu vlož přímo GoogleEarth a Franson tvoji GPS od Nokie naemuluje jako Garmina :D

Odesláno

takhle mám INPUT

Dal jsem vybrat \"COM port\" z roletkovýho menu, GPS modul mám na COM8, nevím jestli přímo ve Fransonu nebo ve správci zařízení jsem nastavil rychlost na 9600 Baud. Funkce Bluetooth GPS sice modul detekovala, ne tak v navigačním software :fnuk Pak jsem dal \"open\"

[upravil dne 13/9/10 od punkac]

post-4540-14109612739779_thumb.jpg

Odesláno

a ještě OUTPUT

ten google tam mít nemusíš, používal jsem ho ještě když nebyl zadax MapFactor :papa, který podrobím zkoušce do Lednice-Valtice na srázek, uvidíme co na to ty mapový podklady zdarma, kolikrát pojedu okolo bloku dokola a tak :)

post-4540-14109612740074_thumb.jpg

[upravil dne 13/9/10 od punkac]

Odesláno

mě to zatím stačí, po UL to něco ukazuje. Od navigace očekávám, aby mi říkala:\"zahni vpravo a pak vlevo\" :D nebo něco podobného

Jestli to bude fungovat, klidně si koupím mapfactor placenej, apropo - jaký máš ty software v notebooku? :papa

Odesláno

No mám tam pravě ten PC navigator 10 Free od Mapfaktor. Copak to on říká zahni tam a tam, ale tu adresu, nebo alespoň ulici musí umět najít taky

Jinak jsem skušel IGo for PC, ale jede v okně, ten PC navigator je asi lepší co se tyče zpracování

EDIT: Tak to FUNGUJE s tim Fransonem, uplně super.

Jen ještě se tě zeptám, jak v tom MapFaktoru když planuju cestu tak proč po mě chce zadat start, i když má signál GPS. Ja myslel že bude počitat z vychoziho bodu, jako třeba IGO. Chce to po tobě taky, nebo mam něco blbě nastavený?

[upravil dne 14/9/10 od Radek Hurvajz]

Odesláno

To jsem rád, že to jde :super

Mám pocit (nemám teď notec u sebe), že tam je tlačítko \"navigovat\" a funguje to tak, že když je neaktivní, ukáže navigace aktuální polohu, když je odškrtnutý, tak to chce začít navigovat naplánovanou trasu :myslim

možná se pletu, mapfactor mám nainstalenej asi týden, defacto mě ještě nikam nenavigoval, zatím sem jen zkoušel odezvu Bluetooth modulu (která je perfektní), protože s USB GPS modulem se navigace hodně zpožďovala a byla nepoužitelná. Zatím sem jen testnul, když projíždím hranu křižovatky, kde se nachází navigující šipka v programu. Výsledek je perfektní jako v \"zatím mé normální navigaci Nokia N70\" :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...