Radek Hurvajz Odesláno 13. září 2010 Autor Odesláno 13. září 2010 Čí podpora?? Nokie, Windows nebo Fransona?? Citovat
punkac Odesláno 13. září 2010 Odesláno 13. září 2010 Fransona.... po zadání hesla do googla \"franson gpsgate under windows 7\" vypadla tahle stránka [upravil dne 13/9/10 od punkac] Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 13. září 2010 Autor Odesláno 13. září 2010 Člověče, zrovna to čtu, od verze GpsGate for Windows 2.6 build 340, by to mělo jít, ja mam verzi 2,6, ale nevim jakej Build, jdu testnout pravě staženej exe soubor Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 13. září 2010 Autor Odesláno 13. září 2010 No, takže Franson je nainstalovanej, zitra to testnu Citovat
punkac Odesláno 13. září 2010 Odesláno 13. září 2010 to půjde, jelikož mi zůstalo viset v systému spousta COM portů, ve Fransonu jsem si nastavil poslední možný a to COM port 32 a na tom to MapFactor krásně detekoval a vše fungovalo perfektně Kdybys to zkoušel na googleEarthu, tak si do Outputu vlož přímo GoogleEarth a Franson tvoji GPS od Nokie naemuluje jako Garmina Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 13. září 2010 Autor Odesláno 13. září 2010 Dobrý, no uvidim, ještě, v tom Output nemusim jinak nic nastavovat, nebo jo?? Citovat
punkac Odesláno 13. září 2010 Odesláno 13. září 2010 takhle mám INPUT Dal jsem vybrat \"COM port\" z roletkovýho menu, GPS modul mám na COM8, nevím jestli přímo ve Fransonu nebo ve správci zařízení jsem nastavil rychlost na 9600 Baud. Funkce Bluetooth GPS sice modul detekovala, ne tak v navigačním software Pak jsem dal \"open\" [upravil dne 13/9/10 od punkac] Citovat
punkac Odesláno 13. září 2010 Odesláno 13. září 2010 a ještě OUTPUT ten google tam mít nemusíš, používal jsem ho ještě když nebyl zadax MapFactor , který podrobím zkoušce do Lednice-Valtice na srázek, uvidíme co na to ty mapový podklady zdarma, kolikrát pojedu okolo bloku dokola a tak [upravil dne 13/9/10 od punkac] Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 13. září 2010 Autor Odesláno 13. září 2010 No Mapfaktor zdarma verze 10 mě tak nějak zklamal, normalně hlavní tahy přes město Náchod nejsou pojmenovaný, takže najít adresu na ty ulici je nemožný Citovat
punkac Odesláno 13. září 2010 Odesláno 13. září 2010 mě to zatím stačí, po UL to něco ukazuje. Od navigace očekávám, aby mi říkala:\"zahni vpravo a pak vlevo\" nebo něco podobného Jestli to bude fungovat, klidně si koupím mapfactor placenej, apropo - jaký máš ty software v notebooku? Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 14. září 2010 Autor Odesláno 14. září 2010 No mám tam pravě ten PC navigator 10 Free od Mapfaktor. Copak to on říká zahni tam a tam, ale tu adresu, nebo alespoň ulici musí umět najít taky Jinak jsem skušel IGo for PC, ale jede v okně, ten PC navigator je asi lepší co se tyče zpracování EDIT: Tak to FUNGUJE s tim Fransonem, uplně super. Jen ještě se tě zeptám, jak v tom MapFaktoru když planuju cestu tak proč po mě chce zadat start, i když má signál GPS. Ja myslel že bude počitat z vychoziho bodu, jako třeba IGO. Chce to po tobě taky, nebo mam něco blbě nastavený? [upravil dne 14/9/10 od Radek Hurvajz] Citovat
punkac Odesláno 14. září 2010 Odesláno 14. září 2010 To jsem rád, že to jde Mám pocit (nemám teď notec u sebe), že tam je tlačítko \"navigovat\" a funguje to tak, že když je neaktivní, ukáže navigace aktuální polohu, když je odškrtnutý, tak to chce začít navigovat naplánovanou trasu možná se pletu, mapfactor mám nainstalenej asi týden, defacto mě ještě nikam nenavigoval, zatím sem jen zkoušel odezvu Bluetooth modulu (která je perfektní), protože s USB GPS modulem se navigace hodně zpožďovala a byla nepoužitelná. Zatím sem jen testnul, když projíždím hranu křižovatky, kde se nachází navigující šipka v programu. Výsledek je perfektní jako v \"zatím mé normální navigaci Nokia N70\" Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.