kattas Odesláno 3. září 2010 Odesláno 3. září 2010 dneska jsem zastavil a sel do obchodu...pak dojdu k autu,nasednu,nastartuju,chytne to a pomalu zdechne,jakoby bylo malo smesi,pak startuju a startuju a obcas to jen tak blafne ,ale nechytne,asi tak po 15 min. se to jakoby zpamatovalo a normalne to chytlo(jakoby by predtim nejelo cerpadlo a pak se naraz rozjelo), tak jsem jel, pak jsem jeste asi dvakrat zastavoval a znovu nastartoval a pak po treti jsem zastavil a za 15 minut jsem dosel a zas stejny scenar,akorat zmena jen ze sem uz nenastartoval vubec a cekam na odtah:roll Nevi nekdo co s tim muze byyt? Citovat
kattas Odesláno 3. září 2010 Autor Odesláno 3. září 2010 taak ted sem pro to jel ze to odtahnem a jen jsem zkusil nastartovat a na drc to chytlo...nevi teda nekdo,co by mohlo byt spatně? Citovat
kattas Odesláno 3. září 2010 Autor Odesláno 3. září 2010 snimac otacek?prave jsem si rikal,ze bych si vyblikal chyby,jenze u stareho modelu nvm jak se to poradne delaaa... Citovat
306-Kubik-S16 Odesláno 3. září 2010 Odesláno 3. září 2010 no snimac nemusi fungovat tak nedava RJ signal ze uz se toci motor a tak bud nejde palivo a nebo to nepali nevim neznam tenhle motor jak to tam funguje Citovat
kujon106 Odesláno 3. září 2010 Odesláno 3. září 2010 Čoveče nevim, to může dělat sto a jedna věc. Začal bych palivovym filtrem. Citovat
kattas Odesláno 4. září 2010 Autor Odesláno 4. září 2010 jak to neslo nastartovat,tak jsem zkusil odpojit paliv. cerpadlo a delalo to uplne stejne zvuky (lehce to blaflo), tak nvm, jestli timto muzu cerpadlo vyloucit z moznych zavad...a ten spinac otacek poznam jak ze je spatny? Citovat
106sťák Odesláno 4. září 2010 Odesláno 4. září 2010 Zkus si to vyblikat cca 2-3 m drátkem,pod řídící jednotkou je zelenej konektor,drátek strč do pravýho pinu-no jeden z nich to je,sedni si do auta otoč klíčkem do polohy kdy se ti rozsvítí kontrolky,vč oranžovýho přilož konec drátu na nějakej šroub u pantu,4sekundy a odendej začne ti blikat-blik mezera blik blik-12 začatek diagnostiky a zase přilož na 4 sekundy atd a atd až ti to ukáže jen blik mezera blik-11 konec diagnostiky třeba najdeš chybu:papa Citovat
kattas Odesláno 5. září 2010 Autor Odesláno 5. září 2010 tak mi to nevyhodilo zadnou chybu :-( Pritom mi kolisaji aj otacky, tak jsem si myslel ze mi to vyhodi jeste spatne cidlo teploty nebo potak skrtici klapky,ale vuubec nic...nvm,sem si rikal,ze bych zkusil vymazat RJ,ze bych ju na chvilu odpojil od baterky a pak chvili jezdit,jestli by to nejake chyby znova nenacetlo treba...slo by to? Citovat
kattas Odesláno 8. září 2010 Autor Odesláno 8. září 2010 a ten snimac otacek najdu shruba kde?ze bych ho treba procistil nebo se na neho mrkl,esi neni naky vyjebany... Citovat
bezdo Odesláno 8. září 2010 Odesláno 8. září 2010 Nazdar. Ja som mal 1,1 106 a mal som podobný problém. Bol to vadný krokový motorček volnobehu(sytiča) a potenciometer škrtiacej klapky(bol zodratý) Citovat
kattas Odesláno 8. září 2010 Autor Odesláno 8. září 2010 jakoze s tim volnobehem myslis jo?nebo s tim startovanim? Citovat
bezdo Odesláno 8. září 2010 Odesláno 8. září 2010 To má súvis jedno z druhým.Pri štarte ti nejde naštartovať, lebo krokový posiela blbosti do RJ a potenciometer blbne z otačkami,lebo kefky na potenc. škr. klapky sú zodraté. Ja dom vymenil jedno aj druhé z rozbitých aut a išlo to znovu fajn. stalo ma to nejakých 100€. Ak chceš pošlem kontakt na chlopa kde má nahr. diely na peugeoty:papa Citovat
kattas Odesláno 8. září 2010 Autor Odesláno 8. září 2010 potenciometr skrtici klapky vim kde je,ale krok.moturek netusim,sem si myslel ze ten je jen u novych modelu a ze u starych nebyl...? Citovat
bezdo Odesláno 8. září 2010 Odesláno 8. září 2010 myslím,že ho má aj 1,4 ja som mal ročník 98 1.1i asi zapalovanie TU3, neviem musím doma pozrieť v jak na to. Podla mňa maš ten istí problém, ja som tiež vyčistil vš:papaetko a prd to pomohlo. Po výmene všetko o.k. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.