elton Odesláno 7. září 2010 Autor Odesláno 7. září 2010 Lepší je mít rávky zvlášť na zimu a na léto. Teď řeším rávky, ale kde na ně vzít. Asi hodím zimní na kola co mám a na léto si objednám jiné rávky. Citovat
Přema Odesláno 7. září 2010 Odesláno 7. září 2010 Ani já nemám na zimní sadě snímače.....prostě je mám je na letních a na zimních mi to jen pípne že není tlak monitorován........určitě bych neměnil pořád dokola gumy a snímače..... Já myslel že jako koupíš si nové lepší kola třeba a tam chceš mít i snímače tak je prostě jednoduše přehodíš a používáš už jen ty nové kola.......no a abych kupoval na zimu 4ks snímačů za cca 9000,- Kč + to v pežo přihlásit......bo normál dia na to nestačí...musí být k dii i další aktivační krabička která vynutí snímače ke spárování s autem(BSI)....no vyprd bych se v zimě na to..... Citovat
Radek S. Odesláno 7. září 2010 Odesláno 7. září 2010 Já spíš myslel variantu, že bych používal originál disky včetně snímačů a na ně pak nasadil letní/zimní pneu. Takže disky bych měl pořád stejný a \"problém\" se snímači by byl taky vyřešen. Akorát, že bych i zimní musel mít 17\" - uvažoval jsem o 16\", hlavně kvůli ceně. Ale pořád to vyjde levněji, než kupovat i disky a nedej bože i snímače. Zkusím se optat v pneuservisu, jak se na to budou tvářit a hlavně jak moc by disky/gumy trpěly. Citovat
Přema Odesláno 7. září 2010 Odesláno 7. září 2010 No finačně Tě tyhle záměny letních/zimních gum nevyjdou zrovna levně.......z osy dolů, zezou gumu,(mezi tím ti urvou snímač pokud nebudou vědět že tam snímač je:D:D)nazout gumu, celé vyvážit, a kola na osu......bratru každý půlrok cca 800,- Kč + dojebání gum a riziko poškození snímačů docela velké...... Citovat
John_Ice Odesláno 7. září 2010 Odesláno 7. září 2010 Dával jsem jenom řešení co a jak...v zimě je sůl svinctvo a ty ventilky určitě musej trpět(jo Přema prodáva lepší,ale stejnak) taky do zimy bych je nedal a určitě nové ráfky(a jestli plech či liťák to je asi na každém) a jen si je přehazovat ušetříš jak psal Přema+to riziko a hlavně nemusíš se týden před tím objednávat (člověk si to bud přehodí sám a nebo těch 2min zdržení tě každej veme) hold už to nejsou 15\" co stojí pár šlupek o proti 17\"....Ale hlavně jestli máš 16\" v techničáku....ono dnes už to není prča,ikdyž tě někdo nabuší a ty za to nebudeš moci,tak už cajti to píšou do protokolu co jsi měl zagumy atd.(a může se stát,že nic nedostaneš), no jasně záleží na cajtovi jestli to tam nezapomene napsat (jsou to jen lidi) [upravil dne 8.9.2010 John_Ice] Citovat
Radek S. Odesláno 7. září 2010 Odesláno 7. září 2010 Asi máte oba pravdu a pádné argumenty - přesvědčili jste mě D Citovat
antired Odesláno 8. září 2010 Odesláno 8. září 2010 ja taky vybiral zimaky, disky mam na mysli, a dopadlo to ze jsem si vybral chromovane disky na leto, 17ctky...a ty stavajici origo 17ctky necham na zimu... :-D. Vlozil bych foto, ale nejde Citovat
elton Odesláno 8. září 2010 Autor Odesláno 8. září 2010 Foto jde vkládat, klikneš na odpovědět nebo upravit a do přílohy dáš prcházet a vložíš fotku. Musí mít určitou velikost, jakou fakt nevím:D Citovat
antired Odesláno 9. září 2010 Odesláno 9. září 2010 Tak jsem uvazoval o techle na leto, na fotce jsou sice 18ctky a jina roztec, jen jsem zkousel jak by mohly vypadat, hmm... co myslite? Citovat
antired Odesláno 9. září 2010 Odesláno 9. září 2010 Líbí se mě tyhle, ale jsou s ET25. Takže by to nemuselo vadit. Co myslíte, slušely by? 2 Elton: Tohle jsou take chromy? Citovat
antired Odesláno 10. září 2010 Odesláno 10. září 2010 No a jak si se rozhod? Jdes do nich? Vypadaji dobre... Citovat
elton Odesláno 10. září 2010 Autor Odesláno 10. září 2010 Půjdu, ale na jaře. Na zimu by to byla trošku větší investice i s gumama. Takže zimní gumy půjdou na stávající kola a letní na ty nové. Citovat
Marcel00 Odesláno 23. září 2010 Odesláno 23. září 2010 Ani já nemám na zimní sadě snímače.....prostě je mám je na letních a na zimních mi to jen pípne že není tlak monitorován........ mam to takto podobne riesene... nakolko vsak toto bude prva zima bez snimacov (na letnych mam) tak sa chcem opytat ze ci to pipne len raz a to je vsetko ? Citovat
Marcel00 Odesláno 4. říjen 2010 Odesláno 4. říjen 2010 Ja uz plechace v predsieni nalozene a poumyvane... mam origo puklice a chcem sa opytyt naco je toto: je to diel \"9607 K5\" to chrani maticu naboja? alebo co to je ? taktiez sa chcem opytat ci na plechace idu ine skrutky ako na elektrony. mam origo 17\" a ci tie iste sroby mozem pouzit na plechove disky. podlas katalogoveho obrazku vyzeraju rovnako i ked mi je jasne ze obrazok je ilustrativny. pocul som ze sroby je mozne pouzit aj na plechove ale nechce sa mi to verit. zaroven by ma zaujimalo kolko stoji kompresor origo \"9607 R1\" (niekde som vynuchal ze okolo 70€) lebo tie lidlacke su tak dobre na nafukanie lopty na plaz [upravil dne 4/10/10 od Marcel00] Citovat
elton Odesláno 4. říjen 2010 Autor Odesláno 4. říjen 2010 Marcel, tohle nevím na co je. Zkus ve 407mách zda to někdo ví. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.