Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

No, tak jestli dobře koukám, tak jeden 2903kč a druhej 2412kč.

Já jí tehdá kupoval od člověka, co má v kelly slevu. Onehdá se zmiňoval i jeden známej, že tam má slevu asi 30%, takže by hned ta cenovka byla veselejší (2032kč, resp. 1688kč). Tu slevu má většina servisů, který tam berou díly pravidelně.

Odesláno

kujon: ten levnější má v kolonce sklady ne, tak předpokládam, že už není k sehnání, jinak na kartičku clubu mám taky slevu okolo 30%:D

• O 2 týdny později...
Odesláno

Zdravím nevím jestli se mě někdo ptal,zda ty problény s kolísáním otáček jsou i při studeném motoru,ale dnes sem si všiml že to dělá i za studena v neutrálu,asi sem to nějak nekoumal,to už by byl nějakej reálnej problém?Tedy věděl by někdo co to může býti?

Odesláno

Takže zítra zkontroluju ty hadice co vedou ke klapce,jestli nejsou někde spasklý,koupil sem si sprej na čištění klapek a přetěsním to hliníkové sání,tak pak uvidím co to bude dělat

Odesláno

Tak po tříhodinovém čištění a kontrolování,se nic nezmenilo..porád nepravidelnej chod a občasné lítání otáček:bojim:grr

Ještě zkusím jinou lambdu,a budu kupovat nový kotouče z pop-art a maj tam i to čidlo teploty nasávaného vzduchu,tak zkusím i to vyměnit,jinak já už fakt nevím možná že to pujde už do servisu:myslim

• O 2 měsíce později...
Odesláno

tak mám na prodej díly z komplet auta...

zrdcátka levé i pravé

levé přední světlo-ulomený jeden držák,čiré světlo pravé-druhé je v háji

komplet plasty z interieru

červené pásy,červený koberec,sedačky

volant,budíky,řuční brzda,šroubovací anténa

zadní rallye lemy,třmeny,kotouče,destičky

motor,převodovka,táhla řazení,elektrické servo,řízení chladič+sahara,dobrá baterie-chytal na drcnutí

motorky předních stěračů,motorek zadního stěrače,zámky+klíče,lambda

boční vyklápěcí okénka,střešní okno,přední okno,zadní okno

alu kola 5ks,2 pneu 195 45 15,4 pneu 175 65 14

těsnící gumy,zadní plato,komplet výfuk i po dílech,páčky pod volant,podložky pod kola-2 maj 6mm a 4 maj cca 3mm,kliky dveří,dneře nepoškozené levé i pravé

palivové čerpadlo,nádrž,zadní náprava,tlumiče,rameno ale jen levé,poloosa taky jen levá,levý blatník,no pište co potřebujete nebo se hodí odpovím všem

[upravil dne 18/12/10 15:04 106sťák]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...